Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes w124 la vopsit

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din nefericire, un mic accident. Ieri circulam in spatele unui Clio.Cel din Clio a franat brusc,am franat si eu si am tras spre dreapta ca sa-l evit,dar tot am intrat in el.Pagube, Clio: bara, stopul,distruse.Mertul : farul spart, semalizarea la fel,aripa lovita in colt si putin din capota.
    Attached Files

Comment

Pacat, tocmai ce ai vopsit-o.Din fericire vad ca doar aripa a suferit o mica indoitura, in rest pare ok.
      Ma gandesc ca tu ai fost de vina,nu?

Comment

Originally posted by marius_oct View Post
        Din nefericire, un mic accident. Ieri circulam in spatele unui Clio.Cel din Clio a franat brusc,am franat si eu si am tras spre dreapta ca sa-l evit,dar tot am intrat in el.Pagube, Clio: bara, stopul,distruse.Mertul : farul spart, semalizarea la fel,aripa lovita in colt si putin din capota.
        Bravo! Și eu l-am ars ieri pe unul cu un Clio. IDEM la pagube...

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Macar ai scapat "ieftin".Ca intodeauna se poate si mai rau. Totusi, pacat.
          "The wife should always be "legally" younger than the car"
          W124 200D
          W123 240D
          Prezentare W124
          Prezentare W123

Comment

Originally posted by grizzlee View Post
            Pacat, tocmai ce ai vopsit-o.Din fericire vad ca doar aripa a suferit o mica indoitura, in rest pare ok.
            Ma gandesc ca tu ai fost de vina,nu?
            Vina imi apartine mie ca nu am pastrat distanta corespunzatoare..

Comment

Originally posted by Zeus View Post
              Bravo! Și eu l-am ars ieri pe unul cu un Clio. IDEM la pagube...
              Bravo si tie..cine ne supara ii ardem

Comment

Originally posted by Hirig888 View Post
                Macar ai scapat "ieftin".Ca intodeauna se poate si mai rau. Totusi, pacat.
                Asa e, bine ca a fost doar atat..

Comment

Felicitari pentru masinuta! Cand altii nu mai baga in chior in vechituri, tu ai pompat viata in ea.
                  Daca accepti cateva sugestii :
                  -semnalizarile pe fata si lateralele ia-le albe; jumatate de masina e intinerita - ma refer la spate jumatate e imbatranita.
                  -eventual, ii poti trage un look US, cu niste semnalizari partial galbene - uite aici : http://www.ebay.com/itm/US-Design-Fo...item20ee79d6fd
                  -incearca o grila avantgarde - sau macar o inserstie : http://www.ebay.com/itm/Kuhlergrill-...item5d4d91862d
                  -acum ca tot i-ai facut un super volan de piele, baga si niste bani in resturarea scaunelor;sunt chituri pe internet sau meseriasi care restaureaza pielea;ai o nuanta pe cat de frumoasa pe atata de pretentioasa
                  Cat despre incident, tabla se repara tu sa fii sanatos.
                  Sa auzim de bine!
                  Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
                  https://w124-coupe.com

Comment

Multumesc pentru sugestii ! Ma gandeam sa schimb grila ca asta pare cam imbatranita..iar referitor la scaune, o sa le duc la cel care mi-a imbracat volanul in piele, insa trebuie sa strang banuti...Pana atunci sanatosi sa fim !

Comment

Pana la urma am ascultat sugestia lu cosfru, am mers sa cumpar semnalizari albe.Far de dreapta aveam in garaj.Urmeaza sa vad daca se poate reface aripa.
                      Attached Files

Comment

Dupa 3 ore de munca, am reusit sa ii redau masinii forma ei frumoasa. Am indreptat aripa, si am incercat sa o fac la linie cu capota.Plus schimbat bujiile, delcoul si rotorul de la delcou.Urmeaza fisele.

Comment

Nici nu se cunoaște că a fost ”incidentată” ...
                          Pune o poză unde se văd ambele semnale.
                          Lord W126 500SE -> 2.5D
                          Lady W123 230C -> 240D
                          W124 -> 200D
                          W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Din avion nu se vede dar ca sa fiu perfectionist iti spun ca atent se vad colturile care nu pica unul pe altul...Poate ca ii iei in timp o aripa ok de la dezmembrari de undeva plus elementul ala care vine sub far.Nu exclude din calcule solutia pe producator - e vreo 160-170 ron aripa nou nouta doar s-o vopsesti.
                            Sa-i pui si semnalizarile laterale tot albe - cele mici de pe aripa, am vazut pe mai multe w124 si dau foarte bine.Si eu trebuie sa fac acelas lucru la al meu.
                            Tu sa fii sanatos, ca la toti ne vine randul la "POC" mai devreme sau mai tarziu.
                            Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
                            https://w124-coupe.com

Comment

Salutam!
                              Marius, bujiile crezi ca sunt ce trebuie?
                              La noi sunt fara garnitura, se strang pe con.
                              Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF