Va salut ! Am achizitionat luna trecuta un c180 din 1995 de la noi din Romania, masina a fost adusa prin aprilie 2009 . Pretul a fost ok zic eu , am dat pe ea 3000 de euro- a cerut 3100 si nu am reusit sa rup mai mult( poate m-a dezavantajat si faptul ca am mers din Timisoara in Craiova dupa ea si a tinut de pret din acest motiv, dar e bine si asa). Dupa ce am trecut-o pe numele meu , cu tot ce am bagat in ea si aici ma refer de la drumul dupa ea pana la etapa cu mecanicul- am bagat-o la surubarit si pe langa ulei si toate filtrele, placutele de frana, bujii, reparat grupul spate pentru ca curgea dar a fost o treaba minora , schimbat pompa de apa...avea un pic de joc, reglat usi sa se inchida la linie, ceva bucse care scartaiau , grila fata dar nu originala + o semnalizare, sudat toba cu argon pentru ca a necesitat un pic de atentie si ea deoarece nu e catalizatorul masinii
( acum este) am ajuns cu tot cu acte si toate cele in 3600 de euro. Mentionez ca am dat si avans 1500 de lei pentru instalatia GPL secventiala si mai dau 1300 de lei dupa ce o monteaza deci total 2800 de lei( am negociat cu mai multi si am ajuns la acest pret de pe undeva de la 3200 de lei). Instalatia va fi montata in service autorizat si o voi trece si in cartea masinii, dar la pretul masinii nu calculez si instalatia deoarece costul de achizitie a instalatiei va fi amortizat in urmatoarele 10-12 luni la diferenta de pret gaz-benzina.

Comment