Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W140/3200cc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W140/3200cc

Recent achizitionata,deocamdata foarte multumit de ea

VIN WDB1400321A247684
    Model 300 SE 3.2 / S 320
    Chassis 1400321A247684
    Engine 104994 12 039851
    Transmission 722371 04 099408
    Order 0 5 231 00450
    Delivery date 26.01.95
    Dealer Koblenz branch (231)
    Interior leather black or anthracite (261)
    Paint
    199 metallic blue-black (с 01.01.1983)
    Options
    030 approved electronic saveguard against unauthorised removal (FBS 2) (с 01.10.1994)
    222 right front seat, electrically adjustable (с 01.11.1978)
    241 left front seat electrically adjustable with memory feature. only applicable to w 210 when installed in conjunction with code 275. (с 01.03.1983)
    249 automatically dipping inside rear view mirror (с 01.06.1990)
    284 trunk set, 5-piece
    wood selector lever
    shift lever in wood/leather combination (с 01.01.1990)
    412 electric sliding roof with tilting device (с 01.07.1983)
    441 steering column, electrically adjustable, W202 manually adjustable (с 01.07.1984)
    501 outside mirrors le/ri with memory (с 01.10.1994)
    512 radio Becker Europa cassette
    radio MB Special with traffic news decoder (VK), with RDS (с 01.07.1992)
    540 roller blind, electric, for rear window (с 01.05.1985)
    551 anti-theft warning system (с 01.11.1978 по 31.03.1998)
    592 heat-insulating glass, all-around, heated rear window pane (laminated glass), band filter
    green heat-insulating glass all round, heated rear window, laminated safety glass - tinted strip (с 01.01.1972)
    600 headlamp wiper/washer (с 01.08.1971)
    652 8-hole light alloy rims (с 01.01.1990)
    682 fire extinguisher (с 01.04.1970)
    731 wood trim, burred walnut root (с 01.08.1980)
    873 seat heater for left and right front seats (с 01.02.1984)
    883 closed aid for doors and trunk lid (с 01.07.1989)
    884 trunk lid additional locking mechanism (hzs) (с 01.10.1989)
    200A Unknown code
    Attached Files
    Last edited by lowrider; 04-10-2010, 19:03 PM.

Frumos exemplar, sa te bucuri de ea...cat mai multi km fara probleme!
    1994...Mercedes Benz...w202, c180
    Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Multumesc Sauron.Urmeaza sa-i schimb stopurile ca nu-mi plac astea cu semnal galben

Comment

Originally posted by lowrider View Post
        Multumesc Sauron.Urmeaza sa-i schimb stopurile ca nu-mi plac astea cu semnal galben
        Foarte frumoasa, imi place ca e "clean look", fara tiganii. Iti lipsesc capacelele de la jante, am vazut in targ, 30- 50 de lei setul.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Merci pentru tips Carmine,chiar nu stiam unde sa caut,masina asa am achizitionat-o acum 2 zile.
          Va ramane clean,stopurile vreau sa le schimb pentru ca cele actuale ii da un aer invechit,nu vreau stopuri cu led-uri sau chestii dinastea,vreau sa ramana cat se poate de apropiata de varianta originala.Cand am luat-o avea un cd Sony,si i-am cerut proprietarului casetofonul original al masinii pe care inca il avea care din pacate are o caseta blocata in el cu,Guta
          I-am facut o diagnoza dupa ce am luat-o si in afara de o eroare la un senzor de temperatura nu a iesit nimic.Trebuiesc schimbate placutele si facut unghiul la ea.Consumul e f rezonabil,am avut masini cu motorare de 1.8-2.0 care se apropiau de consumul S-ului
          Ca si defecte constatate geamul din spate dreapta nu functioneaza si toate luminile de la oglinzile interioare,o fi vre-o siguranta ceva
          In rest functioneaza absolut tot,de la aer la incalzire in scaune,reglajele electrice etc.
          Are si telefon dar a fost scos din motive estetice si asa va ramane
          Masina are 138.000km nu cred in ruptul capului ca sunt reali,dar se prezinta f bine la interior/exterior,cel putin probabil ca a fost ingrijita

Comment

Felicitari pentru masina.

Sa inteleg tu esti cel care a cumparat-o. Sa te bucuri e ea.

Imi place interiorul din piele , arata bine.
            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Un pret cu care ai luat-o se poate?
              1994...Mercedes Benz...w202, c180
              Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Pretul ei a fost de 5700 euro dar am luat-o cu mult sub pretul asta.Masina asta o visam de cand eram pusti,m-am tot uitat in ultimii ani dupa ele,dar nu am gasit nimic ok ca si bani sau ca masina.Ori era ok dar nu facea banii ori era varza masina.
                Ca fapt divers cand am venit cu ea un araboi s-a tinut dupa mine pana la service cand i-am facut diagnoza,o ochise si el de pe Autovit,ma intreba daca o vand ca vrea sa o trimita la nevasta in Siria
                Last edited by lowrider; 04-11-2010, 20:13 PM.

Comment

Frumos , sa te bucuri de ea , si eu visez la asa ceva daca se va implini e bine daca nu tot bine pt ca imi aduce multa bucurie steluta care o am , numai bine.
                  http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

Comment

Frumos casalotul,sa ai parte de el.

Comment

Multumesc baieti!Desi initial eram speriat oarecum de consum,gandindu-ma ca nu e masina de zi cu zi,consumul e f. rezonabil,undeva la 15-17mixt,am facut 500km pana acum din care 300 interurban mers max 140 restul prin Buc cu forja sau mers calm iar rezervorul e intre sfert si jumatate.Ma bucur ca nu am gasit una diesel ptr ca sunetul motorului face 3/4 din bani

Comment

Sal

Ingrijita, frumoasa...
                        Sa te poarte sanatos..
                        Bafta

Comment

E posibil sa aiba km reali.. Lumea nu prea merge cu consum de 15-`7 mixt... este mult. E posibil sa fie reali. Din poze volanul nu pare sa fie ros... pedalele banuiesc ca nu sunt roase iar pielea de pe scaunul soferului arata a maxim 150 000 km, asta daca nu a avut interiorul schimbat cumva. ( poti verifica interiorul dupa seriile de pe interiorul fetelor de portiere... sau pe sub scaun parca )
                          Sa o porti sanatos , arata f intretinuta! La cat mai multi km ! Fara incidente !
                          pasiunea NU cunoaste limite !
                          My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Ce te face sa crezi ca nu are 138000 km ca e veche?daca interiorul este curat fara rupturi,fara retusuri,lemnul lucios nu prezinta crepaturi,vopseaua este in mare parte originala,eu as tine sa cred la prima vedere ca sunt km adevarati din poze o vad impecabila.Sa te bucuri de ea si so ti bine!
                            Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                            Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                            Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                            Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Merci de urari!S-ar putea sa ii aiba,compatimentul de la motor e impecabil,nu lipseste nimic e totul original.Intre timp am mai facut niste km,are 143.000,totul merge perfect.Ma gandesc sa o vand in 2-3 luni si sa iau S-ul generatia urmatoare,tot benzina

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF