Mi s-a intamplat chiar mie in ziua de sambata.Ma intorceam la Bucuresti,eram in Jud Vrancea intre Bolotesti si Focsani.Am dat sa depasesc o skoda,dar soferul acesteia a continuat sa accelelreze,astfel incat,eu am fost nevoit sa ajung de la 110 pana pe la 160 la ora sa il pot depasi.Dupa depasire insa m-am trezit ca ma apropiam f repede de o dacie care cred ca rula cu maxim 60 la ora,asa ca am pus o frana cam brusca.Cel cu octavia a intrat in plin in spatele meu.Nu am avut la mine telefonul si imi pare rau ca nu am putut face poze masinilor,poate voi reusi zilele astea sa fac rost de poze cu octavia.Cred ca octavia va fi declarata dauna totala,are airbagurile fata sarite,radiatorul,clima rupte,motorul usor impins in spate,aripile facute usor "armonica",bara fata nu mai exista.Masina a fost luata cu platforma.
La mine arhitectura a ramas aproape neschimbata se vede doar urma impactului si atat.Am continuat apoi drumul cu masina mea(un C200 cdi break 2005) ,in schimb am urm probleme acum:
-desi usa din spate este inchisa,computerul mi-o vede ca fiind deschisa.Si eu jur ca o inchid cat pot de bine dar degeaba.
-imi apare pe computer un mesaj cu "srs default nu stiu ce..drive to workshop imediatly" sau ceva de genul asta.
-tarziu am observat ca tevile de esapamant au fost strambate, facute U si strangulate.Practic tevile care erau drepte si cu orificiul orientat inspre spatele masinii acum sunt indoite la 180 de grade ,orificiul este orientat in fata si la locul indoiturii este o strangulare destul de serioasa de ma mir pe unde mai ies gazele.Daca accellerez peste 2000 ture se aude un "suflu"(asemanator susflurilor sistolice din diferitele stenoze valvulare cardiace).
Sper sa revin cu poze.
La mine arhitectura a ramas aproape neschimbata se vede doar urma impactului si atat.Am continuat apoi drumul cu masina mea(un C200 cdi break 2005) ,in schimb am urm probleme acum:
-desi usa din spate este inchisa,computerul mi-o vede ca fiind deschisa.Si eu jur ca o inchid cat pot de bine dar degeaba.
-imi apare pe computer un mesaj cu "srs default nu stiu ce..drive to workshop imediatly" sau ceva de genul asta.
-tarziu am observat ca tevile de esapamant au fost strambate, facute U si strangulate.Practic tevile care erau drepte si cu orificiul orientat inspre spatele masinii acum sunt indoite la 180 de grade ,orificiul este orientat in fata si la locul indoiturii este o strangulare destul de serioasa de ma mir pe unde mai ies gazele.Daca accellerez peste 2000 ture se aude un "suflu"(asemanator susflurilor sistolice din diferitele stenoze valvulare cardiace).
Sper sa revin cu poze.
Comment