Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

w140 -ul lui GREKU

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Divagam pe topicu' omului......e o masina nu ptr oricine,in toate sensurile.......nu cumpar aici deoarece sunt idei preconcepute la macaronari,altfel deja gasisem una pe gustul meu....si cind ai familie,ce se poate mari oricind,gindesti altfel.....

Comment

Atata timp cat 'omul' nu si-a facut aparitia inca pe forum, nu cred ca deranjam pe nimeni.

Asta spuneam si eu ca nu e o masina pentru toata lumea...

Mihnea, poate ne dezvalui din ideile preconcepute ale italienilor vis-a-vis de W140 sau Mercedes in general, daca nu in acest topic, atunci macar in cel legat de deprecierea Mercedes.

Comment

Daca nu ne ia la goana nimeni,stam aici...e ramas din moshi stramoshi ca maximul ptr muritori e motor de 2.0....cind apari cu ceva peste,esti bogat sau snob....eu ptr ceea ce combin aici sunt interesat sa mentzin un profil low,fara sa epatez....asta fara sa mentionez ca sursa de biodiesel ce am nu poate furniza cantitatzile de care am nevoie ptr cit alerg eu,km vorbind....

Comment

Atita timp cit descutziile se limiteaza la subiectul "Balena" sau unul conex, nu va ia nimeni la goana. Ma rog... pina nu sare din pantofi vreunul...

Comment

Originally posted by Diesel View Post
            Si atunci de ce nu iti iei asa ceva?
            Deoarece nu sunt sigur.Inca pendulez intre un w124 CE 200 Coupe si un S300 Turbodiesel-La anul in vara va prezint pe forum ce am luat daca ajung intreg pina atunci . Intre timp, dupa ce trece iarna am sa caut un client la 250D-ul meu.

Scuze de off topic.
            Stefan

Comment

frumos exemplar...
              s-o stapanesti cu placere coleguu/
              Te uiti...iti place...iti doresti dar n-ai ce face...Traiesti cu speranta si mori cu regretul...

Comment

Dar la w126 ...nu se ingramadeste nimeni?

Comment

De ce,ai vreunul de vinzare?Conexe cu w140,am unul la 7000,argintiu,ASR,97 an,300td,textil interior negru,nelovit,km 200000,nu garantez nimic ptr el,doar va pun in contact cu italianul proprietar.....

Comment

Nu eu...are GREKU....W126-le .Vrea sa il dea la un pasionat...

Comment

Care e pretul la 126 , as fi eu unul interesat de masina ..

Comment

Il lasa sub 3000, scrie pe bursa.
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF