Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Autovehicul istoric - lupta cu morile de vant?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Autovehicul istoric - lupta cu morile de vant?

Stimati coledzi

Intentia mea este de a aduce anul urmator in tara un W116 280 SEL intr-o stare bunicica in tara si sa obtin certificatul de autovehicul istoric. Din cate stiu eu acest model a fost produs pana in 1980 si la 30 de ani de la incetarea productiei, un autovehicul poate fi declarat ca fiind istoric.

Am tot auzit diverse opinii cum ca obtinerea unui astfel de certificat la noi in tara este imposibila daca nu cunosti pe cine trebuie la Retromobil. As vrea sa va intreb si pe voi cam ce stiti despre aceasta treaba, a incercat cineva dintre voi sa obtina un astfel de certificat si cat de severe sunt verificarile care sunt facute masinii inainte de a obtine acest certificat?

Merci.

Salut. Masina trebuie sa fie in perfecta stare si 100% originala. Fara nici o modificare artizanala. Faza e ca daca te includ trebuie sa vii la orice intalnire de a lor. In China daca o fac trebuie sa fii disponibil sa mergi cu ei la diverse prezentari.
    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
    http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Atunci treaba este nasoala. Nu prea mi se pare corect sa fii oricand la dispozitia lor, dar fiecare isi face regulile in casa lui dupa bunul plac.

Merci de informatii sovieticoole.

Comment

Total eronat ....

Obtinerea certificatului de vehicol istoric nu este in nici un fel conditionata de prezenta la manifestarile clubului .... Retromobil Club Romania este doar o autoritate abilitata de F.I.V.A. sa verifice daca un autovehicul corespunde sau nu cerintelor de omologare.

Daca aduci o masina care corespunde normelor F.I.V.A. nu este nici o problema in obtinerea certificatului de V.I. si a beneficiilor ce decurg de aici (scutire de la plata taxei de prima inmatriculare, scutire de la plata impozitului).

Daca chiar vrei sa aduci o masina si sa o inscrii ca V.I. da-mi un MP si te pun eu in legatura cu cine trebuie de la Retromobil pentru a primi toate lamuririle de care ai nevoie.
        1991 R129 300SL-24
        1991 w124 300CE-24
        1993 w202 C280
        1978 w116 450SEL 6.9
        1987 w201 190E 2.0
        1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Voi aveti cunostinte care au autovehicule atestate ca si V.I. Eu sunt foarte curios ce inseamna ca masina respectiva sa fie in stare perfecta. Eu spre exemplu daca as aduce acest S ( http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...94&tabNumber=2 ) as obtine oare acel certificat, sau ar trebui sa desfac toata masina si sa o refac de la 0? Mie aceasta spre exemplu mi se pare intr-o stare foarte buna si nu vad modificari/improvizatii fata de modelul original.

Comment

Cu pragul ala nu stiu daca o sa acorde cineva un certificat.Oricum cand o cumperi mai bibilesti putin la ea dar nu spoiala.

Comment

Masina trebuie sa respecte prevederile F.I.V.A. Daca doriti consultanta va pot da un numar de telefon pe PM al persoanei care se ocupa de expertizarea masinilor la care se dau aceste certificate.
              1991 R129 300SL-24
              1991 w124 300CE-24
              1993 w202 C280
              1978 w116 450SEL 6.9
              1987 w201 190E 2.0
              1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Eu zic sa uiti de ideea asta, te lupti cu un sistem, nu ai nici o sansa, exista un baiat pe 4 tuning cu un bmw extrem de rar (Interceptor) care se lupta de ceva vreme cu idiotii aia de la retromobil. S-a mai tot discutat speta, masina trebuie sa aiba vopseaua in paleta originala a fabricantului (nimeni nu stie dupa ce criterii stabilesc ei aceasta paleta, pt. ca nu ti se comunica), toate piesele sa fie originale, iar daca le pute, pici, cu toate ca am observat ca au dat atestate la niste cazane luate din gunoi.
                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

De asta imi era si mie teama pentru ca am auzit de tot felu de astfel de reclamatii pe mai multe forumuri din tara si la ce impozite ne pregatesc iubitii nostri conducatori nu cred ca mi-as permite un W116 280 SEL.

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF