In seara asta mi-am facut curaj si vreau sa va prezint noua mea jucarie. Ma numesc Stefan si din data de 20.09.2014 (Sambata) sunt posesor al unui C180 din 94. Dragostea pentru Mercedes-Benz o am de pe la 13-14 ani, dar tot timpul m-am abtinut sa achizitionez unul din motive personale.
Mercedes-ul l-am luat de la cineva cunoscut, care il achizitionase in 2012. Primul proprietar a avut grija de ea, a fost intretinuta, dar prietenul de la care am luat-o nu a mai avut grija de ea ca celalalt proprietar
Asa ca au inceput sa apara zgarieturile pe caroserie, loviturile si crapaturile usoare...Insa, de interior si partea mecanica a avut mereu grija. Tot timpul a primit cele mai bune consumabile.
Masina are 204000 km reali. Am dat 1500E (stiu, e aproape moca), am dat asa de putin pentru ca la exterior arata de groaza
. Avea o oglinda sparta cu totul. Doar jumatate din suport mai era prezent...Nuca de la schimbator era prinsa cu banda izoler
.
"Autovehiculul din dotare" are gpl si o inima de 1799cm ce se hraneste cu benzina. M-am indragostit de ea de cand o avea prietenul meu, tot timpul ii spuneam sa mi-o dea mie
Ca si defecte ce le mai are:
-rugina pe ici pe colo care era inevitabil sa apara dupa cei 20 de ani;
-geamurile spate care nu merg, nici din fata dar nici din spate;
-zgarieturile de afara (va primi o reconditionare totala pe afara+vopsea);
-steluta de pe portbagaj care are lipsa cercul;
-capacele de la jante care nu lipsesc, dar sunt urate;
-ceva pe la bujii(cred)(cand schimb pe gaz tremura toata masina si se opreste daca nu e turata);
-materialul textil de la trapa care este dezlipit;
-tapiteria un pic murdara(are 20 de ani);
-antena lipsa (e rupta)
Sper ca cele mai minore sa le rezolv pana vine iarna. Nu prea am timp sa ma ocup de ea.
Nu o sa ma mai lungesc si o sa pun doar cateva poze cu interiorul facute la repezeala(cu nuca schimbata), maine, cel mai probabil o sa postez mai multe poze cu ea. Ceasurile din bord asa le avea. Momentan ma impac bine cu ele, imi plac cat de cat, dar poate candva o sa revin la cele originale.

Maine o sa ii schimb bucsele fata si toate telescoapele, toate 4.
Rog un coleg forumist sa imi lase un site unde sa verific VIM.
O seara faina!
Stima
Mercedes-ul l-am luat de la cineva cunoscut, care il achizitionase in 2012. Primul proprietar a avut grija de ea, a fost intretinuta, dar prietenul de la care am luat-o nu a mai avut grija de ea ca celalalt proprietar

Masina are 204000 km reali. Am dat 1500E (stiu, e aproape moca), am dat asa de putin pentru ca la exterior arata de groaza

"Autovehiculul din dotare" are gpl si o inima de 1799cm ce se hraneste cu benzina. M-am indragostit de ea de cand o avea prietenul meu, tot timpul ii spuneam sa mi-o dea mie

Ca si defecte ce le mai are:
-rugina pe ici pe colo care era inevitabil sa apara dupa cei 20 de ani;
-geamurile spate care nu merg, nici din fata dar nici din spate;
-zgarieturile de afara (va primi o reconditionare totala pe afara+vopsea);
-steluta de pe portbagaj care are lipsa cercul;
-capacele de la jante care nu lipsesc, dar sunt urate;
-ceva pe la bujii(cred)(cand schimb pe gaz tremura toata masina si se opreste daca nu e turata);
-materialul textil de la trapa care este dezlipit;
-tapiteria un pic murdara(are 20 de ani);
-antena lipsa (e rupta)
Sper ca cele mai minore sa le rezolv pana vine iarna. Nu prea am timp sa ma ocup de ea.
Nu o sa ma mai lungesc si o sa pun doar cateva poze cu interiorul facute la repezeala(cu nuca schimbata), maine, cel mai probabil o sa postez mai multe poze cu ea. Ceasurile din bord asa le avea. Momentan ma impac bine cu ele, imi plac cat de cat, dar poate candva o sa revin la cele originale.

Maine o sa ii schimb bucsele fata si toate telescoapele, toate 4.
Rog un coleg forumist sa imi lase un site unde sa verific VIM.
O seara faina!
Stima
Comment