Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes Benz W123 230E Automatik

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Levi
    Daca colegul Hirig888 isi doreste asa o Cobra , ii urez sanatate si indeplinirea dorintei . Asa cum bine zisesi , gusturile nu se discuta .

Feri
    Multumesc pentru informatii . Nu stiam de aceasta lgenda .
    Stima ! .

Comment

Cobra si Jante

Deci așa e mai clar cu Cobra

În țările CSI, le numim Crocodil datorită faptului cum se deschide capota la aproape 90grade.

Privitor la jante, mai am un set de jante originale de pe 280E (KBA 40439, 7J, 15H2, ET23, 5x112)

+ mai am și Ronal KBA 40500 (ET23, 7J-R15, 5x112)

+ mai am jantele sus menționate MiM R16 8J ET11 5x112

Ceva mai devreme am vîndut Remotec A70537, 7x15, E37, 5x112 fiindcă nu le puteam exploata pe W123 din cauza ET-ul ET35
      + am discuri din metal originale + capace care trebuiesc recondiționate

Comment

In memoria...

Acest W123 Cobra, ) nu este primul meu W123, în 2012 deja am achiziționat un Mercedes care în decurs de 2 ani am reabilitat... din păcate caroseria acestuia era într-o stare foarte tristă și nu era de salvat.

Last edited by VStefan; 10-18-2014, 20:02 PM.

Comment

Așa arăta în ziua cînd am vîndut această minunată mașină. Clientul dorea să fie tonată am făcut asta în decurs de 2 ore

Comment

Originally posted by VStefan View Post
            Așa arăta în ziua cînd am vîndut această minunată mașină.

Salutare, mai stii ceva de ea? mai este in folosinta?
            Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

Comment

Originally posted by nstoe View Post
              Levi
              Daca colegul Hirig888 isi doreste asa o Cobra , ii urez sanatate si indeplinirea dorintei . Asa cum bine zisesi , gusturile nu se discuta .

Feri
              Multumesc pentru informatii . Nu stiam de aceasta lgenda .
              Stima ! .
              Multumesc!!
              Imi plac jantele mai vintage cu "J" si "ET" mai avansate, dar spusele lui levi, BBS duce steagul in frunte
              "The wife should always be "legally" younger than the car"
              W124 200D
              W123 240D
              Prezentare W124
              Prezentare W123

Comment

Originally posted by Lucian_kel View Post
                Salutare, mai stii ceva de ea? mai este in folosinta?
                Din păcate nu cunosc soarta ei după ce am vîndut-o, mașina a plecat în altă regiune a țării și nu am mai văzuto.

Între timp a început lucrările pe caroserie

Tot ce a fost ruginit a fost tăiat, apoi sudat și prelucrat.

Comment

Cîteva zile în urmă, prietenul meu a zărit doi iubitori de băutură alcool care voiau să ducă două uși la un punct de primire a metalului uzat. Ușile au fost cumpărate cu 2 euro fiecare

Cauciuc pentru capacul portbagajului

Iar astăzi la piață am găsit si ramculite pentru numere, cu insigna Mercedes Benz. Plastic moale si foarte calitativ... sunt practic noi (4$)

Comment

Felicitari pentru munca depusa. Spor la treaba si cat mai mult poze.
                    Poate reusesc sa-mi fac si eu curaj sa ma apuc de o Cobra pentru ca sincer sa fiu de cand am avut-o pe prima mi-a cam ramas la inima.
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994
                    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Comment

Originally posted by delicate View Post
                        Prea scurt pentru commentariuAndrei

Comment

Lucrarile de sudare continua

Deci încetișor la pas mic, mergem spre bine.

Comment

Comment

Wow! Culoarea este atragatoare. Imi place foarte mult. Pana acum arata foarte bine.
                              Succes in continuare!
                              "The wife should always be "legally" younger than the car"
                              W124 200D
                              W123 240D
                              Prezentare W124
                              Prezentare W123

Comment

Mulțumesc mult, mă voi strădui să o readuc la o condiție excelentă!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF