Nu te supara ca nu am vrut sa te jignesc nu fac faze de doi lei si eu fac multi km si nu ma uit la consumul aratat de CB ,ma uit decat la banii care ii scot din buzunar pentru combustibil.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
My Black Beauty W212
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Originally posted by ichbin View PostMerci de urari,cat despre mersul in frana de motor,daca activezi pilotul automat,ce frana de motor este aia,nu am mers batraneste deloc,am mers la limita,nu am mers la consum,m-a interesat sa ajung cat mai repede,statistica consumului o fac pentru mine si pe traseu din plictiseala)
Pilotaj extrem...
Daca ati posta si viteza medie alaturi de tipul de drum pe care scoateti consumurile astea fabuloase s-ar vedea ca de fapt chinuiti masinile alea la 1000 si ceva de rpm si stati cu ochii pe BC.Last edited by Siegfried; 08-13-2013, 07:25 AM.
Comment
-
Haideti sa va spun si eu ce experiment am facut ieri. Am parcurs o distanta de 180 km aproximativ, 90 km dus si 90 km intors, acelasi traseu.
La primul drum am mers ca pensionaru' cu 90 km/h cu a 6-a ( da, se poate ... ) - consum afisat pe calculator 5.7 .
La intoarcere am mers normal ( cu 120 km/h cu a 5-a , am bagat si a 6-a vreo 2 minute in total ) - consum afisat pe bord 5.9.
Deci , intradevar, daca mergi batraneste mai scoti niste sute de grame de combustibil la suta de kilometri, dar cu pretul infundarii filtrului de particule si a DPF in timp. Eu sunt de parere ca trebuie avut in gand si consumul pentru ca sunt banii tai pana la urma si nu cresc pe jos, dar nici sa nu fim absurzi - ma uitam la blogul lui George Buhnici care face reviewuri auto si ma cruceam cand spunea ca merge cu 70 cu a 6-a la 1000 de turatii ca sa scoata un consum de 4 %....).
Cat despre heated washer system , mi se pare foarte util , mai ales daca uiti sa adaugi lichid special de iarna, va spune unu care a patit-o.Last edited by Guest; 08-13-2013, 07:52 AM.
Comment
-
Siegfied .....,dispari de aici nu mai polua,te bagi ca musca-n lapte,cum naiba sa mergi subturat la viteze de la 120 km/h in sus,iar cred ca nu ai condus niciodata o masina cu pilot automat sa stii,nu am mers doar 300m cu 180 ci multi km,era si normal sa pun pilotul deoace era noapte si nu era trafic mare,iar dupa 2000 km mers doar pe autostrada,viteza la general era pe la 90km/hintrarile la benzinarie etc unde mergi cu 30 la ora,opresti,dar ce sa stii tu,..... care nu intelege ca nu este binevenit aici,posteaza oriunde vrei tu,dar aici nu,sau nu mai scie tampenii si contrazice tot timpul,esti un ,,,,.
Sper sa nu imi fie sters acest post,sau sa se ia masuri cu acest troll,iar daca nu sa se stearga complet acest thread si pozele,nu vreau sa mai dau explicatii la toti mamelucii.Last edited by cutaresku; 08-13-2013, 22:00 PM.
Comment
-
@ichbin
Sincer, nu am cuvinte...
Polemicile sunt una, jignirile cu totul altceva. Modul de adresare nu-ti face cinste. Timp de reflectie, o luna.
https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Va rugam sa le schimbati din User Settings.
Comment
-
Userul ichbin a fost banat din cauza limbajului folosit. Ca este enervant Siegfrid, este cu totul altceva. Asta nu inseamna ca ne jignim reciproc. Exista alte modalitati de a ne exprima opinia. Iar pentru epitete exista mesaj privat, unde va puteti porcai in voie, departe de ochii celorlalti useri.
https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Va rugam sa le schimbati din User Settings.
Comment
-
Am trimis cu doua saptamani in urma email prin care am solicitat frumos si politicos stergerea threadului cu masina personala,adica acesta sau daca nu doar pozele si de unde imi dezactivez accontul,dar nici un raspuns,e putin cam confuz,nu am gasit nicaieri,cred ca ar trebui sa existe pe undeva,asa este corect,daca nu exista rog pe cei in masura sa imi dezactiveze accountul,dar nu inainte de a indeplini prima cerere,am decis ca nu mai vreau sa activez sau sa fiu asociat cu acest site.
Multumesc pentru intelegere,userul ichbin.
Comment
-
Eu nu inteleg cu cine te certi tu si care e problema ta,fiecare este liber sa faca ceea ce doreste,am motivele mele intemeiate sa ma retrag de pe acest site si nu vreau sa le discut aici,dar vad ca nu primesc nici un raspuns de la admin,cand cineva face o mica greseala gramaticala sar cate 3 pe el,acum nimic,e deja jenanta situatia si nu vreau sa las pozele personale si acontul asa si sa plec,sa nu spuna unii ca sunt paranoic dar s-au mai intamplat cazuri cand s-au logat altii in numele tau si eu nu vreau asta,o parola se poate sparge oricand iar daca nu intri pe site nu ai sa stii asta.
Astept in continuare raspuns de la domniile lor,oricine are acest drept sa isi stearga pozele personale si sa isi inchida acontul de pe orice site.Last edited by ichbin; 09-15-2013, 11:53 AM.
Comment
Comment