Trage chiar bine. Am urmarit postul tau, ai avut mult de furca din pacate cu ea, dar mie chiar imi place ce am vazut,. Se aude foarte frumos si trage bine.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
W123 280CE, o noua aventura!!
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
A sosit si uscatorul de freon insa din pacate, compresorul pierde ulei asa ca o sa trebuiasca sa il inlocuiesc. Se vede rezultatul polish-ului, a prins putina stralucire.Attached Files- WP_20160505_14_47_55_Pro.jpg (171.6 KB, 102 views)
- WP_20160505_16_13_20_Pro.jpg (223.7 KB, 103 views)
- WP_20160505_16_14_28_Pro.jpg (254.3 KB, 106 views)
- WP_20160505_16_18_49_Pro.jpg (303.5 KB, 114 views)
- WP_20160505_16_18_59_Pro.jpg (320.4 KB, 112 views)
- WP_20160505_16_19_05_Pro.jpg (317.5 KB, 110 views)
Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Comment
-
Realizez că îmbătrânescpână acum am trecut cu vederea că tu aia AC
Uitându-mă pe primele poze postate cu mașina, DA, se poate observa efectul benefic al polishului !Lord W126 500SE -> 2.5D
Lady W123 230C -> 240D
W124 -> 200D
W208 CLK200 -> 2.0
W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone
Comment
-
Originally posted by grizzlee View PostFrumos agregat si acum ca merge bine cu atata e mai faina senzatia.
Pentru mine e un pic ciudat sa nu ai turometru, nu vezi cat se accelereaza si la cat schimba.La cate rpm schimba in mod normal treptele?.
Comment
-
As vrea sa vin cu ea acasa cand o sa fie momentul sa o vopsesc. Aici nu am spatiu necesar sa o dezechipez cum vreau eu iar de un atelier de vopsitorie care sa faca ce vreau eu nici nu se pune discutia. E insa drum lung pana acolo... Mi-as dori sa fac o lucrare ca in pozele de mai jos, in care sa inlocuiesc sau sa restaurez TOT. Si o fac pana la urma dar deocamdata sunt alte prioritati. Multumesc de aprecieri, e timpul sa culeg si laurii dupa aproape un an de munca. La inceput mi-au trebuit cam doua luni sa pot memora cuvantul ''K-jetronik'', nu stiam decat ca masinile pe benzina au bujii, iar dupa ce incepi sa intelegi cam ce inseamna un motor si reusesti sa il aduci la liman satisfactia e foarte mare.Last edited by Lucian_kel; 05-07-2016, 16:21 PM.Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Comment
-
Tot timpul am admirat masinile care inca au etichelete originale pe motor si pe langa el si eram curios ce scire pe acestea. Am cautat pe net si am vazut ca sunt inscriptionati parametri de functionare a motorului. Dupa cod m-am dus si am comandat-o cea de pe motor si de pe carcasa filtrului de aer. Dupa cateva zile mi-au ajuns insa cea de pe carcasa filtrului de aer s-a schimbat (acest lucru mi-a fost spus cand am facut comanda dar credeam ca s-a inlocuit doar codul...) si mi-a ajuns alta. Cea originala tre sa fie ca in poza de mai jos. Am comandat si izolatiile dintre panou si usa.Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.
Comment
-
Parca pe ebay erau la vazare abtibilduri pentru carcasa filtrului de aer!Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.
W126 280SE
W123 280CE
W126 500SEC
W220 500L
'Mercedes Benz...The Best or Nothing'
Comment
-
Demontat, desfacut, gasit problema, remediat, curatat, montat. Acel capat de sarma s-a desfacut din partea din spate si a ajuns mai in fata decat trebuia. L-am prins la locul lui insa bine ca la capat e rotunjit si nu mi-a facut probleme. Am curatat si locul de sub scaun si mocheta. Scuze pentru calitatea pozelor.Attached Files- WP_20160720_18_12_07_Pro.jpg (203.6 KB, 344 views)
- WP_20160720_18_12_15_Pro.jpg (227.6 KB, 349 views)
- WP_20160720_18_12_38_Pro.jpg (235.0 KB, 112 views)
- WP_20160720_17_56_51_Pro.jpg (282.9 KB, 105 views)
- WP_20160720_18_04_33_Pro.jpg (97.3 KB, 100 views)
- WP_20160721_15_58_38_Pro.jpg (216.1 KB, 93 views)
- WP_20160721_15_59_42_Pro.jpg (212.6 KB, 90 views)
- WP_20160721_16_08_54_Pro.jpg (220.3 KB, 96 views)
- WP_20160721_16_10_16_Pro.jpg (218.0 KB, 95 views)
- WP_20160721_16_33_28_Pro.jpg (200.9 KB, 98 views)
Comment
-
Istoria....
Cand am cumparat masina, fostul proprietar m-a intrebat ce am de gand sa fac cu ea, probabil gandindu-se ca o voi modifica cu elemente mai noi ce ar strica aspectul de masina clasica. I-am promis ca dupa un an ii voi trimite poze cu evolutia si aspectul masinii. Intre timp am mai luat legatura cu el pentru a ma lamuri cu cateva aspecte (gen cum a fost umblat la reglajul distribuitorului de benzina: a zis ca nu mai tinea relantiul pe benzina si ca un mecanic i-a rezolvat problema insa dupa o luna relantiul nu tinea din nou; dupa aia am tras eu concluzia ca acel furtun de la admisie se fisurase iar mecanicul, nestiind cauza a rezolvat marind debitul de benzina. Dupa o luna, fisura devenise mai mare si din nou relantiul se pierdea.) iar in urma cu cateva zile i-am trimis pozele promise. M-a sunat si povestind cu el a inceput sa imi spuna cam tot ce stia despre masina: ca a fost cumparata de un fotbalist de la Cagliari si din cauza ca era plecat mai mereu cu echipa masina a fost tinuta mult timp in soare si de asta sare lacul. Eu am facut un extract cronilogic al masinii si am aflat ca noua a costat 13.400.000 lire, care in banii de azi sunt echivalentul a 69.548.680 euro (fara radio, intrucat in torpedou am gasit lemnul ce astupa locul radioului). In total a avut 4 proprietari, eu fiind al 5-lea. In cartea service sunt trecute doar primele trei revizii, ultima fiind facuta in 1983 cand masina avea 5 ani iar kilometri 13.260.Attached Files- WP_20160811_16_09_08_Pro.jpg (229.6 KB, 107 views)
- WP_20160811_16_09_22_Pro.jpg (218.5 KB, 80 views)
- WP_20160811_16_09_52_Pro.jpg (218.1 KB, 73 views)
- WP_20160811_16_10_00_Pro.jpg (212.1 KB, 68 views)
- WP_20160811_16_10_09_Pro.jpg (221.9 KB, 63 views)
- WP_20160811_16_00_06_Pro.jpg (207.8 KB, 79 views)
- WP_20160811_15_59_46_Pro.jpg (271.5 KB, 74 views)
- WP_20160811_16_07_30_Pro.jpg (280.6 KB, 70 views)
Comment
-
Ieri m-am intalnit cu un prieten ce are un 280CE si ascultand motorul lui mi-am dat seama ca la a mea am probleme serioase la tacheti. Avand prin porbagaj un set de garnituri (asa, pentru orice eventualitate) si nefolosindu-le, amicul meu mi le-a facut cadou iar azi m-am si apucat de ele. M-am oprit deoarece imi lipseste cheia cu care reglez tachetii. O sa imi confectionez una zilele astea pt. ca tre' ceva mai special. Am observat ca si garniturile dintre bujii pierd si le voi schimba si pe alea.Attached Files- WP_20161009_11_15_13_Pro.jpg (262.8 KB, 84 views)
- WP_20161009_11_37_19_Pro.jpg (256.9 KB, 92 views)
- WP_20161009_11_37_42_Pro.jpg (267.5 KB, 92 views)
- WP_20161009_11_38_04_Pro.jpg (270.2 KB, 90 views)
- WP_20161009_11_40_13_Pro.jpg (293.7 KB, 83 views)
- WP_20161009_11_40_19_Pro.jpg (244.4 KB, 79 views)
- WP_20161009_11_40_32_Pro.jpg (307.2 KB, 83 views)
Comment
Comment