Originally posted by Drey63
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Nava amiral W221 S420 Cdi
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
-
Originally posted by Sor3L View PostNu fi suparat pe adevar , in seria VIN exact cum au zis colegii nu iti vin datele proprietarului ,ai avut atatea masini "extravagante" cauta seria aia care incepe cu "WDB2213763264238768" , nu e greu trebuie doar sa nu aburesti lumea :-)
Cum sa puna seria VIN daca actele masinii sunt la tata.Eu am inteles si renunt la idee.Si asa a trecut prin mult stres cu radarul ala.Daca afla "batranul" ca a luat masina?
Comment
-
Mare agitatie cu masina asta. Nici nu pricep ce va bateti capul.
Pana la urma seria e trecuta si pe masina si ma gandesc ca asa cum a facut pozele se poate uita si dupa serie. Posibil ca sunt masinile familiei si nu ale lui personal dar oare chiar conteaza?
Domnu' Drey. Trage frate de volan la maxim si fa o poza cum ziceau colegii sa vedem si noi jartiera pe fatza. E mare lucru? Ma gandesc ca pe acolo nu sunt trecute date personale.E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997
C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
Comment
-
Penibil la ce s-a ajuns...dar in fine...Cine se PRICEPE la mecanica poate sa spuna daca e sau nu 4Matic
image hosting gif
jpg image hostingLast edited by Drey63; 03-21-2012, 15:35 PM.16'' C350e
16" 911 Carrera
15" S350 Cdi
Comment
-
Va salut! Imi dau si eu cu pararea... Prima poza ar putea fi de la un w221 4matic, nu e o proba palpabila... dar la poza a 2-a ce comentarii ar mai putea aparea? Ca a modificat-o in photoshop?
4matic sau nu eu te felicit pentru masinile pe care le detii, nu lua in seama gurile rele, bucura-te de ce ai! Numai bine!Last edited by cutaresku; 03-21-2012, 21:08 PM.
Comment
-
Felicitari pentru S-ul 4matic si pentru coupe, frumoase amandoua!
Sa nu iti fie mare mirarea insa daca apar din nou anumiti "experti" in tuning, "ex-posesori" de Porsche-uri, M-uri, AMG-uri si multe alte marci scumpe si sa iti spuna ca de fapt e vreo greseala in acte sau ca poza e de la vreo alta masina (posibilitatile sunt nenumarate))
Bafta si la cat mai multi kilometri cu 4matic-uldark days are coming...
http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related
Comment
-
Multumesc! Tehnologia a ajuns la un nivel foarte avansat unde permite aproape orice. Si tin sa repet...n-am idee daca Mercedes face lucruri preferentiale pt. unii clienti sau respectivul care a cumparat masina initial i-a facut modificarile. O sa fac curand un filmulet cam cu tot ce stie sa faca un S in materie de dotari si lux.16'' C350e
16" 911 Carrera
15" S350 Cdi
Comment
-
Drey, nu e imposibil asa ca nu zic un mare NU. Eu nu am sa cred asta pana nu vad masina cu ochii mei, sa numar pe ea 8 pistoane si sa vad ca are planetare pe fata. Sunt curios ce cutie de transfer ai pe ea. De are 4 matic cu v8, cred ca masina asta a ta a scapat sau a fugit sau a fost furata de la Mercedes, unde era un prototip...
Nu ma intereseaza ce motor are, prea putin, deoarece v6-le este arhisuficient pentru mine, si zic asta ca pe E Class e ok,cred ca si pe S e cam la fel, si pot sa zic cu mana pe inima ca eu nu mi-as lua niciodata un 4 matic, deoarece nu am nevoie. Pachetul sport + jante de 18" + un v6 de 224 cp si 550 Nm este mai mult decat ai nevoie pe drumurile din Romania, iar la liniute nu ma bag ca nu am cu ce si nici nu vreau sa o omor, cat despre combinatia intre anvelope bune si electronica potrivita face toti banii. Am intrat cu masina in niste locuri unde nici nu ar fi avut ce sa caute un E Class si a iesit fara probleme, am facut plug prin zapada de 20 de cm cu ea si panta avea cam 25-30 de grade, si au mai fost si alte cazuri care nu are rost sa le enumar, in schimb iarna viitoare iesim la demonstratii pentru necredinciosi, ca am intre amicii mei cativa. La intalnirea de la Tg Mures, au vazut colegii ca masina se misca fara probleme pe/in zapada...
Sper sa nu te superi sau sa ceri copyright, dar eu am S 220 CDI 4 MaticAttached FilesLast edited by Dj Sky; 03-21-2012, 22:19 PM.
Comment
-
Prefer sa se inchida topicul daca se reincepe...ai poza cu roata virata,cu toata mecanica,ai poza la certificat,ai clip cand iti plec pe suprafata uda la 2000 de ture blana cu ditamai cuplul si nu intra esp'ul...Ce sa mai fac? Sa ti las masina vreo 2 ani in proba sa te convingi? Deja e prea mult, pt numele lui Dumnezeu...........
Iti repet...pleaca tu blana de pe loc, turat, pe suprafata uscata si daca nu ti dau rotile in gol eu imi dau foc la permisul meu de profesionist...16'' C350e
16" 911 Carrera
15" S350 Cdi
Comment
-
Nu ti ai lua 4matic pt ca nu ai mers cu asa ceva si n ai idee ce inseamna...Ca sa ti dau exemplu, am iesit cu S'u asta "non 4matic" din noroi unde cu Cayennu n am reusit sa ma misc 1 metru, cu tot cu reductoare,diferentiale si etc. Cum descria si un coleg cu un W210, intrii peste tot cu 4maticu fara sa ti faci griji. Am mers iarna asta si cu E'ul care e tractiune spate. Mergi, ce i drept, te descurci...Dar unde e vorba de 5+ cm de zapada...sincer, mi s a luat de cati oameni am pus sa ma impinga...16'' C350e
16" 911 Carrera
15" S350 Cdi
Comment
-
Originally posted by Dj Sky View PostDrey, nu e imposibil asa ca nu zic un mare NU. Eu nu am sa cred asta pana nu vad masina cu ochii mei, sa numar pe ea 8 pistoane si sa vad ca are planetare pe fata. Sunt curios ce cutie de transfer ai pe ea. De are 4 matic cu v8, cred ca masina asta a ta a scapat sau a fugit sau a fost furata de la Mercedes, unde era un prototip...
Nu ma intereseaza ce motor are, prea putin, deoarece v6-le este arhisuficient pentru mine, si zic asta ca pe E Class e ok,cred ca si pe S e cam la fel, si pot sa zic cu mana pe inima ca eu nu mi-as lua niciodata un 4 matic, deoarece nu am nevoie. Pachetul sport + jante de 18" + un v6 de 224 cp si 550 Nm este mai mult decat ai nevoie pe drumurile din Romania, iar la liniute nu ma bag ca nu am cu ce si nici nu vreau sa o omor, cat despre combinatia intre anvelope bune si electronica potrivita face toti banii. Am intrat cu masina in niste locuri unde nici nu ar fi avut ce sa caute un E Class si a iesit fara probleme, am facut plug prin zapada de 20 de cm cu ea si panta avea cam 25-30 de grade, si au mai fost si alte cazuri care nu are rost sa le enumar, in schimb iarna viitoare iesim la demonstratii pentru necredinciosi, ca am intre amicii mei cativa. La intalnirea de la Tg Mures, au vazut colegii ca masina se misca fara probleme pe/in zapada...
Sper sa nu te superi sau sa ceri copyright, dar eu am S 220 CDI 4 MaticPerfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
Comment
-
http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C22964736.html uite anuntu asta are pusa seria VIN va rog colegii sa`l descifreze sa vedem daca apare vreo data despre proprietar :-))))) http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C23252344.html sau asta ,http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C23382698.html sau asta mai vrei 100 de exemple ? dar acum am dat inspiratie cat e photoshop in putere totul e posibil , nu cumva sa le furati datele personale la masinile astea care sunt afisate cu seria VIN :-))) http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C22482863.html ,http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C23439679.html ,http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C23211199.html , si lista poate continua mult si bine , nu ai demonstrat nimic prin filmuletele alea de 10 secunde si 2 poze, nu ca ma intereseaza prea mult dar cand afirmi un lucru vino cu dovezi adevarate nu minciuni.Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
Comment
Comment