Incearca un negru mat pe praguri, posibil sa faca minuni.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
My W202, C200, benzinar
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
-
Originally posted by carmine View PostIncearca un negru mat pe praguri, posibil sa faca minuni.Da sa traiti ! (stim noi de ce...)
Lasand gluma, da,o sa le vopsesc cu spray negru, dupa ce da putin caldura, era in plan...W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
Originally posted by Lucian A View PostFelicitari colegu , ma bucur ca in final ai gasit ce visai si o sa raman pe masina mult timp sa le porti sanatos.
O sa le incalt cu 205/50/17 fata si 235/45/17 spate si le voi pune pe masina.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Am vopsit jantele,
Cost total pana acum 280 lei
-80 lei sablare, pana la "carne" professional.
-200 lei vopsire in camp electrostatic cu pulbere de aluminiu, metalizat, 3 straturi, 1 strat alb , 1 strat vopsea gri, ultimul strat pulbere aluminiu, professional.
Mai trebuie sa dau un strat sau 2 de lac protector incolor.
Vopsirea in camp electrostatic nu necesita lac, dar eu vreu sa dau sa fie cat mai protejate.
Poze cu ele sablate...Attached Files- DSCF0029.jpg (187.1 KB, 126 views)
- DSCF0030.jpg (184.4 KB, 87 views)
- DSCF0031.jpg (176.3 KB, 66 views)
- DSCF0032.jpg (187.7 KB, 59 views)
- DSCF0037.jpg (188.6 KB, 68 views)
- DSCF0038.jpg (180.6 KB, 63 views)
- DSCF0039.jpg (199.1 KB, 44 views)
- DSCF0040.jpg (191.4 KB, 46 views)
- DSCF0041.jpg (175.8 KB, 42 views)
- DSCF0042.jpg (197.0 KB, 46 views)
W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Vopsite...Attached Files- DSCF0057.jpg (182.3 KB, 64 views)
- DSCF0058.jpg (182.5 KB, 59 views)
- DSCF0059.jpg (183.2 KB, 40 views)
- DSCF0061.jpg (205.6 KB, 42 views)
- DSCF0067.jpg (165.9 KB, 25 views)
- DSCF0070.jpg (185.9 KB, 17 views)
- DSCF0071.jpg (173.8 KB, 12 views)
- DSCF0073.jpg (188.3 KB, 28 views)
- DSCF0074.jpg (177.1 KB, 33 views)
- DSCF0075.jpg (187.2 KB, 23 views)
- DSCF0076.jpg (189.3 KB, 28 views)
- DSCF0077.jpg (183.3 KB, 38 views)
- DSCF0081.jpg (178.5 KB, 32 views)
- DSCF0083.jpg (184.3 KB, 23 views)
- DSCF0085.jpg (206.3 KB, 22 views)
- DSCF0086.jpg (220.1 KB, 26 views)
- DSCF0087.jpg (185.9 KB, 26 views)
- DSCF0088.jpg (164.0 KB, 28 views)
- DSCF0090.jpg (187.0 KB, 30 views)
- DSCF0092.jpg (182.4 KB, 33 views)
Last edited by Carmine; 04-09-2010, 21:15 PM.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Originally posted by George_b View PostSuper.Daca nu sunt indiscret cat ai dat pe ele?
400 euro jante+anvelope(cam naspa) si prezoane originale.
O sa ajung undeva la 600 euro cu tot, cu anvelope stoc.
Dar avand in vedere ca jante ca si astea se vand undeva de la 600 euro in sus doar jantele, sunt multumit.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Originally posted by marele_alb View PostAm vopsit jantele,
Cost total pana acum 280 lei
-80 lei sablare, pana la "carne" professional.
-200 lei vopsire in camp electrostatic cu pulbere de aluminiu, metalizat, 3 straturi, 1 strat alb , 1 strat vopsea gri, ultimul strat pulbere aluminiu, professional.
Mai trebuie sa dau un strat sau 2 de lac protector incolor.
Vopsirea in camp electrostatic nu necesita lac, dar eu vreu sa dau sa fie cat mai protejate.
Comment
-
Originally posted by Mertzanu View PostAi gasit un pret bun la vopsire si au iesit bine. Imi place modelul asta de jante, am avut si eu pe un w210, dar erau replici. Astea asa vopsite si mai ales ca sunt originale, merita toti banii.
Se garanteasza 12 ani, pentru mentinerea culorii
Am stat langa baietii atat la sablare cat si la vopsire, am avut noroc ca erau de treaba, si m-am inteles cu ei, alfel la vopsire dadeau un singur strat, asa am dat 3, sa aiba de unde se juli
Astept sa dau lacul sa vad cum apar dupa aia.
Mai trebuie sa ma hotaresc la anvelopele fata
215/50/17 sau 225/45/17W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
215/50/17 asta voi pune pe fata.
Mi-am gasit in Capitala 2 bucati de Goodyear NCT 5 dim 215/50/15 , rulate aprox. 12.000 KM, cu DOT `08 la pret bun.
Astept ceva poze de la vanzator si sa le puna maine pe curier.
Singura temere este daca vor incapea rotile pe fata.
Jantele astea pe 17' cu anvelope 215/50/17 sunt mai mari decat jantele pe 15' cu anvelope 196/65/15,
-sunt mai mari cu 12 mm, deci cu 6 mm pe raza, si mi-e teama sa nu dea in surubul de la bratul superior.... voi vedea cand le miontez, sper sa mearga fara probleme.
Va salut !W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Buna seara domnilor.
S-a incheiat si "sectiunea roti " .
Am pus asa:
Spate Continental SportContact 2 235/45/17 . "carne" 7 mm
Fata Michelin Primacy HP 215/45/17 . "carne" 5 mm
Nu freaca nicaieri, nu da in nimic, pe spate roata este cam la limita cu aripa, mai are vreo 7mm pana in ea, sper sa nu frece cand este incarcata.
Am fost intr-o parcare si am mers cu volanul virat la maxim in ambele parti mai multe ture, nu se aude nimic.
Nu am apucat sa fac poze, decat 3 cu telefonul la spalatorie, maine urmeaza pozele facute cu aparatul.
Km nu am avut unde face, sa vad cum se comporta la drum intins, dar urmeaza sa fac un weken vreo 300 km , si imi dau cu parerea dupa aia.
A si costat ceva distractia asta.
-400 euro jante (1600 lei)
-330 lei revopsit, 80lei sablare + 200lei vopsire(electrostatic,3 starturi) + 50 lei lacuire, Toate facute ca la carte
-280 lei 2 anvelope Continental (Luate "pe sub mana" la juma` din pretul real)
-230 lei 2 anvelope Michelin, (Luate "pe sub mana" la juma` din pretul real)
-60 lei montat anvelope
Total 2500 lei (610 euro)
Per total sunt multumit, sa vedem daca a si meritat invetitia.
Poze detaliate, si adevarate maine.
O seara placuta !W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment
-
Voila.....Attached Files- DSCF0001.JPG (330.4 KB, 319 views)
- DSCF0004.JPG (192.8 KB, 271 views)
- DSCF0008.JPG (205.9 KB, 251 views)
- DSCF0009.JPG (195.4 KB, 230 views)
- DSCF0010.JPG (196.6 KB, 218 views)
- DSCF0011.JPG (192.4 KB, 57 views)
- DSCF0012.JPG (194.5 KB, 51 views)
- DSCF0014.JPG (185.3 KB, 90 views)
- DSCF0018.JPG (206.0 KB, 86 views)
- DSCF0019.JPG (187.5 KB, 84 views)
W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
Comment