Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozitul e aberant ... ce putem face?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Prefer ca omul sa fie educat prin amenzi decat prin bataie. Daca insuflarea bunului simt prin amenzi este considerat de tip nazist, il accept.
  Pacat ca sunt multi ca Dvoastra, D-le Ninja. :-)

  Comment


  • Originally posted by NinjaV12 View Post
   Mai lasatio in fasole cu atata cilivilizare de tip nazist...azi-maine o sa fim executati daca stranutam cau ne 'gazam' in public de la atatia ofuscati ipocriti de cilivilizati d-astia daca isi dau ochii peste cap si simt ca raman fara aer 2 min doar daca aud cuvantul "pwla" ...deci mai scutiti-ne!!!
   Nu vreau sa ma intelegi gresit, in legatura cu tema topicului sunt 110% de acord ca impozitarea in forma actuala a masinilor reprezinta un bir, o japca legala despre care se poate discuta la nesfarsit insa nu se schimba nimic daca doar ne descarcam nervii si neputinta pe tastatura. Sunt de parere ca impozitarea ar trebui sa fie direct proportionala cu salariul minim pe economie. Impozitul in Italia la o masina cu motor de 3000cmc de in jur de 550 euro, adica jumate din salariul minim. Ar fi corect si moral fata de votanti sa se intample si la noi asa insa poate s-ar aplica o asa lege doar in campania electorala.

   Referitor la atitudinea ta de ''descurcaret'', resping modul in care instigi la incalcarea legii cu artificiile prezentate mai sus. In plus, fiecare membru al forumului ti-a vorbit cu un ton respectuos si cuvinte decente (ceea ce reprezinta 'civilizatia' de care te dezici), iar in raspunsurile tale se gasesc insulte si 'buruieni'.
   Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

   Comment


   • Subscriu antevorbitorului, colegul ninjav12 impinge vartos spre inchiderea acestui topic, prin atitudini si exprimare. Acest forum nu este un 4tuning, aviz colegului! Avertizez, inca o data, ca-mi voi asuma decizii drastice daca discutia continua sa degenereze/alunece in zone suburbane.
    PS: sigur, reneg la randu-mi actuala grila de impozitare auto, aberanta si balcanica.
    Last edited by cutaresku; 02-29-2016, 19:40 PM.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

    Comment


    • Am vazut zilele trecute ceva stiri legate de decizia Curtii de Justitie Europeana cum ca timbrul de mediu este ilegal. Stiti careva ceva sigur? S-a luat vreo masura?
     Iar ne iau astia banii si ni-i dau inapoi in rate.

     Comment


     • Stai linistit, ia de-aici: http://www.dcnews.ro/taxa-de-mediu-p...ar_498231.html

      Taxa de mediu este principala sursă de finanţare de la Fondul de Mediu, iar banii colectaţi sunt folosiţi pentru proiecte în beneficiul cetăţenilor, şi, în acest sens, nu aş milita deloc pentru desfiinţarea acestei taxe, a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Cristiana Paşca - Palmer.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • O lume intreaga, mult mai dezvoltata decat tine spune ca nu e bine ce faci, ca discriminezi, pierzi o groaza de bani cu judecatile si dobanzile datorate dar tu continui sa fii ... contra. Zici ca suntem romani!
       Cred ca trebuie sa se gazeze vreunul cu noxele de la masina ca sa scapam de taxa asta. :-)

       Comment


       • Si finalul va fi plata acesteia odata cu impozitul, pentru masinile care inca nu o au platita!
        Auzi, $£¥£, plata la transferul proprietatii, nu la înmatriculare. Deci daca vine unu' si ia o masina sa o retranscrie pe Balgaria, plateste taxa oricum!
        Mai bagati bai tehnocratilor!
        Si inca una, romano-francezu' ala mic si zbirlit, sef la Tehnocrateala, într-o conferinta de presa, tot nemultumit era de sistemul si cotele prin care este impozitata populatia, tot nu-i bine, caschaval putin, cheltuieli mari, pai ce facem? Ca mai are putin si tre' sa ia din banii de canta nevasta-sa pe ei, sa acopere gaurile din curu' bugetului.
        Trece si anul asta electoral, dracu' de la anu' ne ia de tot...

        https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

        Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

        Comment


        • Originally posted by vegeftw View Post
         Prefer ca omul sa fie educat prin amenzi decat prin bataie. Daca insuflarea bunului simt prin amenzi este considerat de tip nazist, il accept.
         Pacat ca sunt multi ca Dvoastra, D-le Ninja. :-)
         Fara suparare, esti coptil, pacat ca nu sunt TOTZI CA MINE!!! Daca faptul ca sa detii o masina cu nushce specificitati mai mari vezi-domne trebuie nu tazata ca deja amendata, chiar nu mai am c vorbi cu tine, esti mult prea jos....bine faci ca ma iei cu dvs ca esti la ani buni de mine cu constiinta, si o sa iti demonstrez in cele ce urmeaza: eu NU fur sau parchez incurcand pe cineva de frica la amenzi sau puscarie, pt ca sa stii ca chiar nu imi e frica de nimic, nu imi pasa ca nu ma crezi dar sa stii ca asa e, daca nu ma crezi primeste-ma la tine in casa sa vezi ca ies tot cu mana goala daca nu ma servesti tu cu ceva sau nu imi dai nimic chiar si daca ai zeci de telefoane noi sau memory-card-uri sau monezi de Au si Ag, eventual daca vad ceva care mi-ar trebui iti cer politicos, si asta pt ca, omul trebuie educat nu cu biciul(cu asta a dat doar rezultate de f scurta durata, pt ca si dincolo unde zici tu de amenzi, cealalta parte care A FUNCTIONAT a fost cu ridicatul nivelului de trai) ci cu CONSTIINTA, si anume sa il faci sa se puna in locul celui incurcat sau prejudiciat, si in plus sa stie ca, prin asta si prin furat iti scazi singura valoare care conteaza si anume cea de OM!!!
         Last edited by NinjaV12; 03-03-2016, 11:20 AM.
         Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

         Comment


         • Originally posted by Lucian_kel View Post
          Referitor la atitudinea ta de ''descurcaret'', resping modul in care instigi la incalcarea legii cu artificiile prezentate mai sus. In plus, fiecare membru al forumului ti-a vorbit cu un ton respectuos si cuvinte decente (ceea ce reprezinta 'civilizatia' de care te dezici), iar in raspunsurile tale se gasesc insulte si 'buruieni'.
          Cilivilizarea asta de care zici ne-a dus din cauza unor lichele care au ajuns prin ALTE METODE DECAT CIVILIZATE LA PUTERE sa creeze situatii care au necesitat creearea acestui thread, si cu asta am spus totul...
          Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

          Comment


          • De ce sa pui la punct sistemul de colectare a darilor catre stat, de ce sa colectezi banii datorati de tigani si jmecheri, de ce sa te apuci sa confisti averile infractorilor dovediti, de ce sa lasi omul de rand (care de fapt aduce banul la buget) sa-si faca poftele si sa-i dai oportunitati sa-si cheltuie banii, cand poti foarte frumos sa le lasi pe toate asa si sa pui mai mute biruri. Mai multe si mai mari.

           Nimeni nu ia in calcul ca romanul e mai mult decat inventiv si "descurcaret", tot timpul gaseste cate o metoda de a face un leu in plus sau de a ocoli taxele: ba radiaza masina de la primarie, ba da spaga la ITP si omoara omu` pe strada, ba isi trage asigurarile la xerox etc.
           Ne indreptam spre Neanderthal.

           Eu am avut 2 seturi de numere rosi scoase pentru masina. Oare am ceva datorii la strat pentru treaba sta? Auzisem ca platesc ceva impozit chiar si pentru cele 2 luni in care am folosit masina cu nr de Ro. Stie cineva ceva ?

           Comment


           • off topic

            "Cand esti mort nu stii, nu simti nimic. Sufera doar cei din jurul tau. E la fel si cand esti prost."
            Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

            Comment


            • Originally posted by vegeftw View Post
             Eu am avut 2 seturi de numere rosi scoase pentru masina. Oare am ceva datorii la strat pentru treaba sta? Auzisem ca platesc ceva impozit chiar si pentru cele 2 luni in care am folosit masina cu nr de Ro. Stie cineva ceva ?
             Citeste aici, e interesant.
             Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

             Comment


             • Originally posted by Lucian_kel View Post
              "Cand esti mort nu stii, nu simti nimic. Sufera doar cei din jurul tau. E la fel si cand esti prost."
              Banui ca prin asta te-ai referit la aia de ne conduc, asa ar fi logic, ca asa si e, sufera cei care indraznesc sa aiba prin pasiune un W126 de ex S280, sau cei cu 735i E32 sau offroad-isti cu GD300 W460 sau Toyota LC 4.2D toaaate de aici mai vechi de 2000 dar care nici nu pot intra la retroo...de parca acesti posesori de astfel de masini cu astfel de motoare sunt niste infractori care in portbagajul la limuzine sau masina de teren duc mereu cocaina si fac banii de impozit si asigurare in fiecare si de cateva ori, care ar fi justificat daca strica asfaltul cu motorul asa tare fugind de politie...dar daca fug oricum de politie la ce le-ar mai trebui numere reale??? ))))))) ...de aia eu i-as prefera la prima faza, adica sa verifice ce fac acuma nea nicu si cu lenutza pe rusini a politicii d-alde boc si tariceanu dar nici cu restul nu mi-i rusine!!!
              Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

              Comment


              • Originally posted by vegeftw View Post
               1.De ce sa pui la punct sistemul de colectare a darilor catre stat, de ce sa colectezi banii datorati de tigani si jmecheri, de ce sa te apuci sa confisti averile infractorilor dovediti, de ce sa lasi omul de rand (care de fapt aduce banul la buget) sa-si faca poftele si sa-i dai oportunitati sa-si cheltuie banii, cand poti foarte frumos sa le lasi pe toate asa si sa pui mai mute biruri. Mai multe si mai mari.

               2.Nimeni nu ia in calcul ca romanul e mai mult decat inventiv si "descurcaret", tot timpul gaseste cate o metoda de a face un leu in plus sau de a ocoli taxele: ba radiaza masina de la primarie, ba da spaga la ITP si omoara omu` pe strada, ba isi trage asigurarile la xerox etc.
               Ne indreptam spre Neanderthal.

               3.Eu am avut 2 seturi de numere rosi scoase pentru masina. Oare am ceva datorii la strat pentru treaba sta? Auzisem ca platesc ceva impozit chiar si pentru cele 2 luni in care am folosit masina cu nr de Ro. Stie cineva ceva ?
               1. Totul pana acuma s-a facut pe baza de pile inclusiv numirea de prim-ministrii, deci...ce ai spus tu este efectul!!!

               2. Reactiunea naturala in parametrii economici actuali tarii noastre la cauza de la punctul 1...

               3. Si pt 1 SINGUR set de nr rosii trebuie sa platesti INTEGRAL impozitul PE 1 AN!!! Nu mai e cum era si pana acuma pe luna in care isi nr rosu cum era acuma.... Aici discriminare si mai ales ABUZ...si cel mai tare e: aduci masina in 15 decembrie si platesti pt 1 set de nr rosii impozitul de pe anul in curs integral plus tot integral si pe anul urmator ca deh ai de la 1 ian inca cateva zile masina inmatriculata!!!

               Si ca o paranteza la pledoarie, uitati-va ce se intampla si cu despagubirile in asigurari!!! Deci pt toti care au dus situatia aici:
               Last edited by NinjaV12; 03-04-2016, 23:53 PM.
               Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

               Comment


               • E din ce in ce mai rau.
                Noi avem 3 masini la firma si platim de 4 ori mai mult ca in urma cu cativa ani.
                ________________________________
                Marius
                Last edited by Zeus; 05-13-2024, 05:54 AM.

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF