Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Transmisia automata sau manuala,argumente pro si contra pentru fiecare.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ciumex
    replied
    bun , e un argument , dar cei ce conduc din placere ? eu in Bucuresti nu conduc decat noaptea , iar in Slatina de unde-s eu e liber !

Leave a comment:

• 300zxtt
    replied
    cand conduci cateva ore prin aglomeratiile din marile orase o manuala si ca nu-ti mai simti piciorul sting din cauza ambreiajului iti vine sa-ti iei campii si regreti ca nu avem si noi mentalitatea celor de peste ocean...ca nu de prosti evita manuala

in cazul masinilor sport da.....manuala e ce-a mai potrivita alegere,dar in rest......
    Last edited by doktor4carz; 01-18-2008, 11:50 AM.

Leave a comment:

• ciumex
    replied
    probabil din comoditate , o sa ajungem sa ne cumparam masini ce se vor conduce singure ... Poate omului ii place sa stea cu mana pe maciuca si sa mestece el acolo ... Desi recunosc ca si eu mi-as dori cutie automata cate-o data si ma intreb daca am facut alegerea corecta !!!

Leave a comment:

• DMIHNEA
    replied
    Si la vechiul c e cutie cu +si -.....

Leave a comment:

• orca
    replied
    Paradox invocind siguranta :
    Unii refuza sa foloseasca thnologie OMOLOGATA de firma Mercedes pe autoturisme Mercedes.
    dar in acelasi timp
    Accepta sa foloseasca tehnologie NEOMOLOGATA de firma Mercedes pe autoturisme Mercedes.
    Last edited by orca; 01-04-2008, 19:27 PM.

Leave a comment:

• cobreti
    replied
    Pro automata for life.

Leave a comment:

• mezzo
    replied
    nu e trend...e comoditate...si faza cu schimbatul vitezei sa simti masina,sa te joci cu ea....as avea cate ceva de comentat..oricum: PRO AUTOMATA.in momentul in care stai la un semafor 7schimbari de culoare...si mai trece cate unu din cand in cand...iti viine sa`ti iei neamu la... pt algerea cutiei manuala.eu am si o masina manuala..care sta in fata blocului

Leave a comment:

• ciumex
    replied
    Cand mi-am luat masina am optat pt. cutia manuala ... acum poate sunt eu mai primitiv , dar am avut numai masini cu cutie manuala ... Desi am condus si masini cu cutie automata , nu m-au impresionat foarte tare , si tocmai de-aceea nu mi-am luat . Oricum cred ca urmatoarea o sa fie una automata ca vad ca e un trend

Leave a comment:

• paratraznet
    replied
    propun un exercitiu de gandire pt. conducatorii de cutii manuale: daca va ies asa de frumos smecheriile alea ce le faceti cu volanu cu mana staga (care la drept vorbim e mana proasta) imaginati-va ca faceti asta cu mana dreapta.... incercati si o sa descoperiti avantajul cutiei automate sau condusul in stil englezesc!! Eu am trecut de faza asta iar acum imi educ piciorul stang sa franezeeee...

Leave a comment:

• prudom
    replied
    Originally posted by orca View Post
    Automatik dupa parerea mea este cel mai inteligent lucru inventat vreodata la autovehicole. Este ca un drog, odata ce i-ai prins gustul nu vei mai renunta, pentru simplul fapt ca "ORICE LUX DEVINE NECESITATE". Referitor la cutia de viteze automatika Americanii au avut mare dreptate cind au spus ca Europenii sint primitivi. Un lucru e cert, 99% din cei ce au avut masina cu cutie de viteze automatika isi doresc din nou doar asta, restul vorbesc din auzite prosti, cum ar fii ca pe automatik nu ai frina de motor, nu poti schimba inainte si inapoi, etc. Pot sa-i asigur ca ai si frina de motor si inca mai buna/eficienta decit pe cutia manuala, si ca poti schimba vitezele doar din pedala de acceleratie si in treapta superioara si in treapta inferioara chiar doua trepte. Toate masinile serioase, chiar si cele Europene au cutie de viteze automatika. In traficul urban nici nu vreau sa ma gindesc sa nu am automatik, care este "distonocalm" pe linga cutia manuala. Pentru motor, cutia de viteze automatika este mana cereasca, motorul, grupul, cardanul,etc. vor avea viata dubla, nu vor mai fi suprasolicitate sau motorul nu va mai fi subturat si supraturat din negligenta/neatentie/nestinta.
    Absolut de aceeasi parere sunt! nenea ORCA stie ce vorbeste!

Leave a comment:

• obsidianblack
    replied
    Eu prefer cutia tiptronik pe motoare mari,cel putin 2500cc,in rest manuala.

Leave a comment:

• Marius*
    replied
    Dupa parerea mea, Mercedesul este "tatal" cutiilor automate. Automatele de pe Mercedes, inclusiv cele model mai vechi, sunt foarte fiabile si silentioase in functionare. Sa nu mai spunem despre modelele mai noi, care au modul manual cel mai frumos si discret posibil. Nu trebuie sa muti schimbatorul in alt locas, cum este ma majoritatea concurentei (Audi, BMW, VW etc.) ci doar se actioneaza maneta din treapta D (drive) spre stanga si dreapta.

Leave a comment:

• DMIHNEA
    replied
    AUTOMATA,cu 5 trepte...din comoditate,cel putzin....

Leave a comment:

• Geo18
    replied
    eu am si una si alta(un S si un C)
    eu cred ca, cei reticenti la automata mai intai trebuie sa conduca
    cateva zile si pe urma o sa-si dea seama de valoarea ei...
    pro automata

Originally posted by asfalttango View Post
    Si mai putem adauga ca o cutie automata inseamna de obicei si un motor destul de mare(de regula cam peste 2300cm3).
    acum au aparut cutii automate, robotizate si cine stie cum le mai zice incepand de la motoare de 800cc... vezi smart... asa ca... la mai multe cutii automate si LA MULTI ANI pentru toti iubitorii de Mercedes
    Last edited by Geo18; 12-25-2007, 14:18 PM.

Leave a comment:

• asfalttango
    replied
    Si mai putem adauga ca o cutie automata inseamna de obicei si un motor destul de mare(de regula cam peste 2300cm3).
    Iar asta in ROMANIA inseamna in afara de litrul in plus la 100 de km si impozit si asig mare.

Americanii au masini marea majoritate peste 3000cm3 si la distantele lor si costul combustibilului ar fi pacat sa nu foloseasca automatele.

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF