Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cutiile de viteze automate

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by vlad111 View Post
    Salut! Ce ulei imi recomandati sa folosesc pentru cutia automata la un BMW 520i, an 2002, VIN GZ09929?

Va multumesc anticipat.
    Buna seara, daca are cutie ZF , se pune mobil 1 LT 71141, DACA ARE cutie GM se pune Dexron III , este bine pentru inceput sa se identifice modelul de cutie care il are masina si dupa aceea sa cumperi .
    Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
    TEL 0722623721.

Comment

• Originally posted by dny View Post
      Buna seara! Am un E320 4matic din 2001 si vreau sa schimb uleiul din cutie. As vrea sa stiu daca are buson de golire la torque converter. VIN WDB2100821X061730. Am 150000 km si parca nu mai schimba asa fin. Cei de la reprezentanta locala au spus ca ei inlocuiesc doar uleiul din cutie, nu si din convertizor. Parca nu suna bine. Ce ma sfatuiti?
      Buna seara , nu este o regula cu busonul de la converter , se verifica pe masina daca ai sau nu buson , nu scrie daca masina are sau nu are buson, conform procedurii de lucru la dealer , daca masina nu este prevazuta cu buson ei nu au cum sa scoata uleiul , ci numai cel care curge prin demontarea baii de ulei il pot schimba , adica 4,5 l .
      TEL 0722623721.

Comment

• Originally posted by geo01234 View Post
        Buna ziua tuturor ,am cumparat de curand un ochios w210 din 1995, benzina de 2000cc , cutie automata,treptele le schimba la turatie normala dar cu smucitura la fiecare treapta,cand cresc viteza se simte o vibratie sub masina ,m am uitat la flanse si ii lipseste un surub la cardan inspre cutie ,am sa l pun eu , si nu schimba de la mare la mic cand ii dau talpa ,se intinde la drum,batraneste ,daca mut din D in 3 in timp ce accelerez schimba mai jos, in inferioara, dar tarziu .Nu cunosc servisarea masinii,sa ii schimb filtrul si uleiul? necesita reglaje ?Multumesc anticipat.
        Buna seara, scrie seria de caroserie a masinii pentru identificarea cutiei de viteze , dar dupa cum imi miroase sunt ceva modificari pe dedesupt , si cu siguranta nu este cutia originala a masinii.
        TEL 0722623721.

Comment

• Originally posted by bluestreetelite View Post
          Salut.Am un Mercedes E220 CDI din 2001.De ceva timp am o problema cu cutia de viteze(este automata).Cand plec cu ea dimineata trebuie sa astept cca 10min ca sa pot sa misc maneta de pe P pe D.Ai idee de ce se comporta asa...?Multumesc
          Buna seara, pune un tester pe masina , vezi ce coduri sunt memorate , si uita-te cu atentie la switch-ul de la pedala de frana , posibil sa ramana intepenit .
          TEL 0722623721.

Comment

• Originally posted by gabytzu1983 View Post
            Buna! Am facut o tura cu masina azi cu cutia cea noua si merge impecabil facand exceptie ca nu trece de a 2-a si dupa vreo ora de stat pe dreapta a aparut iar o mica pata de ulei in vasul de expansiune si nu inteleg de ce. Am spalat vasul si radiatorul este aproape nou si in cutia cea veche nu am gasit apa. De la ce nu schimba mai mult de a 2a ? A ramas in avarie calculatorul de la cutie? Am sa schimb radiatorul de apa, este o problema daca a ajuns cateva grame de antigel cu apa in cutie ? Stima.
            Buna seara, pune un tester si vezi ce coduri sunt memorate pe cutie , posibil sensori de turatie, defect, chiar daca ai spalat vasul de ulei el mai este prin motor , dar nu are a face cu problema ta de acum .
            TEL 0722623721.

Comment

• Originally posted by automaticul View Post
              Buna seara, pune un tester si vezi ce coduri sunt memorate pe cutie , posibil sensori de turatie, defect, chiar daca ai spalat vasul de ulei el mai este prin motor , dar nu are a face cu problema ta de acum .
              Deci, din ce inteleg nu are cum sa ramana calculatorul in avarie, caci eu nu am resetat calculatorul si am crezut ca a ramas in avarie si el nu stie ca i-am schimbat cutia. Se poate sa nu fie aceelasi ohmaj caci cutia are alta terminatie... eu am avut 722.613 si acum e cu terminalul ...12 ,cel mai sigur schimb placa cu senzori pt ca stiu 100% ca sunt ok si nici nu au ceva vechime, (Am gasit pe placa zgariat ca a fost pusa in Timisoara in 23.09.2010 de Samer), dupa aceea ar trebui sa iasa cutia din avarie? Stima!

Comment

• Automaticule , n-am nici o problema , am trecut doar sa te felicit si sa iti strang mana virtual vorbind pentru toata treaba asta buna si toate explicatiile astea folositoare . Imi doresc sa vad cat mai multi entuziasti ca tine pe aici . Un an nou bun tuturor colegilor . Numai bine
                C200T CDI w203 FL

Kawasaki ZX636R -> vine raaaacccheeeeeeetttttaaaaaaaaaaa aaaaaaa trecut ...

http://www.spritmonitor.de/en/detail/451199.html

Comment

• La multi ani !!!

Comment

• Salut. Am si eu o problema cu cutia de viteze,in sensul ca urca in turatie motorul cand schimba din viteza a treia in a patra. Masina este un Mercedes E 300 TD din 1999

Comment

• Ai putea te rog in ce consta problema si daca merita sa o repar,tin sa precizez ca masina are 270000 de km si eu i-am schimbat uleiul din 60 in 60 de mii. Multumesc

Comment

• Originally posted by petri View Post
                        Ai putea te rog in ce consta problema si daca merita sa o repar,tin sa precizez ca masina are 270000 de km si eu i-am schimbat uleiul din 60 in 60 de mii. Multumesc
                        Buna seara, scrie o serie de caroserie pentru a putea sa identificam modelul de cutie al masinii
                        TEL 0722623721.

Comment

• Buna Domnule Automatic. Daca merg la tester cu ea si ii resetez erorile nu isi revine, sau sigur e stricat ceva in ea. Sa stiu caci maine daca e sa ii schimb placa cu senzori de pe cutia veche.As avea nevoie de un raspuns urgent .Scuze de insistente. Stima
                          Last edited by gabytzu1983; 01-03-2013, 21:09 PM.

Comment

• Originally posted by gabytzu1983 View Post
                            Buna Domnule Automatic. Daca merg la tester cu ea si ii resetez erorile nu isi revine, sau sigur e stricat ceva in ea. Sa stiu caci maine daca e sa ii schimb placa cu senzori de pe cutia veche.As avea nevoie de un raspuns urgent .Scuze de insistente. Stima
                            Buna seara, mergi maine la tester si in functie de ce coduri sunt memorate , poti schimba placa electrica , deocamdata nu stii de ce a intrat in avarie, ia placa cu tine si daca sunt coduri legate de sensorii de pe placa atuncii o poti schimba ,
                            TEL 0722623721.

Comment

• Originally posted by automaticul View Post
                              Buna seara, mergi maine la tester si in functie de ce coduri sunt memorate , poti schimba placa electrica , deocamdata nu stii de ce a intrat in avarie, ia placa cu tine si daca sunt coduri legate de sensorii de pe placa atuncii o poti schimba ,
                              Multumesc din tot sufletul!

Comment

• WDB2100251A903943, si as vrea sa imi spui te rog daca potriveste pe masina mea orice cutie de tipul 722.6,chiar daca provine de la o masina pe benzina. Multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF