Originally posted by dog
View Post
Amandoua sunt MAU acuma, ca asa zice pisica familiei dimineata cand plecam de acasa , asa ca am denumit masinile MAU.

Pot sa iti spun sincer ca imi place jucaria aia , are taxe foarte mici si un plin costa 75 lei cea mai buna benzina de 100. Are costuri mici, e ok pentru un om sa mearga in treaba lui prin oras. Asa ca ia una la o tura si poate iti place ideea. Eu o gasesc excelenta si chiar imi place sa conduc masinuta.
Iti sugerez sa te gandesti cat platesti tu intretinere la un w212 si cat platesc eu la e250. Cat platesti tu pe 100 km parcursi si cat platesc eu. Si ce ai tu in plus pe masina aia si a mea nu are. La final gandeste-te ca a mea a costat restaurata vreo 3000 euro si diferenta pana la 8000 e cam mare, destul cat sa platesc impozitul si sa circul vreo 10 ani.
Daca ai de unde financiar cumpara un E class nou, si bucura-te de el, eu asa as face sa pot, dar nu pot ca nu mi-l permit si sunt impotriva indatorarii la banci.
Asa ca mai bine tine o masina mai veche si pusa la punct asa ca mine, costuri mici , confort destul de bun, intretinere mica.
Decizia de restaurare nu a fost gresita si o voi finaliza, e doar frustrarea interna ca orice om care vrea ceva mai mult de la viata , cum ar fi un AMG

Comment