Frati Kobristi,revin cu vesti calde.M-am hotarat sa ma duc azi la Allianz sa demarez ceea ce trebuie facut.Am gasit un nr de telefon pe site-ul lor la care am sunat in zadar pt ca "momentan toti operatorii nostri sunt ocupati",dar tinand cont ca scria pt relatii nr de telefon....sau ne puteti vizita la sediul nostru de pe str Caderea Bastiliei nr 80 am hotarat sa ma duc acolo.La sediu mi s-a spus ca pt daune auto trebuie sa ma duc in alta parte si anume pe General Brosteanu nr 20.Zis si facut...ajuns acolo am fost instiintat ca de la 1 martie nu mai e acolo ci sunt acum in fiecare sector cate un centru de constatare a daunelor,l-am ales pe cel din sectorul meu,si anume Bd Timisoara nr 179,imaginandu-mi ca este pe Bd Timisoara unde stiu eu adica zona de la Razoare pana pe la Plaza Romania.Nu a fost chiar acolo ci undeva pe capatul Bucurestiului unde se infunda strada si este un depou de tramvaie.Acolo am asteptat cuminte vreo 30 de minute,recunosc nu mai mult si cand mi-a venit randul mi s-a zis clar ca deoarece nu este masina trecuta pe numele meu nu pot sa-mi deschida dosar de reparare si ca trebuie sa vin cu cel de pe talon sau imi trebuie procura notariala de la cel de pe talon.Cum cel de pe talon este la mama draq la vaslui este lesne de inteles ca voi prefera sa mi-o repar (dinnou) din banii mei.La mai mare!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Am gasit-o busita in parcare
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Sincer i-mi pare rau, dar nu ma pot abtine sa nu fac o gluma...
- ROMANIA . FILM . PREZINTA -
o productia a casei de filme 13
TOATE MI SE-NTAMPLA NUMAI MIELast edited by orca; 04-17-2008, 13:58 PM... ________ ..
o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
(Oo\==/oO)
..U...............U.
Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif
Comment
-
Originally posted by orca View PostSincer i-mi pare rau, dar nu ma pot abtine sa nu fac o gluma...
- ROMANIA . FILM . PREZINTA -
o productia a casei de filme 13
TOATE MI SE-NTAMPLA NUMAI MIE
Frunzulita de stejar
Imi lovira cobra iar
Dar atunci cand esti kobhrist
nu ai voie sa fii trist
si in sus de te-ai caca
kobhra ta e de belea
Si ti-o face...iar asa!MÃREAȚA COBRA
Comment
-
Macar daca ar fi ieftin de contopit. Dar asa.. apropo nu poti s'o treci pe numele tau si gatas. Daca ai toate actele necesare n'ar fi chiar asa de complicat si dupa aia revii pe capul celor de la Allianz ca si propritar.
Eu nu i-as lasa sa scape asa de usor.Aerodynamics are for people who can't build engines.
Enzo Ferrari
Comment
-
Originally posted by MIR View PostMacar daca ar fi ieftin de contopit. Dar asa.. apropo nu poti s'o treci pe numele tau si gatas. Daca ai toate actele necesare n'ar fi chiar asa de complicat si dupa aia revii pe capul celor de la Allianz ca si propritar.
Eu nu i-as lasa sa scape asa de usor.)
Poate sa-ti faca procura si sa ti-o trimita prin posta/curier, daca e omu' intelegator....
Tu iti platesti RCA-ul,nu? De ce sa nu iti plateasca si ei la un necaz din asta. Cand iti faci polita sunt numai miere cei de la asigurari, amabili, tot felul de promotii.... iar cand trebuie sa te despagubeasca, cauta tot felul de motive sa nu o faca si te mai trateaza si cu sictir...
Nu-i lasa,chiar daca trebuie sa mai dai ceva la vechiul proprietar...MB 380SE 2.6
Comment
-
Originally posted by ionutz_ng View Post.Poate ma ajuta Carmine si imi gaseste el una cu 20 de milioane.Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Daca tii legatura cu proprietarul din acte roaga-l sa-ti faca o procura notariala prin care sa te imputerniceasca sa dispui de masina si sa il reprezinti in orice relatie cu orice firma de asigurare si pt orice eveniment.
Dureaza cateva minute de facut, merge la orice notar facuta si costa vreo 30 de roni. Apoi ti-o trimite prin posta si te duci cu ea sa-i fu.i pe cei de la asigurari. O procura d-asta nu-l afecteaza cu nimic pe proprietarul din acte dar fara ea tu nu poti sa misti un deget la asigurari.
Cat despre asigurari numai de bine... si la cum ne cauta ei nod in papura de fiecare data ar trebui sa-i futem si noi cand ne incheiem cate o polita cu vreo 100 de intrebari idioate, puse de cate trei ori... si la sfarsit sa le spunem ca n-avem bani sa platim polita. Macar asa sa veada si ei cum ne simtim cand apelam la ei...Stop accidentelor!
Viata are prioritate!
Comment
-
Originally posted by carmine View PostSuna-ma, am una neagra(geamuri ionizate) pe care o stiu de vanzare, e vecin cu mine. Masina e f. buna, dar de data asta trebuie sa ma cinstesti ca prea esti tare-n gura.MÃREAȚA COBRA
Comment
Comment