Am pe tzeava o balena(vorbeam pe alt topic)si m-a surprins ca de papat papa tot ca w124 ce am,doar ca alta zeama...dar nu stiu ce sa fac......adica poftiti la dat cu parerea...........
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
W210 sau W140?
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by DMIHNEA View PostAm pe tzeava o balena(vorbeam pe alt topic)si m-a surprins ca de papat papa tot ca w124 ce am,doar ca alta zeama...dar nu stiu ce sa fac......adica poftiti la dat cu parerea...........)
w140
este o masina frumoasa ,
spatioasa ,
confortabila,
dotari mai multe decat w124,
are alta prezenta scenica fata de w124,
Dar, atunci cand cumperi w140 , pe langa avantaje cumperi si dezavantajele/problemele modelului.
Acum totul este " de gustibus " (parca asa se zice ...)Last edited by w124researcher; 11-24-2009, 19:18 PM.Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Sa iti spun principiile mele cand aleg o masina . In primul rand incerc sa aleg modelul in care ma simt cel mai bine care ma imbraca corect , adica ca un costum daca ai peste 120 kg confortabil ar fii w140 , daca ai sub ideal ar fii w210 , unde il conduci cel mai mult oras sau in afara orasului , aici sincer ambele modele se comporta c-am la fel un pic de avantaj w140 pentru ca e mai mare si sta altfel pe sosea , in oras w210 e mult mai avantajos la parcari la strecurat cu el pe stradute etc . Putere motor , ai spus ca ai dorii aceeasi motorizare sau apropiata pentru cele doua modele aici castigator tot w210 fiind mai usor , intretinere pai sincer nu mai are rost sa detaliem castigator la fel w210 , cost achizitie pai avand in vedere preturile ambelor modele castigator w210 , ar mai fii multe de scris dar ma opresc aici modelul castigator din punctul meu de vedere si parere mea pentru tine cumpara un w210.E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .
Comment
-
-
Ca feeling,doar in w140 simt acel ceva..ratiunea imi zice sa ramin in dimensiunile actuale,adica sa trec la w210,dar nu gasesc unul cu optionalele ce vreau..in RO sunt numai cazaturi,aici sunt rare cele cu ceva optionale..daca ma duc in DE dupa orice,pleaca alti 1000-1500euri,pe drum si acte de inscriere-si iau tot omorite si minarite la km.w124-stomatologu este tarat pe w124,dar eu mai trebuie sa si tractez cite ceva si cu w124 pot doar 1450kg,din pacate.......Altfel vazind lucrurile,o w210 sau w140 cum vreau eu fara 8000 nu o iei din DE plus 1500 inscrisul in IT,inclin sa iau asta de 4000 de aici,lipsesc doar xenon si curu incalzit....Si poate ma lumineaza careva la ce e mai ieftin un w210 decit un w140,motoare 300td...Last edited by DMIHNEA; 11-24-2009, 23:18 PM.
Comment
-
Daca tot e de dat cu parerea, bag si eu. W124 il gasesc cel mai urat si neatragator mercedes ever, la fel si botu' de cal, da asta e alta discutie. Personal mi-a picat un 124 230 benzina cutie automata la bani de bicicleta din Decathlon (d-aia shimano, facuta pe un fel de vapor mai rasarit), dar nu mi-as lua asa ceva niciodata. In 140 am mers cu un tovaras acum ceva ani (600 sel, ca in maneaua aia cu vagaboantele) si mi-am jurat ca , cand m-oi face eu mare o sa-mi iau una. Senzatia e unica, m-am mai dat cu una de curand, tot benzina, w 126 e pistol cu apa, d-ala mic de la 38 de mii. Am mers si in w210, e frumusica da nu-mi spune nimic. Personal urmatoarea mea achizitie va fi un w 140 benzina sau daca iau la loto una noua ca in ultimul Top Gear facut la noi. Restu' nu ma intereseaza deloc.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
salut
Din ciclul-ma maninca-n cur,miine bag 8 ore cu trenu(noroc ca are trenu wifi)sa iau castravetele de balenozaur.Detalii dupa ce il aduc acasa,deocamdata,ma dadui cu el,un rulment roata fatza urla,cauciucuri discrete,optiuni mai subtire,carte de service cu km certificati,mosu are 60 de ani,presiune la ulei super,aeru merge,esp-ul merge ca n-am putut sa-l pun de-a latu cu toate insistentele,motoru e vioi ptr km ce are,curat si masina si motoru'restul om vedea cind vine....bani sunt 4000,dar de fapt sunt vreo 3700,ca omu imi face si factura cu plata de tva.La banii astia nu ai ce sa iei de nicaieri.....zic io....
Comment
-
Originally posted by DMIHNEA View Postdar de fapt sunt vreo 3700,ca omu imi face si factura cu plata de tva.La banii astia nu ai ce sa iei de nicaieri.....zic io....
Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
Comment
-
Credeam ca ai priceput ca daca esti pe ignore list nu ma privesc parerile tale...........daca nu, sper ca ai inteles acum....si revenind ontopic,am adus bideul acasa--impresii,m-a spart...........la drum se pisa pe w124 si w210,ca tinuta si fara sa intre esp-ul....la consum a papat 10 fix,in mers intre 120 si 160 predominant cu tempomat...ca acsa sa vad ca pe spate gumele erau la 1.6 bar,deci se presupune ca merge si ceva redus consumul....altele-oglinzile merg,cutia nu-mi place pe w,si am trecut-o imediat pe standard,e albastra cu interiorul albastru,lombaru vad ca merge,am de schimbat rulmentu de roata dr-fatza si 2 becuri mai omenesti pe faza mica,,,,,si de schimbat un bec ars la clima,unul ce lumineaza fondul de display lcd,nici nu stiu cum,dar oi vedea....o bujie arsa,audio m-a dat pe spate si nu e BOSE,e de serie......si dupa 500 km de mers continuu nu ma durea curul ca la w124,cred ca scaunul e tapitzat altfel....mai revin....
Comment
-
E bine daca iti place si esti multumit de achizitie.
Baga si tu niste poze cu fieru, sa ne benoclam si noi. Nu o tine doar pentru tine.Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Originally posted by DMIHNEA View PostCredeam ca ai priceput ca daca esti pe ignore list nu ma privesc parerile tale...........daca nu, sper ca ai inteles acum.....Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
Comment
-
Originally posted by DMIHNEA View PostCredeam ca ai priceput ca daca esti pe ignore list nu ma privesc parerile tale...........daca nu, sper ca ai inteles acum....si revenind ontopic,am adus bideul acasa--impresii,m-a spart...........la drum se pisa pe w124 si w210,ca tinuta si fara sa intre esp-ul....la consum a papat 10 fix,in mers intre 120 si 160 predominant cu tempomat...ca acsa sa vad ca pe spate gumele erau la 1.6 bar,deci se presupune ca merge si ceva redus consumul....altele-oglinzile merg,cutia nu-mi place pe w,si am trecut-o imediat pe standard,e albastra cu interiorul albastru,lombaru vad ca merge,am de schimbat rulmentu de roata dr-fatza si 2 becuri mai omenesti pe faza mica,,,,,si de schimbat un bec ars la clima,unul ce lumineaza fondul de display lcd,nici nu stiu cum,dar oi vedea....o bujie arsa,audio m-a dat pe spate si nu e BOSE,e de serie......si dupa 500 km de mers continuu nu ma durea curul ca la w124,cred ca scaunul e tapitzat altfel....mai revin....
Comment
-
Azi am pus-o pe rampa,era slab un rulment de roata si dusa o bieleta antiruliu,si citeva bujii arse,in rest totul e ok,chiar dedesubt se prezinta impecabil.............am chinuit-o un pic pe strada cu si fara esp,dar tot intervine esp chiar daca il scoti,intervine mai putin sau mai tirziu,dar tot se baga.............sunt super multumit.........am reglat farurile ca bateau aiurea,stopul nr 3 nu ardea.............stie careva cum se ajunge la becurile din spatele display-ului de clima?
Comment
Comment