Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pareri pro/contra cip motor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si totusi in afara de picior exista si alti factori. Iti dai seama ca nu ma intereseaza cu cat a urcat consumu dupa marirea puterii dc respectivul a alergat-o de au luat-o dracii. Ma intereseaza la un ritm de exploatare normal. Eu mi-as mari puterea nu pentru oras sau liniute sau alte kkturi. Ma intereseaza un raspuns mai bun al pedalei intr-o depasire pe un DN sau pe autostrada etc
    http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

Bun aici e o teorie lunga. Incerc o explicatie pe scurt. Era fain pe un site da nu-l gasesc acum.

Tu cand faci update la valorile alea maresti practic puterea maxima a motorului. Adica daca vrea picioru tau poate sa plece mai repede de pe loc sau sa se infiga mai bine intr-o depasire.

In mod normal consumul ar trebui sa creasca doar cand ii ceri tu acceleratie. In mers cu viteza constanta (sau aproape constanta) consumul ar trebui sa fie acelasi ca mai inainte pentru ca atunci ai nevoie de aceasi fortza ca inainte (e doar aceeasi masina, aceeasi greutate, acelasi profil aerodinamica, etc..).

cand accelerezi de la 50 la 100 ia mai putzin timp, da si papa mai mult. odata ajuns la 100 daca mergi constant nu ar trebui sa fie diferentze.

Tot aici, datorita a mai multi CP poti atinge o viteza mai mare decat inainte...aici consumu s-ar putea sa fie ceva mai serios...

Asta in teorie, daca valorile is gandite cum trebuie. Daca is facute aiurea atunci orice se poate intampla. Problema e ca tu n-ai cum sa verifici ce iti scrie ala.

Comment

cum se face ca totzi ce vor chiptuning au masini cu 4 cilindrii?

Comment

Pentru ca aici in Romania nu toata lumea are bani de masini V6 sau V8......

Colegu B.A. n-am inteles pana la urma parerea ta despre chiptuning...e bun sau nu ?
          Last edited by VLADD; 03-13-2008, 08:20 AM.

Comment

In teorie ar putea chiar sa consume mai putin deoarece ai la indemana un cuplu mai mare si dc accelerezi constant si frumos te ajuta. La mers constant consumu ar trebui sa fie la fel.
            Iti dau perfecta dreptate BA dar stii tu vorba aia: teoria ca teoria dar practica ne omoara. Nu e nimeni pe aici care sa-si fi marit puterea la masina ca sa poata sa zica cum se comporta masina intr-un regim de exploatare normal(sau un regim asemanator cu cel dinainte de upgrade)?
            Si DMIHNEA - o masina cu mai mult de 4 cilindri inseamna o masina cu o capacitate cilindrica marita ceea ce duce la o cheltuiala anuala mult mai mare. Nu cred ca problema este costul de achizitie ci o pondere intre puterea financiara a fiecaruia si cheltuielile aferente.
            http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

Originally posted by vladruse View Post
              Am facut remaparea...rezultatele aici : http://www.clubmercedes.ro/chiptuning-t568.html
              Uita-te si tu ce am scris aici

Comment

nu toate sunt proaste. Carlsson (se numeste C-Tronic) da garantie la motor si mai sunt si altii. Toate motoarele au o toleranta lasata din productie. Chipurile ar trebui sa creasca puterea motorului mai aproape de acea limita dar fara s-o depaseasca. Din nefericire doar cativa iau in calcul toate riscurile. Cele mai bune sunt acelea care obtin puterea prin cresterea timpului la injectie si NU prin cresterea presiunii!!!

Comment

La orce motor putem discuta despre cip !!!

De ex la un 300 diesel de 136cp din 94 se poate face ceva ?
                  Cu S-ul nu te pui.

Comment

Eu am pe masina din semnatura resoftarea facuta la DimSport Romania de aproape 1 an de zile si 15.000km, si va spun cu mana pe inima ca nu as mai revenii la softul original....se comporta fantastic de bine, uneori imi intra esp-ul si in treapta a 3-a cand ii dau kick-down ( pe asfalt uscat). Cat despre consum putin imi pasa (e cam tot pe acolo , dar acum e fugarita ceva mai mult, deci in principiu a scazut cu 0.5l)...eu aveam chiar probleme cu softul din fabrica, imi intra uneori in regim de avarii din motive misterioase.
                    MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF