Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ofelia: Mercedes-Benz W210, E290 TD

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ofelia: Mercedes-Benz W210, E290 TD

Bună tuturor,

Mă numesc Sebastian și în seara asta mi-ar face plăcere să v-o prezint pe Ofelia, a cărui mândru proprietar sunt de peste jumătate de an. W210-le meu este datat august 1999 și are un motor de 2.900 cm3 cu 5 pistoane în linie. Produce doar 129 de cai, însă pentru vârsta și greutatea ei are o performanță neașteptat de bună.

Mașina imediat după achiziție.

Deoarece vopseaua era într-o stare ce lăsa de dorit, am decis să revopsesc complet mașina pe codul culorii din fabrică.

Pot spune că rezultatul a fost întradevăr..unul care și-a meritat toți banii

Cu toate acestea, mașina încă avea multe minusuri, cum ar fi vederea pe timpul nopții..deși farurile erau cele originale, calitatea luminii lăsa mult de dorit, așa că am decis să fac un mic upgrade și să trec la xenon și lupă.

Odată schimbat aspectul frontal parcă și cel din spate avea nevoie de o mică schimbare..așa că ieri am decis că e timpul să optez pentru niște stopuri facelift de tip Avantgarde

Cele originale..

..și cele noi..

În interor lucrurile stau destul de simplu. Are un interior banal, singura opțiune diferită de cele standard fiind trapa. Din fericire vechii proprietari au îngrijit bine mașina, iar singurele mele schimbări au fost luminile ambientale, casetofonul și piele volanului.

Deși o mașină cu cutie automată, nu mă pot plânge de consum, deși uneri traficul din Timișoara mă trimite cam des a pompă..

Una pesste alta, sunt foarte mulțumit de classicul meu Mercedes și mă mândesc oriunde cu el.

Comment

Femeile sunt greu de stăpânit ... Așa că, să te stăpânească ea (Ofelia) sănătos !
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Frumoasa masina,sper ca la urmatoarea intalnire sa ne-o prezinti!

Comment

Originally posted by Levi View Post
          Femeile sunt greu de stăpânit ... Așa că, să te stăpânească ea (Ofelia) sănătos !
          Așa este..Mulțumesc frumos!

Originally posted by steradulescu View Post
          Frumoasa masina,sper ca la urmatoarea intalnire sa ne-o prezinti!
          Mulțumesc! Desigur

Comment

Foarte frumoasa masina, foarte frumos ce ai facut. Si eu am cumparat de curand un E270 w211 si am ca plan vopsirea integrala a masinii intrucat tehnic s-a avut grija de ea. Imi poti spune un cost estimativ pentru vopsitorie? S-o stapanesti sanatos!

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Mb C220 CDI S203

Comment

Originally posted by razvan_gavan View Post
              Foarte frumoasa masina, foarte frumos ce ai facut. Si eu am cumparat de curand un E270 w211 si am ca plan vopsirea integrala a masinii intrucat tehnic s-a avut grija de ea. Imi poti spune un cost estimativ pentru vopsitorie? S-o stapanesti sanatos!

Te salut Răzvan și îți mulțumesc frumos. Vopsirea mașinii + demontarea pieselor + polish m-a costat aproximativ 550 de euro. Singura piesă nevopsită a fost plafonul, doarece era în stare perfectă și am preferat să păstrez lacul original de fabrică (care este, fără doar și poate, cel mai bun). Recomandarea mea este să ai grijă la cine îți va face p viitor polishul la mașină și în special la capotă (deoarece la w210 și w211 forma capotei este una specifică datorită farurilor). Mie mi-a fost arsă capotă în locurile ondulate după ce am vopsit-o și a trebuit să o vopsesc din nou, fapt care m-a făcut să mai scot din buzunar încă 100 de euro. Apropo, e270 cdi este în opinia mea cea mai bună motorizare de la w211 așa că sunt puțin invidios. Să o stăpânești sănătos!

Comment

Unde ai vopsit-o in Tm?Recomnzi atelierul ?Sunt curios cum arata vopseau,cat are de la vopsire?

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
                  Unde ai vopsit-o in Tm?Recomnzi atelierul ?Sunt curios cum arata vopseau,cat are de la vopsire?
                  Am lăsat-o la făcut la un baiat din Diniaș, la recomandarea unui prieten. Am vopsi-o în octombrie 2014 și vopseaua se prezintă foarte bine, la peste jumătate de an, ca în poze. După cum spuneam, singura problemă a fost la capotă, chiar de la început vopseaua de pe capotă a făcut reacție, nu știu de ce. Personal recomand, prețul este la jumătate față de orice atelier din Timișoara..evident, nu este cea mai bună mână de lucru pe care am văzut-o, dar raport calitate preț este ireproșabil.

Comment

Eu voi face acelasi lucru, pentru ca masina mea are urme finute de zgarieturi, ars lacul de gainat, etc, si as vrea sa fie perfecta. Culoarea e similara cu a ta. Totodata vreau sa optez si pentru un kit Amg bara fata spate si praguri.ImageUploadedByTapatalk1437918267.850118.jpgImageUploadedByTapatalk1437918298.701082.jpg

Mb C220 CDI S203

Comment

Originally posted by razvan_gavan View Post
                      Eu voi face acelasi lucru, pentru ca masina mea are urme finute de zgarieturi, ars lacul de gainat, etc, si as vrea sa fie perfecta. Culoarea e similara cu a ta. Totodata vreau sa optez si pentru un kit Amg bara fata spate si praguri.[ATTACH]122996[/ATTACH][ATTACH]122997[/ATTACH]

Frumos Este o investiție serioasă dar merită..va arăta beton mașina. Așteptăm poze după modificări

Comment

Sebastian, felicitari pentru masina Este foarte faina, pozele mai ales imi plac foarte mult. Am si eu un w210 classis 2.2 de 95 cp si chiar vreau sa il fac frumusel Poate ne intalnim candva in viata asta ). Felicitari inca o data!
                        w202 c180: http://www.clubmercedes.ro/baby-benz...ce-t41101.html
                        W202 c220: http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...20-t44125.html
                        W210 e220: http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...20-t44126.html

Comment

Mulțumesc frumos! Da..de ce nu? Multă baftă pentru 2.2 tău îți doresc !

Nu mai da quote unui post imediat anterior.
                          Last edited by cutaresku; 08-04-2015, 22:15 PM.

Comment

Multumesc
                            w202 c180: http://www.clubmercedes.ro/baby-benz...ce-t41101.html
                            W202 c220: http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...20-t44125.html
                            W210 e220: http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...20-t44126.html

Comment

Felicitari pentru atentia pe care i-o acorzi !

Sent from my Benz

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF