Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Polar white w212 e 250 4matic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Polar white w212 e 250 4matic

  Salutari , am zis sa-mi prezint si eu ultima achizitie.
  Este vorba despre un w212 E class e 250 cdi 4matic, 204 cp , an fabr 2012 , 124 km pana acum.
  Dintre dotari :
  7g tronic plus (este prima masina automata pe care o detin) ,
  trapa ,
  pachet amg exterior ,
  echipare avantgarde ,
  rezervor 80 ltr,
  tapiterie piele ecologica ,
  ornamente gri polisat pe usi si consola centrala ,
  command on line cu sonorizare Harmann Kardon logic 7 ,
  scaune fata incalzite .

  Pe masura ce fac poze o sa le postez aici
  Attached Files
  Last edited by b97dmt; 06-29-2012, 11:23 AM.
  https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

 • #2
  Faina masina. Pune mai multe poze colegu te rugam.
  Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

  Comment


  • #3
   Criminala masina, 4matic, consum mic, echipare de top. Sa te bucuri de ea! Un pret se poate?

   Sent from my ST18i using Tapatalk

   Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
   Va rugam sa le schimbati din User Settings.

   Comment


   • #4
    Pret : 57.000 tva inclus , masina a fost comandata la AUtoklass Pipera , discount 9000 euro si 5 ani garantie.Am asteptat vreo 2 luni la ea.
    Din dotari , mi-am adus aminte :
    pachet light- lumini (xenon , spalator faruri , iluminare in viraje) ,
    pachet protectie solara (jaluzea luneta electrica ,laterale manual)
    plafon negru
    functie start-stop
    scut de protectie motor
    scrumiere ( dap e optional si asta)
    padele volan
    pachet siguranta pasageri spate (airbag-uri suplimentare)
    camera marcharier
    Si motivul pt care m-am oprit la E class: Schimbator de viteze DIRECT SELECT pe coloana de directie
    Attached Files
    Last edited by b97dmt; 06-29-2012, 12:47 PM.
    https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

    Comment


    • #5
     Spectacol masina!!!Pune si poze din interior,te rugam frumos.

     La banii astia nu iti puteai lua un S{mai slab dotat}?

     sigpic

     "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

     Comment


     • #6
      Multumesc pt aprecieri , preturile sunt aproximative .
      Poze o sa fac , nu am inca cu interiorul .
      Masini pana acum am avut doar noi , cu siguranta un S costa spre dublu .

      Mai am si un w 204 , c 200 cdi , tot de nou luat
      https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

      Comment


      • #7
       Ca si o sugestie la mersul cu spatele ii spune marche-arriere. Oricum mult mai aproape de adevar decat alti colegi.

       Masina...frumoasa foc. Eu nu luam alb dar asta e altceva. Sa ai parte de ea fara incidente.
       E220 cdi W210, 2001

       E320 W210, 1997
       C180 W202, 1994
       W123 200D, 1978 cu inima de W124


       Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

       Comment


       • #8
        Multumesc , am avut dubii cum se scrie , trebuia ceva gen :camera pt mersul cu spatele.
        Referitor la culoare , asta ar fi a treia masina alba pe care o detin. Culoarea alb era standard , negru si el standard .Daca vroiam alta culoare ,trebuia platit in plus , aproximativ 800 euro+tva.
        Last edited by b97dmt; 06-29-2012, 14:53 PM.
        https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

        Comment


        • #9
         Ca sa vezi.
         Eu ma asteptam sa coste mai mult albul asta. Cand ma gandesc ca masina mea imi sta in 1100 euro as zice ca ai facut o afacere .
         E220 cdi W210, 2001

         E320 W210, 1997
         C180 W202, 1994
         W123 200D, 1978 cu inima de W124


         Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

         Comment


         • #10
          Foarte frumoasa, si bine optionata doar ca nu inteleg de ce nu a venit cu jante AMG?

          Comment


          • #11
           Frumoasa masina..dupa ce parcurgi mai multi km sa ne impartasesti parerea despre acest motor..in rest, sa o stapanesti sanatos!
           W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
           E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
           YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
           GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

           Asphalt F*ck*r

           Comment


           • #12
            Multumesc, modelul asta de jante l-am cerut sunt preferatele mele,au venit cu pachet sport exterior ,bara fata -spate, praguri si etrieri fata inscriptionati mercedes benz + discuri fata perforate.Eu vroiam jantele si a trebuit sa iau tot pachetul.La 4matic jantele pe spate sunt identice cu cele fata, la varianta rwd erau mai late.
            Referitor la motor,vin de pe un w204 c 200 cdi identic (136 cp)cu acesta ,tot 4 cilindrii.
            Mi se pare mult mai silentioasa masina,mult mai stabila ca c-ul.
            Sper sa fie mai fiabil ca W 204
            Socul mare este la transmisie, adica vin de pe manuala si asta fiind automata este peste asteptari.
            Last edited by b97dmt; 06-29-2012, 18:31 PM.
            https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

            Comment


            • #13
             Asta e albul standard? La mine a venit cu alb calcit care e cam sters...

             Masina este extraordinara! O alegrere mai mult decat buna. Asteptam poze cu interiorul. Si inca ceva, spune-ne despre comandul online. Sunt tare curios!
             16'' C350e
             16" 911 Carrera
             15" S350 Cdi

             Comment


             • #14
              Din 2012 nuanta de alb s-a schimbat , se cheama polar white si este o idee mai deschis decat alb calcit(pe w 204 am si eu alb calcit).
              Comand online , are hard disk ,dvd , linguatronic , usb ,card de memorie(cred ca sd) si binenteles internet. Trebuie sa ma leg cu telefonul la el , nu am reusit inca si pot naviga pe net.Am inteles ca telefonul se comporta ca un modem ceva de genu....
              Ma documentez , ca am primit ditamai cartea de instructiuni plus 2 cd-uri sa instalez manualul pe comand.
              Navigatia are Ro , ultima versiune si se pot face 3 ani gratuit update la ea.
              Deocamdata ma distrez cu linguatronicul la modul ca ii spun sa schimbe melodia,postul la radio.
              Last edited by b97dmt; 06-29-2012, 20:21 PM.
              https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

              Comment


              • #15
               Am si eu o intrebare , la semafor cei de la Mercedes mi-au spus sa o tin in D cu autohold , e ok asa ?Sau sa o trec in N?
               Sistemul start stop o fii fiabil?Opreste-porneste motorul de vreo 3-4 ori la un semafor mai lung.
               Iarasi cei de la Mercedes au spus ca pornirea nu o face electromotorul ci un acumulator in portbagaj.
               https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF