Daca trec prin Oradea sa-ti dau un telefon??Ok, de care sa fie Nokila,Samsuns sau vreun Afon ceva e bun???Ca altfel ca sa-ti dau eu tie daca nu ai afisat si tu numarul tau de telefon??!!??
Sau la intrare in Oradea sa intreb militianul sa-mi spuna unde stai???

In alta ordine de idei cu cantarele treaba e cam asa:
- pe Ungaria se uita la greutatea trecuta in Cmr, asa ca incearca sa eviti daca poti sa treci kg si sa treci marfa in metri cubi !!!Nu am auzit de Sprinter cantarit !!E un cantar pe M5 pe autostrada pana la Budapesta dar e peste 3,5 tone
- pe Austria ai 3 cantare fixe, unde se aprind panouri de avertizare pe autostrada ,din timp, si te baga automat pe cantar, dupa Viena spre Germania( Oed,Wels si inca unul nu retin acum) care incep cantarirea de la masini de 2,8 tone !!!
-pe Cehia si Slovacia e mai lejer, eu nu am auzit de cantar
-pe Polonia iar e disperare mare cu cantarul, mai ales dube si prelate de Romania, deci mai bine stai acasa....
-pe Germania au cantare ce se instaleaza in parcari si te cantareste pe loc.
In rest fiecare cu norocul lui...Stima.

In alta ordine de idei cu cantarele treaba e cam asa:
- pe Ungaria se uita la greutatea trecuta in Cmr, asa ca incearca sa eviti daca poti sa treci kg si sa treci marfa in metri cubi !!!Nu am auzit de Sprinter cantarit !!E un cantar pe M5 pe autostrada pana la Budapesta dar e peste 3,5 tone
- pe Austria ai 3 cantare fixe, unde se aprind panouri de avertizare pe autostrada ,din timp, si te baga automat pe cantar, dupa Viena spre Germania( Oed,Wels si inca unul nu retin acum) care incep cantarirea de la masini de 2,8 tone !!!
-pe Cehia si Slovacia e mai lejer, eu nu am auzit de cantar
-pe Polonia iar e disperare mare cu cantarul, mai ales dube si prelate de Romania, deci mai bine stai acasa....

-pe Germania au cantare ce se instaleaza in parcari si te cantareste pe loc.
In rest fiecare cu norocul lui...Stima.
Comment