Salut tuturor! Astazi am dus in sfarsit Mercedesul la vopsit.Masina necesita o vopsea noua,deoarece avea zgarieturi pe caroserie,denivelari pe aripa din stanga,pe portbagaj,cioplituri ,barele si bandurile date cu spray peste vopseaua originala ( un albastru-marin deschis,frumos) si vopseaua era patata pe alocuri.Baietii au terminat de matuit vopeseaua,de chituit,iar maine sa o smirgheluiasca iar eu sa-i curat punctele de rugina la bara metalica din fata.Iar sambata o vopsesc si duminica o echipez.Voi reveni cu poze.Ramaneti cu bine!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mercedes w124 la vopsit
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Personal imi place cum da modelul asta de jante de W210 pe W124. Schimba capacelele alea turcesti. Pune-i cu emblema cromata. La reprezentanta sunt 20ron / bucata.
https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Va rugam sa le schimbati din User Settings.
Comment
-
Capacele nu sunt o problema,din contra , se vor potrivi la culoarea masinii.Jentile conteaza.Originally posted by Zeus View PostPersonal imi place cum da modelul asta de jante de W210 pe W124. Schimba capacelele alea turcesti. Pune-i cu emblema cromata. La reprezentanta sunt 20ron / bucata.
Comment
-
Cum am promis ,am revenit cu primele poze cu ea dupa vopsit.Va place?Attached Files- Fotografie0121.jpg (77.4 KB, 391 views)
- Fotografie0122.jpg (50.5 KB, 360 views)
- Fotografie0123.jpg (45.9 KB, 324 views)
- Fotografie0124.jpg (42.4 KB, 309 views)
- Fotografie0125.jpg (47.0 KB, 256 views)
- Fotografie0126.jpg (41.4 KB, 227 views)
- Fotografie0127.jpg (58.2 KB, 217 views)
- Fotografie0128.jpg (56.3 KB, 245 views)
- Fotografie0129.jpg (68.2 KB, 287 views)
- Fotografie0130.jpg (82.3 KB, 293 views)
Last edited by marius_oct; 10-07-2012, 10:10 AM.
Comment
-
Arata superfain, daca nu ma insel, e aceeasi culoare ca a mea, un bleumarin nemetalizat, e cumva aceeasi nuanta ca originalul? Daca da, stii codul?
Sa fie intr-un ceas bun, a mea poate abia la anul o sa beneficieze de asa un tratament. I-ar fi prins foarte bine un set de stopuri noi, macar dispersoarele. Vopseaua noua si cu blocurile optice noi fac o diferenta mare sa stii. Si nici nu costa mult.
O parere personala daca-mi permiti: Barele si bandourile laterale sunt de alta nuanta/mate? Eu as fi lasat bandourile de la bare in negru mat. Se asorteaza cu elementele de cauciuc de la oglinzi, manere si ornamentul subtire de deasupra numarului de inmatriculare de pe portbagaj. Nu ca ar fi mare lucru, se rezolva usor cu un spray sau folie daca vrei ceva temporar. Important e sa-ti placa tie si sa te tina 100 de ani!
P.S. : Ce dimensiuni de cauciucuri ai pe jantele penta din poze? Ma bate gandul sa iau si eu un set dar a mea e mult mai joasa si mi-e sa nu frece in aripi.Last edited by pui de drac; 10-09-2012, 11:57 AM.forumist tacut
Comment
-
Este acelasi cod de vopsea la bandouri si caroserie,vopsea Standox,materialele au costat 350 euro :4 l vopsea pt caroserie,1 litru la bandouri plus intaritor, lac si materiale de lucru si 300 euro mana de lucru,totul facut la un atelier specializat in Constanta.Am asteptat la Mercedes la repr o sapt la rand si pana la urma am dus-o la acest atelier.Acum ma voi ocupa de un facelift in interior,piele nu este deteriorata ci doar murdara si ii voi imbraca bordul si volanul in piele de aceeasi nuanta (crem).I-am schimbat cromul, care era putin deteriorat si care a costat 100 euro,de pe o masina de la dezmembrari.Pt viitor,i-am asigurat un motor de 2.600 cmc,cu 180 cp,hidramat,pe benzina.Vreau s-o fac ca noua,asa cum ai iesit din fabrica.Cu putina ambitie o sa reusesc.Si in legatura cu nr cauciucurilor este 205/55/16.Numai bine!
Comment
-
Multumesc.Da asa este.E o culoare frumoasa, care se potriveste acestei masini,mai ales cand o faci cu diferite combinatii cu bandourile( mate,nuante mai deschise/inchise etc.)Uita-te la un 124 la culoarea asta si uita-te la unul de vopsea verde ( am vazut cateva prin oras).Vei vedea o diferenta.Voi reveni cu poze facute la urmatoarele etape de asamblare.Numai bine!
Comment

Comment