Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

S420 w140

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am mai vorbit putin cu colegii de pe forum care au w140 si r18/50 ar fi ok.
    La gropi am sa fiu mai atent,oricum si acuma cu astea pe 16' le feresc pe cat posibil,dar principalul lucru ma intereseaza sa nu inceapa plasticurile sa cante.

Comment

De astea mi-e groaza si mie , la passat imi cam canta , repet am 105.75mm balonul nu as mai lua inca odata jantele pe 17" ,ma rog , asa a fost oferta; la alte passaturi cu jante pe 16" si balon mai mare canta mai putin sau deloc plasticele

Comment

Nu stiu ce sa spun,dar am avut a6-c5,aceasi suspensie de pe passat si am avut 17',nu am simtit trecerea de la 16 la 17,decat la tinuta de drum(exterior) era mai buna,mai stabila.
        Dar suspensia de la w140 este cu totul alta poveste fata de bratele din grupul VAG. Daca mai are cineva w140 cu jante 17-18,astept cu interes parerea despre cum se comporta pe aceasta caroserie. Multumesc.

Comment

A6 C5 chiar a avut o suspensie buna ca si passatul din anii aia 2001-2005 daca nu ma insel , dar eu am passat B6 anul 2007 si e sub passatul B5.5 adica cel din anii de mai sus la suspensie adica e mai dura a mea si la calitatea materialelor (culmea ! e mai proasta a mea) asa ca te inteleg ca nu ai simtit trecerea de la 16 la 17 (dar repet pe o alta suspensie decat cea pe care o am eu acum)

Comment

M-am hotarat sa pun pe 18' cu balon de 50,iar ca model am si gasit la vanzare in 500E ,aveam poza doar cu masina,dar nu gaseam la vanzare la noi,in curand vine folia fata spate si grila crom ca cea din imagine
            Astept sa va spuneti parerea pro sau contra. Multumesc.
            Attached Files

Comment

Merg am mai vazut ...
              Bafta!
              Attached Files
              Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
              Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
              Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
              Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Asa este,cu capacele sigla mercedes arata foarte ok. Sincer am vrut sa es putin din tiparul AMG cum sunt mai toate sau cel putin la noi nu am vazut w140 cu alte jante in afara de AMG (monobloc sau spite) sau jante care nu au legatura cu masina..gen Bmw.. Astea la care m-am hotarat eu imi par ca pastreaza linia masinii..sau poate exagerez,dar se aseaza bine estetic.

Comment

Faina masina ! Sa o stapanesti sanatos !
                  Oricum cineva a pus silicon serios la termostat nu s-a jucat !
                  Niste jante faine pe 17 a avut un prieten pe o balena. Pot sa-l intreb daca le mai are.
                  Si eu mi-am luat unele pe 17(de CLS), o sa revin cu poze.

Bafta !
                  Last edited by AndreiS; 02-05-2011, 23:04 PM.

Comment

In primul rand masina ta a mai avut jante faine pe 18. Proprietarul s-a plans ca o face extrem de rigida si incomoda ,plus ca o sa-ti apara chitzcaituri prin inauntru de la jantele mari. Propun sa o lasi cat mai originala posibil ....
                    Ai avut noroc cu ea... pentru ca a fost pusa la punct in timp de catre fostul prop. Sa imi spui ce ti-a zis ca a rezolvat CV.... am ceva indoieli acolo...
                    Mecanic sta f bine la punct ,are pivoti , bucsaraie uleiuri tot schimbate, ai fise noi ( ti-am zis si pe privat ) debitmetru nou de aer , partea de electrica a motorului e pusa la punct, senzorul de temperatura al motorului e schimbat , capacele de delcou' sunt schimbate de vreo 2 ani. Ai fost norocos in alegerea facuta pt ca ai luat-o oarecum de "noua"
                    Toate bune !

P.S SI intrebase cineva mai sus daca e lang , este SE nu SEL :P ce carcotas am fost la faza asta )
                    Last edited by hannymax; 03-31-2011, 12:15 PM.
                    pasiunea NU cunoaste limite !
                    My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Noroc,da a avut amg-uri pe 18,dar am zis ca anvelope cu balon 45 sau 50,vor mai reduce din rigiditate(el a avut pe 40),apoi greierasii sunt de la chedere(am inteles ca e o solutie ce lubrifiaza putin chederele,mai ales ca masina nu a fost folosita aproape un an si 2-3 protectii de la stalpi ma vibreaza.
                      Nu este ceva sigur 100% este si varianta 235/55r17.
                      Oricum nu circul foarte mult cu ea si atunci se intampla mai mult in afara orasului.
                      Originala v-a ramane,dar sunt repere ce trebuie facute sa arate mai bine(stopuri/faruri/grila/jante Originale si volan insertie lemn.)
                      Pusa la punct este(o stiu de 2 ani masina,defapt cand avea nr. de Buc.)
                      -ar mai fi:unitate softclose,electrica de pe motor a fost inlocuita-(sa incercat refacerea ei,dar nu sa reusit),amortizoarele hidraulice de pe spate,pompa benzina.
                      La cutie era dus blocul de valve/unitatea hidraulica,mergea dar la plecarea de pe loc se tura pana in 3.500rpm..a adus baiatul lui una din Anglia si sa inlocuit-schimbat ulei+filtru,schimba perfect si nici nu fac abuz de ea ptr. ca stiu ca sunt mai sensibile cutiile hidramate la motoare mari.
                      Caroseria SEL nu o vad ceva folositor mie-99% eu+1 persoana in masina,oricum este loc rezonabil pe scaunele din spate,am impresia ca e si putin mai lunga caroseria,parcari/trafic..sunt mai multumit de optiunile Folositoare care le are.
                      Oricum daca mi-am luat masina asta in vremurile astea,in mod cert nu o voi vinde,are multe repere schimbate si cu intretinere atenta si la timp se v-a mentine la linia ei.
                      Weekend placut la toata lumea.
                      Last edited by paryzyanu; 04-02-2011, 09:11 AM.

Comment

Referitor la jante, asa doar ca o parere, nu ti-as recomanda jante mai mici de 18, si balon mai mare de 40... nu cad nicicum. Jantele de 18 cu balon de la 45-50 in sus arata ca niste colaci de botez. De alea pe 17 nu mai vorbesc. Crede-ma, eu am 235/40 R18, si mi-as pune balonul de 35.

Si toti vor spune: "da dar gropile etc.!!!???"... eu zic ca daca ti-ai luat in timpurile astea asa o masina, si vrei sa si bagi bani in ea, nu esti genul de om care colectioneaza gropi. Cu un minim de atentie te vei descurca excelent. Daca le iei incet, nu au absolut nimic.

Degeaba ai un costum frumos, daca nu ai pantofii potriviti. Asa si cu S-ul. Nu te grabi si gaseste pantofii potriviti. Masina e spectacol.

Bafta!
                        * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
                        * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP

In trecut:
                        2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
                        2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
                        1999 Peugeot 106 1.4i

Comment

O stiu masina de mai mult timp si arata foarte bine.

Comment

Arata minunat masina.

Comment

Ms. ZEU-succes si tie la ce ti-ai propus cu masina.

Am sa revin si eu cu o galerie de poze,cand voi reusi sa o rasplatesc cu un set de jante pe masura.

Comment

Pentru curiozitatea celor care admira acest S420

Eu sunt fostul proprietar al acestei masini, si pentru cultura generala a tuturor membrilor acestui forum, acele leduri albaste de bazar nu au fost puse de mine! Eu am avut aceea masina timp de 3 ani, in care modificari aduse masinii, au fost doar faruri si stopuri aftermarket. Au fost investiti foarte multi bani si a fost vanduta la o suma modica de 3500 de euro. Inainte de vanzare a avut si cutia de viteze inlocuita cu una adusa personal din anglia. Motivul vanzarii a fost impozitul imens!!!
                                A avut de asemenea jenti amg oem, cu balon 255/45/18, mentionez, cauciucuri noi continental, si dupa doua sapt le-am dar jos pentru ca faceau masina foarte rigida si toate plasticurile incepeau sa cante.

Ii urez bafta noului proprietar, dar sa tina cont ca nu doresc ca imaginea measa fie denigrata pe baza unor cocalareli aduse unei masini care de altfel era perfecta!

Stima

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF