Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

1993 SL320 - R129 Black

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Omule.. felicitari pentru rabdarea si pasiunea de care dai dovada. Iti spun sincer ca m-ai impresionat, si imi doresc .. candva sa pot ajunge si eu la fel de infocat si de implicat in reconditionarea w124-ului meu. Iti doresc in special multa sanatate, si 3,3(3) km.... sa te tina vesnic bestia asta de masina.Sper sa ajungi si prin iasi! Numai bine!

P.S : astept si eu un PM sau mai multe de la tine cu idei pentru w124-ul meu.. sau macar PM cu id-ul tau de mess, si putem discuta mai multe!

Comment

• Latest updates. In curand masina va intra in service pentru o vopsire integrala. De asemenea, am gasit pe Ebay set complet de incuietori, (contact, portbagaj, usi, torpedou), am gasit si elemente de interior la culoare, am luat capacul de baterie din portbagaj si triunghiul de la oglinda stanga. Printre altele, am gasit si o grila upgrade gen Black Series. Adica asta. Arata cam asa pe masina:

Urmeaza si un set de xenoane cu lupe, cum am pus si pe Alfa, sticle de far clare (asta e operatiune custom, foarte delicata, sper sa iasa) si un set de sticle originale pentru proiectoare. Long live the eBay!

Chestiile de mecanica, de asemenea, se vor rezolva in timpul in care masina va fi vopsita. (asta pentru carcotasii ce stau si zic ... "uite-al dreaq ii curge ulei pe la simeringul de fulie si el isi ia grila").

Comment

• Cam scumpita-200E dar arata super. Succes.

Comment

• Originally posted by Semtexx View Post
          Revin cu update-uri. Nu mai am oglinzi... O vizita de 5 minute la un prieten, pe Bulevardul Unirii, m-a lasat fara retrovizoare. Incredibil ce repede se misca baietii. Ce ma enerveaza este faptul ca, masina fiind din 1993, are nevoie de oglinzi de SL cu cod de piesa specific. Daca era 95 pana in '97, mergeau oglinzi de W202, W210 si, din cate am vazut eu, si de W140. Avand in vedere acest fapt, voi incerca sa-i fac un upgrade cu oglinzi de face-lift pentru eventuale momente neplacute ce vor urma...

Ca un alt upgrade, sunt 95% sanse ca jantele Lorinser ale lui Orvo sa ajunga la mine. Mai caut, insa, in continuare, si cele doua jante Zender ce-mi lipsesc. Pentru diversitate.

De asemenea, a promis Moshu' ca o sa vina cu 2 sticle de far... Il asteptam cu deosebit interes.
          Salutare....mie mi-au furat siglele si mi-au rupt antena........numai dobitoci............

Comment

Latest updates. In curand masina va intra in service pentru o vopsire integrala. De asemenea, am gasit pe Ebay set complet de incuietori, (contact, portbagaj, usi, torpedou), am gasit si elemente de interior la culoare, am luat capacul de baterie din portbagaj si triunghiul de la oglinda stanga. Printre altele, am gasit si o grila upgrade gen Black Series. Adica asta. Arata cam asa pe masina:

Urmeaza si un set de xenoane cu lupe, cum am pus si pe Alfa, sticle de far clare (asta e operatiune custom, foarte delicata, sper sa iasa) si un set de sticle originale pentru proiectoare. Long live the eBay!

Chestiile de mecanica, de asemenea, se vor rezolva in timpul in care masina va fi vopsita. (asta pentru carcotasii ce stau si zic ... "uite-al dreaq ii curge ulei pe la simeringul de fulie si el isi ia grila").
            Semtexxe, tiuning la blasfemie italiana pe roti .... tiuning la mertzan, ce sa mai, mirosi a bani. Bafta mare !
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• Originally posted by paryzyanu View Post
              Cam scumpita-200E dar arata super. Succes.
              Hehe... Din fericire a fost o idee mai putin ca am gasit-o pe eBay. Si, daca mai cautam, o gaseam la mama ei, in Taiwan (de acolo a venit coletul cu toate ca s-a facut comanda in SUA). Anyway, de-abia astept sa o bag la vopsit si sa-i montez upgrade-urile.

Originally posted by blue_sl320 View Post
              Salutare....mie mi-au furat siglele si mi-au rupt antena........numai dobitoci............
              Ucisi cu pietre... Asta ar trebui sa pateasca respectivii... BTW, nu iti prezinti masina la My car?

Originally posted by carmine View Post
              Semtexxe, tiuning la blasfemie italiana pe roti .... tiuning la mertzan, ce sa mai, mirosi a bani. Bafta mare !
              Miros, miros... Dar doar miros! Am zis sa fac toate astea acum, inainte sa inceapa vara, ca sa stau si eu linistit cand plec pe undeva. Oricum, am si vesti proaste...

Jantele Lorinser ies din schema. Le-am luat stiind ca au ET25, ele de fapt au ET11, sunt stropite cu grund, una e fisurata, anvelopele sunt rascoapte si alta dimensiune fata de ce ma asteptam. Ma rog, detalii... Nu intra pe butuc din cauza etrierului. Imi vine sa-mi dau cu tesla in OO de draci. Jantele Zender nu mai vin din aproximativ acelasi motiv (pentru astea gasisem flanse) combinat cu faptul ca Demiurgos nu are alte roti cu care sa le inlocuiasca si am hotarat de comun acord sa anulam tranzactia. Si, colac peste pupaza, jantele de W211 ce le aveam pe cobra, sunt prea inguste, lovesc in etrier, etc. Deci, subiectul jante de vara este de mare actualitate! Ma bag la niste beri. Revin cu detalii mai tarziu in legatura cu operatiunea butuc de usi si contact tot ce inseamna incuietoare pe masina...

Comment

• Gata... Nu mai exista cale de intoarcere. Avand in vedere ca ambele sticle de far erau sparte si avand in vedere ca o sticla de far originala cu striatii este peste 150 de Euro, am ales sa fac acelasi upgrade ca la Alfa. Adica, am gasit niste baieti care lucreaza plexiglas si nu numai, am comandat geamuri clare si o sa urmeze lupele cu bixenon in curand. Sticlele au fost doar 200 de lei (ambele), kitul de bixenon va fi cu tot cu montaj in jur de 600 de lei. De asemenea, cat de curand s-ar putea sa montez un sistem de self leveling pe bara stabilizatoare. Am studiat indelung problema, nu ar fi mare inginerie.

Intre timp cotetzul este la vopsitorie, grila Black Series a fost probata pe capota, lumea zice ca arata bine... AMR 10!

LATE EDIT: Sambata vin jante pe 17 de W204, model Avangarde, facute cadou de un prieten care a facut upgrade cu OZ Racing Superturismo GT. Nu stiu daca raman definitiv pe masina, as prefera OZ Racing Superleggera , OZ Racing Superturismo LM sau Sparco Pista, toate gri carbon mat si toate pe 18... In fine, vise. Sa vedem ce iese peste 10 zile de la vopsitorie.

Even later edit: Contact si butuci de usi, torpedou si portbagaj venite din Germania cu cheie originala HUF, alarma cu inchidere centralizata din telecomanda (telecomanda cu cheie briceag), toate montate pe masina inainte sa intre la vopsit.

Comment

• Nu cred ca ai schimbat grila!!! Mult mai frumoasa cea originala, parerea mea! Succes la vopsitorie Andrei!

Comment

• Da folia?Unde e folia? )
                    @m1hai - A schimbat grila.Arata interesant...de vazut in continuare cum arata gunoiul nemtesc vopsit si asezat cum trebuie!!
                    Din ce-mi spune vopsitorul meu,imi iese si mie masina de la spoit undeva pe saptamana viitoare..o sa le avem amandoi fresh!
                    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                    Si o panarama de scuter

Comment

Adica, am gasit niste baieti care lucreaza plexiglas si nu numai, am comandat geamuri clare si o sa urmeze lupele cu bixenon in curand. Sticlele au fost doar 200 de lei (ambele)
                      Unde sunt baietii astia, ii caut de un an, am o lucrare.
                      On topic : nu-mi place grila, are un aer asa ... turkish. Da daca tie iti place ...
                      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• Originally posted by carmine View Post
                        Unde sunt baietii astia, ii caut de un an, am o lucrare.
                        On topic : nu-mi place grila, are un aer asa ... turkish. Da daca tie iti place ...

Pe baietii aia ii gasesti aici.

Legat de grila... Dureaza 3 minute sa o pun pe cealalta. Faza e ca aia originala e imbatranita, oxidata, etc. si trebuie reconditionata intr-un fel. Si asta noua fu mare hit pe benzworld acum un an.

Comment

• In ultimele cateva zile am visat urat. Masina este gata de luni, cadou de ziua mea, dar pana acum nici nu am fost sa o vad din lipsa de timp. De asemenea, operatiunea "Jante!" ia turnuri tare fistichii... De exemplu, pozele de mai jos m-au facut sa caut in draci jante de R230 SL55AMG. Ca inlocuitor ar mai fi jantele cu multe spite de CLS. Sau, ultima gaselnita, sa dea in ton cu Alfozauru',jantele Sportpack de W211
                          Attached Files

Comment

• Dupa extrem de multa munca si nopti pierdute a iesit asta... Tin sa multumesc si pe aceasta cale lui Mezzo, care a fost cam tot timpul alaturi de mine si m-a ajutat cu proiectul. De asemenea, multumesc verilor mei care au vopsit masina intr-un mare fel si intr-un timp record. Tot respectul pentru dumnealor, cine cauta vopsitorie ii recomand cu maxima incredere. Nu in ultimul rand ii multumesc lui Cristi pentru suportul si piesele comandate in nenumarate randuri pe ebay. Rezultatul:

Comment

• Arata super! Felicitari!
                              dark days are coming...
                              http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

Comment

• A iesit foarte bine! Felicitari!
                                Mercedes Benz w202 C180 Elegance '98

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF