Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

My W203 Sport Edition

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc.
    Folia are transparenta 5% de tip Llumar serie ATR 05.

Comment

Felicitari! Arata foarte bine in opinia mea!
      "The name 'Mercedes-Benz' is considered as embodiment of tradition and innovation all over the world."

Comment

Multumesc colegu’!

Comment

Ca tot se vorbea mai sus de uzura. Michelin primacy 3, late de 225, cele de pe spate au deja rulaj de ~25k, au rulat doar pe spate, nu le rotesc deoarece vreau sa ma scap de ele.
          Mai au cam inca pe atat pana la limita, mers preponderent extern, f putin oras, deci uzura e accelerata. Fata acelasi model, dar spatele se duce mai repede.

Nu sunt eu f agresiv, dar nici nu dorm.
          La mers agresiv in curbe se duce exteriorul. Un prieten si-a facut gumele praf pe circuit asa, e drept ca are tractiune fata si multi cai.

Comment

Salut, am si eu o masina asemanatoare, din 2007 dar automata. Eram curios daca e mai sprintena cu cutia manuala...
            W203 C200 CDI SPORT EDITION

Comment

Salut,
              Nu stiu ce sa spun. Nu am facut comparatie. Daca ai drum prin Bucuresti putem sa ne vedem si sa dai o tura. Pot sa spun ca se simt caii daca ii faci resoftare de la 122 cai la aprox. 150

Comment

Nu am mai trecut in agenda ultimul timp. Pe langa intamplatile obisnuite care se intampla zi de zi: gasita ba bara fata stearsa in parcare, ba bara spate a venit si randul sa gadesc si aripa stanga fata infundata...vecini de aur am...
                Tehnic masina se comporta foarte bine. Am ajuns la 178000 km. Am inlocuit uleiul si filtrele, acelasi tip de ulei si filtre folosit si anterior.
                Masina a trecut si prin reprezentanta pentru revizia anuala gratuita pentru pregatirea de iarna, unde au fost ajustate putin farurile.
                Va urez sarbatori fericite si un an nou prosper!

Comment

Sarbatori fericite!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF