Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Transmisia automata sau manuala,argumente pro si contra pentru fiecare.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

MM, ma faci sa mi para rau ca mi am luat manuala....
    W110-2.0 D 1966
    W115-2.0 D 1971
    W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by pneu View Post
      Sa nu-ti para rau de ce-ai facut, ci de ce n-ai facut.
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by pneu View Post
        pai cu o zi inainte ai mers cu mine,daca erai tu la volan poate te indragosteai de automata...

Comment

Unde mai pui ca eu cu automatikul in 99% din cazuri trec deja prin a doua intersectie pina cei care au stat cu mine la primul semafor reusesc sa termine de traversat prima intersectie.
          .. ________ ..
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

Pai noi cu manualele pana bagam in viteza....
            W110-2.0 D 1966
            W115-2.0 D 1971
            W123-2.4 D 1982

Comment

Pana acum si eu eram pentru MANUALA, insa "Viata da palme celui ce doarme!!!"
              Am fost nevoit sa fac saptamana asta doua drumuri prin capitala frumoasei noastre tari.
              Si probabil pentru a ma convinge, Dumnezeu mi-a dat sa fac aceste drumuri cu doua masini identice, Audi A4, dar cu o mica/mare diferenta: una MANUALA si una AUTOMATA
              In felul asta, prin calvarul numit "trafic bucurestean" s-a convins si incapatanatul de mine ce avantaje iti aduce AUTOMATA.
              Deci incepand de astazi, sunt pro automata!
              DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY !!!

Comment

Si eu sunt pro in ce priveste automata in capitala, numai ca Suceava poate fi traversata la ora 12 in jumate de ora lejer... asa ca pe mine nu ma avantajeaza inca asa ceva!
                W110-2.0 D 1966
                W115-2.0 D 1971
                W123-2.4 D 1982

Comment

Eu am manuala si prefer manuala, n-am nimic impotriva celor automate,au avantajele lor, e o chestie de gustibus la mine; la faza cu condusu.....eu conduc numai cu stinga, daca pun si dreapta pe volan mai mult ma incurc decat sa ajut, deci la faza asta nu m-ar ajuta automata numai eventual la vorbitul la "mobila" ca nu mai trebe sa mestec mamaliga acolo .
                  La faza cu "mi-a amortit picioru de la calcatu ambreiajului...."....hai sa fim seriosi, majoritatea avem servo-ambreiaj....ma gandesc la cei care conduc dacii, au picioare de schimb sau ce au de nu le amortesc? Daca de la calcatu ambreiajului facem febra musculara problema e la noi, am devenit prea comozi sa mai facem miscare, nu punem "dos-urile"(nu sitemu de operare), in masina si am vrea sa fim dusi la destinatie ca si cu taxi fara sa facem nimc....asta deja ii grav.
                  Scuzati mini-romanul de mai sus care poate e putin offtopic.
                  Exista doua tipuri de masini :
                  1. care au fost lovite
                  2. care vor fi lovite

Comment

Originally posted by claub79 View Post
                    Eu am manuala si prefer manuala, n-am nimic impotriva celor automate,au avantajele lor, e o chestie de gustibus la mine; la faza cu condusu.....eu conduc numai cu stinga, daca pun si dreapta pe volan mai mult ma incurc decat sa ajut, deci la faza asta nu m-ar ajuta automata numai eventual la vorbitul la "mobila" ca nu mai trebe sa mestec mamaliga acolo .
                    La faza cu "mi-a amortit picioru de la calcatu ambreiajului...."....hai sa fim seriosi, majoritatea avem servo-ambreiaj....ma gandesc la cei care conduc dacii, au picioare de schimb sau ce au de nu le amortesc? Daca de la calcatu ambreiajului facem febra musculara problema e la noi, am devenit prea comozi sa mai facem miscare, nu punem "dos-urile"(nu sitemu de operare), in masina si am vrea sa fim dusi la destinatie ca si cu taxi fara sa facem nimc....asta deja ii grav.
                    Scuzati mini-romanul de mai sus care poate e putin offtopic.
                    inseamna ca nu ai condus in bucuresti........

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
                      inseamna ca nu ai condus in bucuresti........
                      aici ai dreptate, am condus prea putin prin bucuresti, dar am vazut cum se circula si care e situatia (din pacate), dar tot nu cred ca faci febra
                      Exista doua tipuri de masini :
                      1. care au fost lovite
                      2. care vor fi lovite

Comment

Originally posted by claub79 View Post
                        aici ai dreptate, am condus prea putin prin bucuresti, dar am vazut cum se circula si care e situatia (din pacate), dar tot nu cred ca faci febra
                        febra nu..dar...nici bine nu iti e.am avut eu proasta inspiratie sa ies cu manuala pe strazi ieri...dezastru.nu vreau sa mai aud...stai intr`una sa amesteci in ceaun...sa dai picioare in ambreiaj...fuck it.se agita lumea degeaba.pro automata(am mai zis)...si imi intaresc credinta.celor care nu sunt de acord..le recomand 2 zile in bucurestsi cu o manuala..si p`orma 2 semafoare cu o automata.mai discutam p`orma
                        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                        Si o panarama de scuter

Comment

Cu plecare de pe loc, automaticul trece prin a doua intersectie, pana manuala trece de prima intersectie , unde pui ca ocazional apar foarte scurte oportunitati "surpriza" de-a te strecura, un automatic fiind pregatit de plecare instantaneu.
                          Last edited by orca; 03-05-2008, 19:58 PM.
                          .. ________ ..
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.

Comment

de acord cu orca.
                            Si o panarama de scuter

Comment

da....in mod sigur.pana schimbi tu din 1 in 2....automata e deja departe.in plus...cu automata poti sa o duci la 6000 lejer...daca e comutata pe S.vezi..sunt chestii care nu le stii...poti sa schimbi si la 1000rpm..daca o iei din acceleratie cum trebuie.nu schimba masina pt tine..tu schimbi.depinde de piciorul tau
                              Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by paunionutz
                                cu adica, m-ai bagat in ceata. adica automata fuge mai tare ca manuala?
                                Cu siguranta automaticul are demarajul mai bun, timp in care pot si forma un numar de telefon, sau schimba un CD.
                                Last edited by orca; 03-05-2008, 20:23 PM.
                                .. ________ ..
                                (Oo\==/oO)
                                ..U...............U.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF