Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Hop si a mea!W203 C200 CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hop si a mea!W203 C200 CDI

    La cateva luni dupa achizitionare si dupa cateva investitii si probleme a sosit vremea sa-i facem o prezentare.
    Este vorba de un Mercedes-Benz W203 fabricat in 2003,motorizare 2148 CMC 85 KW diesel.
    Am intrat in posesia masinii anul trecut in noiembrie si la nici o luna au inceput sa apara problemele.Prima si cea mai grava a fost cutia de viteze.Am schimbat blocul de valve toate garniturile de la cutie priza uleiul filtrul si de atunci nu am mai avut probleme.Pe urma au aparut ceva probleme la articulatie.Am schimbat basculele bieletele antiruliu bucsele de la bara stabilizatoare spate si s-a ameliorat insa tot mi se pare ca mai troncane ceva.
    Mai aveam si ceva erori la bord constand in atentionari privind apa de la motor si apa de la stropitori care s-a dovedit a avea o singura cauza si anume senzorul de nivel al lichidului din vasul de la stropitori(s-a rezolvat cu 50 ron sonda),o eroare de la SRS din cauza scaunului pasagerului care s-a rezolvat prin schimbarea scaunului si niste becuri arse care au fost inlocuite.
    Masina am luat-o la 158.000 km iar la 160.000 am schimbat filtrele(motorina,polen,aer) si uleiul(5W30 Castrol EDGE Turbo Diesel)
    Ca si imbunatatiri aduse se pot enumera interiorul din piele provenit de la un alt Mercedes C-Class Avantgarde impreuna cu ornamentele model carbon si un comand 2.0 .
    Urmeaza sa ma ocup de partea de alimentare a masinii deoarece mi s-a intamplat sa nu-mi porneasca sau sa se opreasca in mers si sa mi se aprinda EPC si eventual o noua constatare a articulatiei sa vedem ce urme au mai lasat drumurile "de invidiat" din Bucuresti.
    Viitoare planuri:schimbarea grilei radiator cu una de avantgarde sau cu una ca la modelul CLK,schimbarea farurilor cu unele clare cu lupe in vederea montarii si unui kit xenon,stopuri cu led,un kit optic AMG sau altceva,jante pe 17"sau 18" si cam atat.
    Pana atunci astept parerile,sfaturile,aprecierile si de ce nu si criticile voastre.
    Attached Files

  • #2
    In primul rand, sa o stapanaesti sanatos si bafta cu modificarile !

    In al doilea rand, avand in vedere tot ce ai schimbat la articulatie, plus ca spui ca inca mai troncane ceva ma duce cu gandul la 2 variante: ori nu a fost ingrijita corespunzator de proprietarul anterior, ori nu sunt nici pe departe aia km reali. De ce spun asta ? Fiindca am avut si eu pana de curand un C200 CDI w203 si care cand l-am vandut avea 165.000 km absolut reali. Ei bine, nu a fost schimbat niciodata nimic la masina, implicit nici la suspensie. Articulatia era ca noua, nimic nu avea nici cel mai mic joc sau semn de uzura.

    Oricum, nu trebuie sa te descurajezi. W203-ul e masina care, daca o pui la punct si o ingrijesti cum trebuie, nu o sa mai trebuiasca sa schimbi nimic la ea cel putin in urmatorii 150.000 km.

    Bafta !
    sigpice60 525d

    Comment


    • #3
      La drumurile care sunt in tara asta ma indoiesc,oricum ai merge cu ea.

      Comment


      • #4
        Nu stiu ce sa zic, dar, a mea, la aproape 170.000 km avea articulatiile ca noi, fara sa fi schimbat vreodata ceva, nu ca nu as fi schimbat, dar nu a fost necesar !
        sigpice60 525d

        Comment


        • #5
          Al meu C180 w203, are 165.000 km reali, si sincer nu am avut nici o problema cu ea... In afara de pompa de apa pe la 135.000 km. Altfel, merge brici!

          As avea o intrebare, am si eu un COMAND 2.0, si butonul de la volum mi s-a uratit tare de tot.... Eu vad ca tu ai ambele butoane albe... ai dat tu jos invelitoarea aia de pe ele?

          Sa ai parte de ea! Numai bine!
          * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
          * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP


          In trecut:
          2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
          2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
          1999 Peugeot 106 1.4i

          Comment


          • #6
            Nu pot confirma ca aceia sunt kilometrii reali din alte puncte de vedere(volanul este destul de uzat,dar i-am cumparat altu de piele care urmeaza sa fie montat).Masina este in tara din 2005 si a avut un singur proprietar care sta intr-o zona cu drumuri destul de proaste,deci cam toata viata si-a petrecut-o prin hartoapele noastre.Ale voastre poate nu au asa multa vechime in tara si or fi fost si mai ingrijite.Eu incerc pe cat posibil sa o fac sa mearga ca noua.
            Comand-ul l-am cumparat second hand si asa erau butoanele din pacate.

            Comment


            • #7
              @BDK, tocmai asta spuneam si eu, nu conteaza cum a fost ingrijita sau pe ce drumuri a mers masina pana sa o iei tu ! Atata timp cat o sa o aduci la o stare impecabila nu o sa mai ai probleme cu ea mult timp dupa !
              sigpice60 525d

              Comment


              • #8
                Reconditionat injectoarele la 162000 km.3 erau defecte asa ca le-am facut pe toate 4,sper sa nu mai am probleme o buna perioada de timp.

                Comment


                • #9
                  Felicitari pentru achizitie. Din pacate dupa toate descrise de tine kilometrii sigur nu sunt reali. Nemtii sunt grijulii cu masinile dar le schimba cand ajung la 200-250 000 km.
                  Ma bucur ca reusesti sa o tii in viata si sa o intineresti revigorezi! Fostul proprietar probabil nu a avut grija mai deloc de ea ( eventual a dat si km inapoi ). Sa revin si sa motivez afirmatia privind nemtii. Cand am vrut sa-mi iau din germanica 600SEL din 94 neamtzul de la care urma sa iau masina mai avea un C identic cu al tau. L-am intrebat de ce vinde balena si daca are doar 130 000 km cat sustinea ca are. Neamtul mi-a motivat clar " Am luat-o pentru placere , dar fac zilnic 80km dus si 80 km intors pana la serviciu iar benzina este foarte scumpa. Asa ca ma folosesc de C care este diesel si e foarte economic" deci dupa un simplu calcul ajungem la concluzia ca 160km pe zi x5zile lucratoare sunt 800km pe sapt....si asta doar la serviciu ...fara cumparaturi oras si tot asa ... asta ar trebui sa confirme teoria cu pricina.
                  Iti doresc sa o porti sanatos si la cat mai multi km fara incidente !

                  hannymax
                  pasiunea NU cunoaste limite !
                  My project - click! MBUNIVERSE

                  Comment


                  • #10
                    Conform cartii de service in 2004 masina a fost la prima revizie la 20905 km la Mercedes-Benz Drogenbos.Urmatoarele revizii sunt facute in Romania unde masina este din 12/2005.Nu bag mana in foc pentru km masinii dar inclin sa cred ca mai degraba masina nu a fost intretinuta corespunzator de fostul proprietar.Oricum conteaza mai putin trecutul sper ca viitorul sa sune bine.
                    In cateva zile voi monta noile jante 17" originale Mercedes w211 model Ankaa dupa achizitionarea unor anvelope potrivite.Jantele au ET 38 si latimea 8,5 J.Ce dimensiuni sa caut ca sa nu am probleme cand le voi monta?

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by BDK View Post
                      Conform cartii de service in 2004 masina a fost la prima revizie la 20905 km la Mercedes-Benz Drogenbos.Urmatoarele revizii sunt facute in Romania unde masina este din 12/2005.Nu bag mana in foc pentru km masinii dar inclin sa cred ca mai degraba masina nu a fost intretinuta corespunzator de fostul proprietar.Oricum conteaza mai putin trecutul sper ca viitorul sa sune bine.
                      In cateva zile voi monta noile jante 17" originale Mercedes w211 model Ankaa dupa achizitionarea unor anvelope potrivite.Jantele au ET 38 si latimea 8,5 J.Ce dimensiuni sa caut ca sa nu am probleme cand le voi monta?
                      Parca 225/45/17 sunt dimensiunile oficiale pt. w203. Cat despre articulatii, daca masina aia a vazut 140.000km de Ro in 4 ani de zile....e cam normal sa iti cada atatea daca vechiul proprietar il durea undeva sa isi intretina masina.
                      MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by BDK View Post
                        Conform cartii de service in 2004 masina a fost la prima revizie la 20905 km la Mercedes-Benz Drogenbos.Urmatoarele revizii sunt facute in Romania unde masina este din 12/2005.Nu bag mana in foc pentru km masinii dar inclin sa cred ca mai degraba masina nu a fost intretinuta corespunzator de fostul proprietar.Oricum conteaza mai putin trecutul sper ca viitorul sa sune bine.
                        In cateva zile voi monta noile jante 17" originale Mercedes w211 model Ankaa dupa achizitionarea unor anvelope potrivite.Jantele au ET 38 si latimea 8,5 J.Ce dimensiuni sa caut ca sa nu am probleme cand le voi monta?
                        Eu am jante model Ankaa pe masina dar nu stiu sigur sati spun daca au ET 38 si latimea 8,5 J...cum pot verifica? Cauciucurile care le am eu sunt 235/45/17 fata- 245/45/17 spate.
                        Oo\=|=/oO

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by PapyVicK View Post
                          Eu am jante model Ankaa pe masina dar nu stiu sigur sati spun daca au ET 38 si latimea 8,5 J...cum pot verifica? Cauciucurile care le am eu sunt 235/45/17 fata- 245/45/17 spate.
                          Poti verifica pe spatele uneia din jante.Pe ce masina le ai puse?Ma gandeam la anvelope 225/45/17 dar sper sa nu fie prea inguste pentru aceste jante iar unele mai late mi-e frica sa nu-mi atinga pe undeva mai ales la rotile din fata avand in vedere ca momentan am 205/55/16 si la viraje ramane foarte putin spatiu intre roata si aparatoarea de noroi de la bara.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by BDK View Post
                            Poti verifica pe spatele uneia din jante.Pe ce masina le ai puse?Ma gandeam la anvelope 225/45/17 dar sper sa nu fie prea inguste pentru aceste jante iar unele mai late mi-e frica sa nu-mi atinga pe undeva mai ales la rotile din fata avand in vedere ca momentan am 205/55/16 si la viraje ramane foarte putin spatiu intre roata si aparatoarea de noroi de la bara.
                            Le am puse pe un W210. Eu cred ca ar trebui sa incapa de 235 la tine...Inca nu am avut timp sa ma bag sub masina sa vad ce dimensiuni au jantele. Poate reusesc weekend'ul asta.
                            Oo\=|=/oO

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by PapyVicK View Post
                              Le am puse pe un W210. Eu cred ca ar trebui sa incapa de 235 la tine...Inca nu am avut timp sa ma bag sub masina sa vad ce dimensiuni au jantele. Poate reusesc weekend'ul asta.
                              Am facut proba cu una din jante pe fata si din nefericire imi ating in amortizoare asa ca nu pot sa le pun pe masina.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF