Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C180 W202 an 1995

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • C180 W202 an 1995

    Va salut ! Am achizitionat luna trecuta un c180 din 1995 de la noi din Romania, masina a fost adusa prin aprilie 2009 . Pretul a fost ok zic eu , am dat pe ea 3000 de euro- a cerut 3100 si nu am reusit sa rup mai mult( poate m-a dezavantajat si faptul ca am mers din Timisoara in Craiova dupa ea si a tinut de pret din acest motiv, dar e bine si asa). Dupa ce am trecut-o pe numele meu , cu tot ce am bagat in ea si aici ma refer de la drumul dupa ea pana la etapa cu mecanicul- am bagat-o la surubarit si pe langa ulei si toate filtrele, placutele de frana, bujii, reparat grupul spate pentru ca curgea dar a fost o treaba minora , schimbat pompa de apa...avea un pic de joc, reglat usi sa se inchida la linie, ceva bucse care scartaiau , grila fata dar nu originala + o semnalizare, sudat toba cu argon pentru ca a necesitat un pic de atentie si ea deoarece nu e catalizatorul masinii ( acum este) am ajuns cu tot cu acte si toate cele in 3600 de euro. Mentionez ca am dat si avans 1500 de lei pentru instalatia GPL secventiala si mai dau 1300 de lei dupa ce o monteaza deci total 2800 de lei( am negociat cu mai multi si am ajuns la acest pret de pe undeva de la 3200 de lei). Instalatia va fi montata in service autorizat si o voi trece si in cartea masinii, dar la pretul masinii nu calculez si instalatia deoarece costul de achizitie a instalatiei va fi amortizat in urmatoarele 10-12 luni la diferenta de pret gaz-benzina.
    Last edited by mircea600sel; 04-09-2013, 20:35 PM.

  • #3
    Salut ,
    Foarte frumos arata masina , sa o stapanesti sanatos .
    Imi place mult interiorul , dar mansonul de pe volan parca nu se integreaza in decor.
    Singurul lucru care i-ar mai trebui ar fi un set de jante de aliaj .
    Numai bine !

    Comment


    • #4
      Frumoasa doamna, interiorul e ca si la mine doar ca eu am pe albastru...O singura nedumerire am, de ce vrei sa o treci pe gaz? Sistemul de injectie de pe masinutele astea nu prea se impaca cu gazul mai ales daca nu e facuta instalatia ca la carte.
      Acum tu stii, dar sfatul meu e sa o lasi pe benzina daca motorul e ok.

      Bafta si multi km fara reparatii!
      1994...Mercedes Benz...w202, c180
      Dragoste la prima vedere...

      http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

      Comment


      • #5
        Frumoasa masina, curata, ingrijita, sa o stapanesti sanatos.

        Comment


        • #6
          Bine ai venit pe forum si felicitari pentru masina. Aceasta este postarea mea cu numarul 1000 pe acest forum si am zis ca se potriveste cu felicitarile pentru aceasta masina .

          Vad ca esti Timisorean, asa ca te invit sa arunci o privire la sectiunea intalniri...recunosc ca nu sunt eu cel mai prezent dar e frumos sa te bagi daca poti.

          S-ar potrivi bine in peisaj o cotiera originala.

          Legat de instalatia de gaz te-as ruga daca poti sa-mi trimiti niste detalii pe PM sau cum vrei tu. Cu cine ai luat legatura pentru instalare? Cu cei din freidorf? Eu am vorbit cu ei si nu m-am gandit sa negociez pentru ca nu sunt decis ca vreau trecerea pe gaz. Ce instalatie ai ales?
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • #7
            Salut,

            Frumoasa masina, arata bine, sa ai parte de multi km de placere, la volanul unui Mercedes, fara probleme, si drumuri bune.

            Hmm, am vazut acum vre`o saptamana, tot asa una rosie, poate chiar a ta, in spate la Liceul Alimentar, in fata unor garaje. Ii a ta??

            Pe viitor, poate vii cu ea la intalniri.

            Zi faina, Alex
            S210/E220CDi Classic - http://www.clubmercedes.ro/ochiosu-m...di-t14160.html
            Telefon: 0763.77.22.87
            E`mail:
            tiger4ever_17@yahoo.com

            Comment


            • #8
              Va salut si va multumesc pentru felicitari. Sa le iau pe rand : referitor la mansonul de pe volan ala mi-a picat la mana ca sa nu il las gol pentru ca eu am o mica problema cu volanele datorita palmelor mele "uscate uneori" le mananc la propriu mai repede, am reusit sa fac praf un volan de piele in cateva luni...nu praf praf da i-am dat primul lac jos pe cateva portiuni. In legatura cu instalatia de gaz am optat pentru aceasta varianta deoarece am considerat ca este in avantajul meu in conditiile in care fac mai multi km zilnic si majoritatea prin oras sa incerc sa rulez cat mai ieftin posibil, cat priveste sistemul de injectie si instalatia Gpl nu cred ca vor fi conflicte deoarece la astea secventiale ai 4 injectoare de gaz ca si cum ar fi 4 de benzina normale, ai Ecu care "cloneaza /fura " informatiile de la calculatorul masinii si motorul teoretic functioneaza cam la fel cu eceleasi erori sau sau alte cele ca si cum ar fi pe benzina. Singurul lucru e ca la cate un drum afara ar trebuii sa o ard pe benzina 50-100 km sa nu se infunde injectoarele chiar daca pornirile zilnice se fac pe benzina si ruleaza pe benzina pana la o anumita temperatura. Pretul l-am negociat cu baietii de la Taniandra astia au in curte la 1 iunie , poti sa vezi si pe net ceva , cauta pe taniandra.ro . @adidc o sa te tin la curent cu instalatia , in 23 sunt programat si pana luni dupa-masa ar trebui sa fie gata(dureaza atata ca nu lucreaza duminica si sambata ii zi scurta, asta e), dupa ce o montez daca vrei ne intalnim sa vezi cum se comporta pe gaz-sincer si eu sunt curios. Cat despre cei din Freidorf nu prea am putut sa fac mare lucru ca m-au luat din start cu 850 de euro cel mai moca la telefon.

              Comment


              • #9
                Pentru eltigretm-Alex : nu este a mea, nu prea am avut drumuri in zona Liceului Alimentar,cat despre intalniri o sa fac tot posibilul in functie de timp. Numai bine.

                Comment


                • #10
                  Originally posted by sofermercedes
                  Ce rosie e!
                  Ii intr-adevar un pic prea colorata dar se matuieste ea hehe, asa am nimerit culoarea ca eu m-am uitat la pret si dupa aia la culoare, dar e bine si asa macar ii place si la nevasta masina( mai mult pentru culoare).

                  Comment


                  • #11
                    Originally posted by mariusbmm View Post
                    Ii intr-adevar un pic prea colorata dar se matuieste ea hehe, asa am nimerit culoarea ca eu m-am uitat la pret si dupa aia la culoare, dar e bine si asa macar ii place si la nevasta masina( mai mult pentru culoare).
                    Frumusica masinuta,eu ti-as sugera la fel sa-i pui niste jante frumoase daca gasesti sau daca nu chiar niste capace de model mai nou,i-ar sta mult mai bine estetic ai sa vezi(janta face 90%,restul e linia masinii).Multa bafta sa ai la ea.

                    Comment


                    • #12
                      Mersi pentru sfatul cu capacele, sa stii ca e o varianta mai ieftina a jentilor si vorba ta rotiile iau ochii la prima vedere. Sa vad ce o sa gasesc mai ok, daca gasesc si ceva jante la pret bun ar fi si mai bine, dar le iau pe rand, prima oara sa termin cu instalatia Gpl si cu omologatu la RAR si dupa vedem.

                      Comment


                      • #13
                        Salut Marius si bine ai venit pe forum , iti urez cat mai multi km fara probleme la volanul stelutzei.Daca folosesti masina des , mai ales in oras zic sa optezi pt GPL , consuma destul de mult in oras iar la cat urca pretul la benzina ar fi cea mai buna alegere. Numai bine.
                        http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

                        Comment


                        • #14
                          Originally posted by Lucian A View Post
                          Salut Marius si bine ai venit pe forum , iti urez cat mai multi km fara probleme la volanul stelutzei.Daca folosesti masina des , mai ales in oras zic sa optezi pt GPL , consuma destul de mult in oras iar la cat urca pretul la benzina ar fi cea mai buna alegere. Numai bine.
                          Salut si mersi. In legatura cu gazul am cautat cea mai ieftina varianta de deplasare si mai ales in oras unde consumul este destul de mare, ceva mai ieftin decat benzina si motorina si am zis sa incerc varianta cu GPL-ul. Sper sa fi facut alegerea potrivita, dar o sa vad dupa ce este montata cum va fi,teoretic nu are ce sa fie probleme.

                          Comment


                          • #15
                            Am rezolvat si treaba cu Gpl-ul Instalatie secventiala Milano si m-a ajuns in 2800 de lei. Sper sa se merite investitia si sa fie totul ok, acum mai ramane sa vad cum e cu consumul avand in vedere ca benzina nu lua in oras niciodata sub 13 oricat de frumos as fi mers cu ea, acum pe gaz nu m-ar deranja daca ar lua si 15 numai sa nu treaca de pragul asta.Cei care au montat-o au spus ca 15 va fi maxim in oras, acum ramane de vazut.Am umblat azi destul de mult cu ea si la prima impresie este bine, se simte un pic de diferenta la cox , dar pentru oras e aur. Sa pun si ceva poze cu modificarile aduse:
                            Attached Files

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF