Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Polar white w212 e 250 4matic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc , negre

Comment

• [/url]

Rezolvat
      Das Beste oder Nichts !!!

Comment

• “ Bogda’ proste “ , “ sa fie primit “

Comment

• @alex_pop: de curios, cat au fost prezoanele acolo?

Comment

• Habar nu am, noi le avem la consumabile. Dupa noile norme TUV din 2017, trebuie schimbate dupa maxim 5 ani.

Comment

• Tine cineva socoteala?
              Cred ca la noi 99% din masini circula cu cele originale.

Comment

• Aici e un pic "mai altfel". In momentul in care semnezi o hartie raspunzi 100% pentru ceea ce faci. Daca in (werkstattauftragskarte) asta e un fel de "comanda/deviz/constatare/receptie/predare" toate la un loc, ai scris ca ai schimbat ceva si la TÜV sau mai grav, in urma unui accident se constata ca nu ai facut lucrul ala, crede-ma ca nu scapi asa usor.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Comment

• w212 51.100 km : ulei motor &filtru de ulei (astea oem )& filtru polen Mann , pret mic , client multumit .
                  Attached Files

Comment

• Autoklass sau ? La mine trecusera 30 zile.
                    Să știi să lupți când vrei să ai.
                    Să nu regreți când pierzi sau dai

Comment

• Sau .....

Comment

• ..."sau" ... e tare asta [emoji16]

Comment

• Autoklass ma programa peste 2 saptamani , urmeaza concediu asa ca am apelat la “cunostinte “ .

Am facut itp-ul recent la Autoklass Chitila , asa ca istoricul are continuitate.
                          Last edited by b97dmt; 07-01-2018, 17:25 PM.

Comment

• Concediu placut si drumuri line!
                            Să știi să lupți când vrei să ai.
                            Să nu regreți când pierzi sau dai

Comment

• Doamne Ajuta multumesc !

Comment

• Am revenit cu stiri.

@w204 , am facut itp-ul, nota 10 cu felicitari si datorita unor vesti nu prea bune pt mine, am fost nevoit sa renunt la el , l-am vandut in familie. Asta este mergem inainte .

@w212 , am fost in concediu , o mica problema cu alarma , voi renunta la ea(la alarma) .
                                Si ceva probleme la relanti , avem un topic deschis , inca asteptam sa fim primiti la un Star.

Si acum sa va povestesc ce colet am primit eu de la colegul alex_pop .
                                Ma duc la posta , se ratacise avizul pe la servici , in fine am ajuns acolo. Ma asteptam la o punguta cu niste prezoane.

Se pare ca a venit Mos Craciun , o gramada de chestii misto , moca .....multumesc si pe aceasta cale , am ramas mut .

PS: poate ca tara asta are o sansa , gasesti unde nu te astepti , OAMENI.
                                PS1: o poza cu consumul , acum nu mai sta asa bine din cauza fluctuatiei de la relanti.
                                PS2: il salut si pe colegul AlinMarius pe aceasta cale , ne-am intersectat , m-a claxonat , l-am reperat in trafic cu un....Opel
                                Attached Files
                                Last edited by b97dmt; 08-06-2018, 17:55 PM.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF