Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sageatomobilul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Detalii ceva? Pret? Probleme instalare?
    ...

Comment

E un aparat la mana a doua, montat de manutele mele... am dat 300 lei pe el iar ca probleme niciuna. Firma nu e una asa de cunoscuta...BOSS.
      Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comment

Sincer mie nu-mi place... strica aspectul clasic a interiorului dar ma rog, fiecare cu...
        In rest respect pentru rapdara si pasiune!

Comment

Te folosesti de scrumiera sau din ce cauza nu l-ai pozitionat mai jos fara sa tai din topor lemnaraiul din bord si sa strici aspectul consolei centrale. Sta ca nuca-n perete acolo. Incearca sa faci cv rame adaptoare din fibra de sticla/piele/rasini sau alte prostii.

Comment

L-a plasat acolo pentru ca este deranjul mai mic + plus ca este mai vizibil decat infipt in scrumniera.
            N-are treaba cu scrumniera.

O rama in consola e fix pix ... o avea pe cineva la PLM care s-o faca.

Dar ideal ar fi sa mute consola cu butoanele de sus + cele de clima in jos si DVD-ul sa fie cat mai sus .

Gen poza :

Bafta Sageato
            Attached Files
            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Daca nu ai clima digitala nu prea ai cum sa'l pui acolo sus...

P.S: Daca imbraci lemnul in folie (gen: carbon sau neagra) o sa se integreze mai bine jucaria.
              Oo\=|=/oO

Comment

1. Maşina a fost taxi, iar consola nu era completă (până la scrumieră). Uitaţi-vă în primul post din topic şi o să vedeţi capacul acela de plastic. Decât capacul ăla, mai bine o consolă decupată cu DVD în ea. Din punctul ăsta de vedere arată mult mai bine aşa. (link poza)

2. La maşină lui nu se pot muta butoanele, cum a zis şi PapyVick (trebuie modificat traseul de la aerul condiţionat)

Eu l-aş lăsa aşa pe moment, şi după ce rezolvă ce mai are la ea, poate să caute ceva lemn complet pe care să-l decupeze şi să-l îmbrace dacă vrea în fibră de carbon sau cine ştie ce model...
                Last edited by Luxian; 04-05-2011, 00:15 AM.
                ...

Comment

Multumesc Luxian pentru lamuriri, trebuie sa dau o bere. Ideea e ca nu prea pot sa fac treaba asta cu integratul deoarece ecranul este mobil... se rabteaza ca sa bag dvd-ul. Nu va ramane asa, voi completa cu o rama acolo doar ca nu prea am timp sa ma ocup de ea momentan.

L.E. Am frana de jutor, am schimbat cablurile si sabotii de frana inclusiv mecanismul ala mic de acolo, parghiile alea care mi s-au rupt in butuc si s-au faramat
                  Last edited by sageata; 04-05-2011, 00:01 AM.

Comment

Azi am vazut niste preturi la pivotii superiori (cu tot cu brat), si la distributie.... Vand rinichi, usor avariat, si doua degete (unul e cu verigheta cu tot)

Comment

Mai bine caută să-i recondiţionezi. Cât erau pivoţii?
                      ...

Comment

In jur de 300 lei bucata. Inca mai caut.

Comment

Azi am rezolvat o problema mai veche cu treptele de viteza. Ramaneam din ce in ce mai des blocat in marsarier. Trebuia sa ma bag sub masina sa trag de tija sa o deblochez. Azi am desfacut tijele si am constatat dupa jocul mare care se facuse ca erau tocite. Le-am pus un adaos de cauciuc confectionate dintr-un furtun si ma declar foarte satisfacut si de faptul ca intra foarte usor in viteza. Am mai remediat un lucru... vitezometrul. Acum stiu si eu exact cu cat merg pe drumurile patriei. E ceva provizoriu pana mai caut ceva motive. Deocamdata era vorba de un fir pe care nu venea curent din calculatorul de ABS la releul de declansare. Am facut o punte dar tot nu am ABS si ETS insa stiu cu cat merg. Inainte imi stateau aprinse ABS, ETS, senzorul de la sabotii de frana, becul de la frana de mana. Mai caut inca... Mi-ar mai trebui o macara pe dreapta fata si una pe stanga spate, electrice. Incet, incet ii dau de capat. Am iesit binisor la ITP avand in vedere ca eu fac acest lucru din 6 in 6 luni de-acum incolo. Ma straduiesc sa o fac tipla mai ales ca acum ea presteaza meditatii pentru scoala de conducatori auto. S-au panicat mai toti examinatorii cand au vazut-o chiar au incercat sa caute diverse motive de a nu asista la examinare. Vreau sa o fac cea mai tare masina de scoala din oras mai ales ca e prima de acest gen si singura. Nu mai spun de incantarea elevilor... Sper din tot sufletul sa o termin odata si sa respir si eu usurat si satisfacut ca am mai salvat inca o masina de la degradare. Mercedesul mi-a cazut cu tronc de la prima vedere si nu am ezitat nici o clipa in a lua-o in schimbul Golf-ului. Am noroc ca sotia ma mai suporta ca la cati bani am bagat in masini... Tot ce as putea sa va urez ar fi RESPECT pentru masini.

Comment

Dupa ceva vreme am mai realizat un lucru. Am schimbat telescoapele,toate. Mai am pivotii superiori care deja i-am cumparat.

Comment

Interesanta rugina pe care o ai, pentru o masina de varsta ei e inacceptabil, parca ai fi refacut vre-un bot de cal ceva! Si cand te gandesti ca se cheama tot mercedes ca si cele vechi de 40 de ani! . . . Deh spor la treaba in continuare!
                              W110-2.0 D 1966
                              W115-2.0 D 1971
                              W123-2.4 D 1982

Comment

Asa sta treaba cand oamenii isi cumpara masina pentru sigla. Daca cercetam mai mult puteam sa pun pariu ca si uleiul din motor era original din '96.
                                Am reusit si am schimbat si pivotul superior cu tot cu brat, desigur. M-am prajit pe spate ca taranul la prasit. Dar cea mai mare realizare a mea a fost sa scot surubelnita din geam. Corect, mi-am schimbat macaraua la geamul dreapta fata. Munca de chinez batran, nu alta.

Va urma!
                                Last edited by sageata; 06-16-2011, 18:50 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF