Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Da, am fãcut-o de 143 de cai !
    Coadă

    Comment


    • #47
      Asteptam poze cu proiectoarele si cu inscriptia C220 CDI.

      Comment


      • #48
        Dupa ce am sa montez folia pe unul din proiectoare, am sa fac le poza fiind pornite sa vedeti diferenta care zic ei ca ar fi ca in aceste doua poze, ce sa zic este un celofan albastru deschis care se lipeste pe proiectoare pe exterior , iar inscriptia C220 CDI este ca la cea din fabrica a iesit bine , nu isi da nimeni seama ca a fost inlocuit acel 0 cu 2 deoarece am si polisat putin acolo si inainte si dupa montare.
        Attached Files
        Coadă

        Comment


        • #49
          Va salut ! Am montat folie pe proiectoare, asa este ca in pozele de mai sus, imita prea bine xenonul, 8000k, s-a lipit foarte usor, pe zi cand nu sunt aprinse proiectoarele se vede ca si cum ai avea proiectorul colorat in albastru, si in plus la 25 de lei mi-au dat folie incat mi-a ajus de am lipt si pe becurile din interior , portbagaj si numar. Merita investita , prea frumos , imita xenonul foarte bine, si in interior zici ca ai peste tot led.
          P.S. In curand poze !
          Coadă

          Comment


          • #50
            Poze cu folia BLUEFILM, cea care transforma lumina halogen galbena in lumina albastra de 8000k, folia a fost recent montata urmand apoi o incalzire cu feonul, dupa care inlaturarea bulelor. In aceste poze folia este pusa pe iluminatul plafoniera spate, luminile centrale fata si proiectoare, noaptea pe proiectoare zici ca ai xenon, iar la interior led. Recomand cu incerede la 25 de lei va ramane folie sa lipit si pe luminile nr de inmatriculare si lumina portbagaj.
            Attached Files
            Coadă

            Comment


            • #51
              Salut! Am montat senzorii de parcare, ai avut dreptate, nu dau nicio eroare, sunt foarte precisi. Multumesc!
              Pune si ceva poze cu spatele sa vedem emblema C220 CDI.

              Comment


              • #52
                O sa pun si aceasta poza , doar s-a inlocuit cifra 0 cu 2, locul fiind polisat si totul a fost pus la aceeasi distanta si inaltime, deci, zici ca este din fabrica.
                Coadă

                Comment


                • #53
                  Fara suparare dar albastrul ala in interior este exact ca nuca in perete.Fiecare cu gusturile lui dar dupa mine nu se preteaza un Mercedes la asa ceva.
                  Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                  Comment


                  • #54
                    Acum acea folie din interior am intins-o mai bine, cu un feon si nu se mai vede nicio bula de aer, ideea e ca acum in interior zici ca ai led si numai led , asa de frumos se vede .
                    Coadă

                    Comment


                    • #55
                      Am renuntat la folia albastra care era pusa pe lampile de lumini interioare, am pastrat-o doar pe cea de pe proiectoare si am mai renuntat si la husa de pe volan.
                      Am gasit pe AliExpress, un pachet, la un pret avantajos, ptr. acest model toate becurile din interiorul masinii pe led(smd) si am sa le comand in curand odata ce gasesc si becurile tot led(smd) pentru numarul de inmatricule, dar ele sa fie CANBUS.
                      P.S. In curand, pana in noul an, am sa ii schimb grila si o voi pune pe aceasta CrazyTheGOD pe care am gasit-o la un magazin din Oradea la pretul de 100 euro.
                      Attached Files
                      Coadă

                      Comment


                      • #56
                        Daca pui grila asta sper ca elimini steaua de sus, nu?

                        Comment


                        • #57
                          Da, probabil am sa inlocuiesc steluta de pe capota cu acest ''dop'' de stil AMG.
                          Attached Files
                          Coadă

                          Comment


                          • #58
                            Craciun fericit tuturor !
                            Am renuntat la folia de pe geamurile laterale fata si m-am gandit sa scot carligul de remorcare la vanzare(poze in curand) si sa cumpar un Comand 2.0 pe care l-am gasit la 100 de euro, ce trebuie sa fac sa imi functioneze comenzile de pe voland atunci cand motez Comand-ul 2.0 ? Va multumesc !
                            Merita sa il cumpar ?
                            Coadă

                            Comment


                            • #59
                              Nu merită, dai banii degeaba pe el. Nu are hărți de navi, îți trebuie tuner TV cu adaptor, care mai costă încă vreo sută de euro și fără magazie cu fibră optică, nu vei asculta decât radio la el...

                              https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                              Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                              Comment


                              • #60
                                Inteleg, ptr. 100 de euro, ca un upgrade, aveam de ales intre un Comand 2.0 si o grila ''CL look'' si voi alege grila.
                                Multumesc ptr. sfat !
                                Coadă

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF