Originally posted by vegeftw
View Post
2. tot ce am spus mai sus inca ar aduce MAI MULTI BANI la buget decat vin acuma!!! Si asta pt ca:
-ce crezi cam cati isi mai platesc in realitate impozitele la masini peste 3000cmc? Iti spun eu sub 25% ....daca ar fi impozit decent ar plati toata lumea!
-TVA-ul la unele alimente care chiar si acuma sunt foarte ieftine, fac pariu ca se face ca sa nu ajunga la stat, pt ca 24% cat e nunumai ca merita, dar e singurul mod prin care ar putea afacerea supravietui!!! ...si mai mult la produsele de lux putandu-se controla mai usor, poate fi marit, pe sistemul ca unde a intrat mia merge si suta, deci la unu de a furat la greu sa recunoastem e cam tot una ca da 200 sau 300mii E pe un S600 nou

-taxele din carburanti scazand putzin ar impulsiona consumul, si ar revigora economia prin eficientuzarea economica a transporturilor rezultand incasari practic la fel daca nu chiar mai mari la buget!!!
-scoaterea sau macar diminuarea taxei de mediu nu va mai aduce rable in tzara ci doar coroborat cu scaderea impozitului ar face doar migratia in acte si bani la buget a msinilor pe BG pe RO si inca un plus la buget mai ales ca de la anu nu mai primim redeventa pt deficit de poluare(asta ca sa stie toata lumea de ce au fost asa taxe la misjoacele de translorturi, si anume pt ca sa apara in acte cat mai putine masini inscrise in ro si astfel cica am polua f putin, statul primind anual cateva miliarde bune de E cu care intradevar s-a finantat o mare parte din datoria externa, astfel rumanu facea ce ii sta mai bine si anume sa primeasca bani din stat degeaba)
TOTI CONDUCACIOSII ASTIA SE PLANG CA AU LIPSA DE BANI DA NU AM AUZIT PE UNU SA SE PLANGA CA ARE LIPSA DE MINTE CARE ASTA ESTE BAIUL PRINCIPAL

Comment