Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozite...impozite....

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parca mai sus scria luema ca si bisericile sunt scutite, sau platesc un impozit mai mic, asa ca incercat isa cautati popi.

Comment

Si eu am avut pe 2008 suma de 3800 lei de platit. Unii cred ca de la cateva masini cu motoare mari vor aduce mari contributii la buget. Peste 2 - 3 ani va scadea impozitul sau va continua sa creasca? La motor de 4200 la persoana fizica se plateste diferit fata de persoana juridica?
      Last edited by Aris 600 SEL; 02-14-2010, 23:20 PM.

Comment

Originally posted by Aris 600 SEL View Post
        Si eu am avut pe 2008 suma de 3800 lei de platit. Unii cred ca de la cateva masini cu motoare mari vor aduce mari contributii la buget. Peste 2 - 3 ani va scadea impozitul sau va continua sa creasca? La motor de 4200 la persoana fizica se plateste diferit fata de persoana juridica?
        Din cate stiu eu impozitul va CRESTE. In Iasi la masini se calculeaza impozitul cu formula cu grupele de cate 200 cm3 , iar la final se mai adauga nush ce taxa care se duce la locale. ( deci ai x1 cotizatie la bugetul de stat + 1 bucata cotizatie la bugetul local )
        SI din nou stiu ca la persoanele juridice impozitele sunt mai mari fata de pers. fizice . ( Sa ma contrazica cineva daca gresesc )

Spor,
        hannymax
        pasiunea NU cunoaste limite !
        My project - click! MBUNIVERSE

Comment

Poate in ideea ca o persoana juridica exploateaza anumite resurse (sosele spre exemplu) ale statului, intr-un ritm mai alert.

Dupa capul meu ar trebui sa introducem o taxa, noi populatia de rand, pe care sa ne-o plateasca statul noua in functie de gradul de deterioarare a drumurilor pe care circulam.
          Facem o formula tampita pe care o modificam de 3 ori pe an, si le-o trimitem cu 200 de mii de semnaturi
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Eu calculasem ca la motor de 4200 impozitul este 2520 lei , calculat cu grupe de 200cmc. Inseamna ca restul de 1300lei este un supliment , care sa ne mai jupoaie un pic. Chiar asa trebuie sa fim taxati ca smecherii de bani gata? Mercedes-urile noastre sunt vechi si nu ar trebuie impozitate atat de drastic . Ar fi bine sa facem o petitie si sa o semnam si sa scriem formula corecta pt impozitul auto. Eu mi-am cumparat masina asta ca sa o folosesc , nu ca sa dau bani aiurea la buget.

Comment

Oameni buni trebuie sa intelegeti ca nu exista pic de moralitate in lumea asta ! Daca ar exista, dupa cate taxe se platesc macar atunci cand te-ai imbolnavi ar trebuii sa fi tratat gratis ! Sa iti fie prelungita viata fara sa platesti nimic ! Caci acest lucru este de nepretuit. Dar nu exista moralitate !
              Ia ganditiva la un lucru : Ca sa ai bani trebuie sa mucesti. Cand lucrezi cu carte de munca, statul iti ia impozit (taxe) - din banii pe care i strangi din salar ( o data impozitati) iti cumperi o casa (masina, ce o fi...) pentru care platesti iarasi impozit, iar cand o vinzi platesti iar impozit si tot asa... Dar de primit ce primesti ? Cand ajungi intr-un spital te sperii !!! Esti tratat mai rau ca un animal! Sa nu mai vorbim de alte institutii.
              Asta e lumea in care traim si atunci cand vezi pe cate unul care se opune sistemului si face o frauda, nu te supara pe el ! El este doar diferit de noi toti si poate chiar mai destept !
              Scuzati-mi gandirea bolnava, dar eu asa vad lumea in care traiesc ! Sper sa nu ajungeti si voi sa o vedeti asa, ca nu e un vis frumos...
              Sa aveti o zi frumoasa si nu uitati sa va platiti taxele, ca doar pentru asta munciti si traiti !
              Last edited by radu16b; 02-15-2010, 15:16 PM.

Comment

Asta e ciclul vietii. Ajungi de unde ai plecat. Multumim statului in care traim.

Comment

Salutare!
                  Motor 2200 cmc - 450 lei
                  Motor 2000 cmc - 216 lei.
                  Numai bine!
                  Diagnoza STAR, INCARCARE FREON, REPARATII. 0769296544

Comment

Daca Mercedes ar reduce capacitatea cilindrica de la 2148 la sub 2000cmc ar fi si mai mic impozitul si poate ar mai castiga clienti.

Comment

Aris, ce limba vorbesti acolo ??? Ce ai vrut sa spui ?? Daca eu vreau sa am masina de 3000 cmc, care este problema ta ? De ce gandesti asa ??
                      2998 cmc - impozit anual 972 lei.
                      Sunt multumit de ea, deci nu ma intereseaza suma. Si daca te gandesti ca ai putea sa pui luna de luna intr-un sertar 100 lei, in ianuarie ti-ar fi foarte usor, chiar ai ramane si cu ceva banet in buzunar...
                      Asa ca Aris, nu mai da tu idei celor de la Mercedes ....

Comment

O intrebare, o cunostinta a cumparat un C-class cu motor de 2200 diesel.
                        S-a dus la finante pentru a plati impozitul si acolo au omis o greseala si i-au scris ca are motorul de 1880 (au confundat cu masa totala maxima autorizata).
                        Si asa a costat pe un an intreg 230 RON.
                        Va intreb deacum incolo tot asa va plati impozit pe aceasta masina? sau de la anu se va corecta eroarea omisa?
                        Va multumesc.
                        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Greşeala nu au "omis-o", au "comis-o".

Dacă se prind cei de la finanţe, va plăti 450 anul viitor, dacă nu, va plati pentru 1880 (norocosul).
                          ...

Comment

Va salut.
                            Impozitul la un autoturism 3000 cc anul acesta este 1080 RON.Daca se plateste pana la 31 martie toata suma fiecare primarie aplica o reducere de 5% sau 10% in functie de cum au stabilit in Consiliu.
                            Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Impozitul variaza si in functie de oras, din pacate.

Comment

Salut .

Eu la W211 -E 220 CDI -2148 150/110 an 2004 Xll...intr-un orasel de 20.153 locuitori am platit 450...deocamdata e acceptabil impozitul .
                                Drumuri bune tuturor .
                                MB E220 W211

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF