Originally posted by SEBASTIAN 77
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedes W211 E220cdi
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
salut
intrebare:dupa montarea noului aparat audio ti-a mai mers torpedoul electric de sub el?
am montat si eu un cd alpine cu usb si torpedoul nu mai vrea sa se ridice cu el(se ridica cu al masini),in spate am gasit doua fire libere si ma gandesc sa nu fie de la alimentarea torpedoului electric(alt rost nu le-am gasit),daca sti ceva te rog sa ma anunti.multumesc anticipat
Comment
-
Salutare,
Ce pot face la scaunele din fata? Daca merg pe un drum cu denivelari/gropi, scartaie... Este destul de enervant.
Inca un sunet la ceasurile din bord... la drum cu denivelari/gropi parca pacane/troncane, nu stiu cum sa zic exact. Ca si cum n-ar fi prins bine.
Pot pune sub panoul cu ceasurile, o banda/ceva... . Am avut bordul dat jos cu ceva timp in urma (probleme la clima) iar de atunci a ramas sunetul asta enervant.
Daca apas pe marginile panoului am acelasi sunet.
Multam!
Comment
-
Salutare,
Hai să dezgrop thread-ul. Cum am mai spus, mașina a rămas în familie.
A costat vreo 39 de mii de iepuroi, în 2008. Mașina avea 1 an și-un pic.
Nu mai are rost să zic de ce nu s-a scos la vânzare, motivul fiind evident!
Între timp, jantele "frumoase" nu s-au mai pus pe mașină, grila a revenit la normal, subwooferu' a fost scos... etc. Acum este cum a venit de la "maică-sa"!
IMG_0735.JPG IMG_0734.JPG
Comment
-
Mașina se apropie de 240.000 de km.
Aveți idee ce trebuie schimbat la urmatorul service!?!
Vreau să-l fac la reprezentanță în Germania, doar să-mi fac o idee de preț înainte... .
Codul de service este: 30QKE1.
Mulțam!
IMG_0736.JPG
Comment
-
Acuma-mi place si mie masina. Serios.
Cat priveste servisarea, cred ca e timpul sa cam eviti reprezentanta.
Multe chestii le poti face si singur (filtru aer, habitaclu etc).https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament
Comment
-
Mulțam!
Da, atunci au fost "nebuniile vârstei"). Acum dacă aș mai cumpăra un E (sau alt model), nu i-aș mai face modificările care le-am făcut atunci
.
Legat de service, de preferat este să nu-l fac aici. Din păcate, în marea parte din timp, mașina "zace" prin diferite parcări pentru perioade bune. Drumuri mai lungi face doar de vreo 2 ori pe an, când mai vine cu ea în țară.
Filtrele știu că le pot schimba și eu ușor (Le-am mai schimbat în trecut). Probabil o să cumpăr tot ce-i necesar pentru service și aștept s-o prind în țară.
Comment
-
Cel care a avut mașina înainte n-a fumat în ea, nici eu. De când este la tatăl meu s-a afumat o leacă.
Mașina n-a avut scrumieră, i-am cumpărat eu una până să vin în țară că ținea o scrumieră la propriu, în locul respectiv. Dar am luat-o cu mine, am observat după ce am ajuns acasă
)).
Mai e una, alta de pus la punct, în special volanul. Acum are o husă oribilă, până o să-l recondiționez... .
IMG_0100.jpg
image_140422.jpg
IMG_0733.JPG
IMG_0732.JPG
IMG_0731.JPGLast edited by Florin_WES; 04-15-2019, 21:56 PM.
Comment
-
Mulțam!
Într-un final, mașina a ajuns pentru service și reparații tot la reprezentanță. Costul total pentru service și reparații din perioada 2017-2019, a ajuns la 3.900 și ceva de euro (prețuri de reprezentanță nemțească).
Mașina merge foarte bine, momentan nefiind sesizabilă vreo problemă tehnică. Viitorul proprietar o să fie un norocos.
Pe 26/Martie/2019, mașina avea 259.524 kilometri.
Mașina înca nu se vinde, pentru că așteaptă decizia finală în EU, legată de diesel.
IMG_1003.jpg
Comment
-
haro
Personal, mă interesează mai mult interdicțiile aplicate la nemți, pentru că noi avem mașinile înmatriculate acolo și peste 8 luni din an, stăm acolo.
Uite câteva screenshot-uri cu ce s-a publicat pe site-ul ADAC. De la jumătatea lu’ 2019, se mărește lista orașelor care nu mai acceptă mașini diesel în anumite zone. Unele includ euro 5 și benzină 1-2.Attached Files- 57C68EB9-5056-4B8B-B985-6D41ECBF3122.png (262.3 KB, 41 views)
- BE4709E0-3EED-47AC-A6B2-C698FA0F213C.png (290.2 KB, 40 views)
- D53250FA-2329-4B4F-AB4C-F6369A4BE474.png (247.5 KB, 32 views)
- 2DB4CAF8-3E82-4D96-A52F-95925079AAC9.png (257.6 KB, 34 views)
- C37E3CE3-6064-421B-9CBB-8849229DD72D.png (263.4 KB, 34 views)
- 1452F3F9-3E25-4D5B-9D2F-E4577B7B6300.png (262.1 KB, 31 views)
- A4A1AADC-B061-4FD4-B482-5B791DB5D7D6.png (266.9 KB, 34 views)
- C35DA17F-862D-4038-9FCC-A227FCF87676.png (265.8 KB, 32 views)
- 0946ECB7-DB7D-4F25-AFF8-5DDBC4223CB0.png (259.8 KB, 32 views)
- BE8F5F7E-F65F-402F-8139-1FBA275D292B.png (258.3 KB, 30 views)
Comment
Comment