Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W210 sau W140?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W210 sau W140?

Cum periodic ma maninca sa schimb castravetele,oscilez intre 2 alti castraveti,de data asta imi trebuie diesel,veti vedea pentru care motiv...Deci,care sa fie?pareri,comentarii sunt binevenite,doar sa nu inceapa Fane cu -tine-ti banii in buzunar-

Cum s-ar zice..pruritul anal recidiveaza ,sa o luam logic ca nu sunt prea multe variante:
    - vrei diesel pt consum si intretinere mai moka,atunci W210 e indicat
    - daca nu te intereseaza 'micile detalii' de mai sus atunci fara discutie iti trebuie Balenozaur 300 TD(avand in vedere ca 350-urile sunt niste panarame)!

Comment

Am dat cu alifie data trecuta,dar mincarimea a iesit iar....Ideea e ca vreau diesel pumpe-duese din 2 motive-unul-am de tirit ceva dupa masina si doi,vrea sa o trec pe altfel de nutreturi...

Comment

Ia W210 ca la cati bani vrei tu sa dai pe balena o sa iei un cazan.

Comment

salut

Ideea e ca nu am gasit in tzara W140 cu optiunile ce vreau,cit despre bani,nu stiu de unde iti rezulta tie ca as avea ce lua dar nu ma indur....

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
            Ideea e ca nu am gasit in tzara W140 cu optiunile ce vreau,cit despre bani,nu stiu de unde iti rezulta tie ca as avea ce lua dar nu ma indur....
            Vezi ca e un S300TD din 1997 pe autovit la 8900 euro, cu foarte multe optiuni pentru un S300. Are scaune electrice fata-spate, vacuumatic, trapa, xenon, etc.
            Ce optiuni vrei tu sa aiba?

Comment

E si 140-ul lui Sixone pe bursa, la 4900e. De ce 350-ul e panarama?
              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by carmine View Post
                E si 140-ul lui Sixone pe bursa, la 4900e. De ce 350-ul e panarama?
                Nu mai am balena, sa nu se interpreteze ca laud S300TD pe langa S350 din motiul asta. Dar in clasa W140, S350 e tot atat de panarama cum e S400CDI la W220. Adica panarama mare de tot.
                Dezavantaje:
                - motor peste 3000 cmc - impozit mare
                - S350 - euro1 si S300 - euro2
                - 150 CP in loc de 177 CDP
                - se strica cutia de viteze (intai nu mai merge marsarierul, dupa pica de tot, e arhicunoscut defectul asta)
                - cutie in 4 rapoarte in loc de 5 la S300TD
                - S350 s-a fabricat pana in 1996 iar S300 intre 1996 si 1998 (facelift)
                Cred ca sunt suficiente motivele ca sa iei S300 si nu S350...
                S350 merita doar daca il iei pe bani de tigari si faci manarii sa nu platesti impozitul.

Comment

Originally posted by Mertzanu View Post
                  Nu mai am balena, sa nu se interpreteze ca laud S300TD pe langa S350 din motiul asta. Dar in clasa W140, S350 e tot atat de panarama cum e S400CDI la W220. Adica panarama mare de tot.
                  Dezavantaje:
                  - motor peste 3000 cmc - impozit mare
                  - S350 - euro1 si S300 - euro2
                  - 150 CP in loc de 177 CDP
                  - se strica cutia de viteze (intai nu mai merge marsarierul, dupa pica de tot, e arhicunoscut defectul asta)
                  - cutie in 4 rapoarte in loc de 5 la S300TD
                  - S350 s-a fabricat pana in 1996 iar S300 intre 1996 si 1998 (facelift)
                  Cred ca sunt suficiente motivele ca sa iei S300 si nu S350...
                  S350 merita doar daca il iei pe bani de tigari si faci manarii sa nu platesti impozitul.
                  Ai uitat de problemele la :
                  -sistemul de racire
                  -chiuloase
                  -alea 1 mie de butoane din bord(mare noroc daca functioneaza toate)...nu degeaba din '96 s-a simplificat treaba
                  Last edited by prudom; 10-28-2009, 22:29 PM.

Comment

Daca e sa ma refer la a lui MERTZANU,era ingrijit,dar atit........nu am inca vin-ul de la una ca iti arat ce inseamna optionale....Si sincer sa dau w124 pe una doar mai mare nu imi arde.....

Comment

Pai cand cauti o masina SH de peste 10 ani vechime sa zici Merci cand gasesti o masina ingrijita si atat...

In anii '90 lumea nu se dadea peste cap sa super-accesorizeze masinile, oricum nu cum se intampla in anii 2000 pana nu demult.Posibil ca italienii sa fi dotat cu mai multe optionale masinile lor, dar discutia despre dotari optionale care lipsesc la o masina e interminabila si irelevanta pentru un topic in care discuti alegerea intr-un model sau altul.

Daca vrei sa schimbi actuala masina cu un diesel ( de fapt un turbo-diesel) pentru cuplu marit, sa poti trage cu succes o rulota, e important sa gasesti una in stare buna si careia, de preferat sa nu-i lipseasca facilitati pe care actuala masina le are. Asa vad eu lucrurile.

Chestiunea alegerii intre cele doua masini, ar trebui sa se rezume si la modul in care vei folosi acea masina. Astfel, daca vei folosi masina cu preponderenta la deplasari lungi, as spune W140 S300. Daca te deplasezi zilnic pe distante scurte si preponderent urbane, un W210 e alegerea rationala pentru ca e mai usor, mai manevrabil, consumul e mai mic samd. Motorizarea la W210 depinde de an si de buget. Oricum la W140 nu as alege altceva decat S300 TD.

Comment

XDiesel-daca as gindi ca tine m-ar chema ca pe tine,deci ceea ce spui sa nu uitam sunt doar parerile tale..Apoi treaba cu deplasarile e frectie,ca oscilez doar intre 2 caroserii,dar cu acelasi motor......la fel diferenta de 1-2 ltri la consum urban e frectie,cel putin pentru mine...Treaba cu anii 90 e complet eronata,cine avea bani de cumparat S o lua full,si ma refer la civilizati,nu cacatzii de macaronari...in schimb isi spunea cuvintul gradul de cunoastere(arata-mi si acum citi din cei ce cumpara S nou il iau cu suspensie pe aer)W140 e cam putoare si cu motorul de 3.0td,iar acelasi motorache pus pe w210 e ceva mai vioi....Si discutia de optionale nu e deloc irelevanta ptr mine,dimpotriva......

Comment

Daca aici vroiai sa-mi dau cu parerea ... nu prea m-ai nimerit.
                          Mie aceste modele imi plac doar in poze sau sa le vad la altii.
                          Nu sunt genul meu. Pentru mine sunt total inutile.

w210 este mai putin fiabil fata de w124 , iar w140 necesita multi bani pentru intretinere (iar cele cumparate din Romania au nevoie si de multi bani pentru reparatii imediat dupa ce o cumperi)

Sincer sa fiu, nu as da un w124 pentru w140 sau w210 .
                          Pastreaza w124-ul

Doar daca vrei neaparat ceva mai nou cumparati un w212, w220 sau w221 (in functie de bugetul pe care vrei sa-l aloci cumpararii )

L.E. : Uitasem sa spun ca e de preferat o benzinare pe cele 2 caroserii indicate de tine.
                          Last edited by w124researcher; 10-29-2009, 19:36 PM.
                          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by Diesel View Post
                            Asa vad eu lucrurile.
                            @Dmihnea

Sunt nevoit sa ma auto-citez. Normal ca daca semnez un post, acel post contine parerile mele.

Ma gandesc ca daca ai deschis un topic pe un forum, te intereseaza si parerile altora (nu neaparat a mea) nu doar ale tale.

Nu m-am simtit lezat de postul tau, doar am considerat sa precizez cele de mai sus.

On topic. Daca totul graviteaza in jurul motorului 300 TD (177CP) si nu trebuie decat sa alegi intre doua caroserii (consumul, manevrabilitatea, intretinerea nu conteaza), atunci e simplu: alegi ce-ti place! Bineinteles corelat cu optionalele la care tii.Unde e discutia de fapt?

Comment

salut

N-ai de ce sa te simti lezat,e topic de pareri...In final,din pacate W210 costa pe jumate din pretul W140,altfel spus merita sa platesti dublu un W140?Benzina iese din discutie,din lipsa de masini cu multe optionale pe piatza ....

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF