Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Impozitul e aberant ... ce putem face?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Marian View Post

    Dar masinile intre 2000 - 2600 ?
    Cel pentru autovehiculele cu o capacitate cuprinsă între 1.601 - 2000 cmc, vor creşte de la 15 la 18 lei/200 cmc, iar pentru cele de 2001-2600 cmc, va fi de 72 de lei, în creştere de la 30 lei.

    Sursa: cotidianul.ro

    Comment


    • Ne lamentăm, fără să protestăm. De-aia-şi bat joc de noi, pentru că din partea noastră...nicio reacţie. Şuşotim pe la colţuri, pe forumuri...
      Că sunt nişte ordinari toată lumea a constatat, dar cu suntem noi mai breji?
      Veşnic în poziţia ghiocelului.

      Comment


      • Originally posted by w124researcher View Post
        Dane tu ai imbulinato .

        La ce vad in semnatura ta ....

        3 x ~ 1800 ron
        1 x ~ 8000 ron

        Pfoaiiii

        1 w123 280e ... radiata la cerere (de fostul proprietar-se poate reinmatricula...dar nu o voi mai face in romanica din motive lesne de inteles)

        1 w126 280se ... inmatriculat...acte la zii
        1 w126 280se ... masina de piese ... fara acte
        1 w126 500se ... inmatriculat in Italia...(masina avariata la accident- nu stiu ce a facut italianul cu actele si nici nu-mi pasa).


        Ahh...sa nu uit...Mai am si o DACIE 1310...


        Deci...am scapat ieftin f...i ... daca 2000 de lei se poate numii asa...Impozitul pe 2010 a fost de 980 de lei in primavara ... deci acum e 1960 si nu 1800 cum ai scris tu!

        Oricum...W126 ramane pe pozitii! Pana nu gasesc ei alte tertipuri sa ma faca sa o trag pe dreapta definitiv!


        Originally posted by Nelu Patrascu View Post
        Ne lamentăm, fără să protestăm. De-aia-şi bat joc de noi, pentru că din partea noastră...nicio reacţie. Şuşotim pe la colţuri, pe forumuri...
        Că sunt nişte ordinari toată lumea a constatat, dar cu suntem noi mai breji?
        Veşnic în poziţia ghiocelului.
        Are perfecta dreptate Nelu! Numai noi le putem permite guvernantilor sa faca asa ceva! Suntem o natie de inchinatei in fata puterii!

        Daca faceau asta in oricare alta tara iesea un taraboi de toata regula...Noi ne pierdem timpul aici butonand tastatura...Ne meritam soarta!
        Last edited by dan500se; 07-01-2010, 13:45 PM.
        W123 280E Blue Green Metallic

        W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 500SE Lapis Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

        W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

        Comment


        • Originally posted by dan500se View Post
          !




          Are perfecta dreptate Nelu! Numai noi le putem permite guvernantilor sa faca asa ceva! Suntem o natie de inchinatei in fata puterii!

          Daca faceau asta in oricare alta tara iesea un taraboi de toata regula...Noi ne pierdem timpul aici butonand tastatura...Ne meritam soarta!

          Nu cred ca romanii sunt in stare sa faca ceva.Priviti la greci,francezi...Aia sunt organizati dar la noi...?Las ca mergem si platim nu va mai certati degeaba.

          Comment


          • Originally posted by dan500se View Post
            Eu nu mai zic nimic...M-a rupt azi dimineata cand am auzit stirea la radio..M-am trezit instantaneu desi nu dormisem decat vreo 5 ore... Oricum, am de gand sa o tai din kk asta de tara! Asta a fost un impuls si mai puternic!

            Bine ca am facut ieri asigurarea (371 pentru 280SE pe 6 luni).
            Te intereseaza un cangur ceva?
            Daca vrei informatii reale despre tara cangurilor vezi www.immi.gov.au
            SUCCES si multa rabdare(eu ma chinui de vreo 5 luni dar cu folos)
            Putem redenumi chiar si clubmercedes.ro.au

            Comment


            • Ca sa faci ceva trebuie sa te organizeze cineva ,acel ,,cineva " te organizeaza si te scoate in strada nu pentru ca ii e mila de tine ci pentru ca are un interes politic sau material (vezi partide politice sau sindicate ) .Ca sa iasa romanii de capul lor nu ai sa vezi sau daca o fac or sa fie citeva sute razlete la Bucuresti ,alte cateva sute la Timisoara sau in alt loc din tara si degeaba ies ... Ce a fost in 89 nu o sa mai vedem prea curand

              Comment


              • Muhutz, din câte-mi dau seama tu eşti un caz special, pentru tine (şi te felicit pentru opţiune) măsura nu are efect.
                Dane, dându-ne dreptate unii altora nu vom schimba nimic. Petre Ţuţea spunea că numai el a fost în stare să facă 13 ani de puşcărie pentru un popor de idioţi, şi din păcate remarca lui biciuitoare este perfect actuală. Faptul că nu se ridică nici o "voce" şi protestul nu ia nici măcar forma unei silabe este copleşitor. Chiar se poate face orice cu noi?

                Comment


                • Nu pot sa cred ca chear sa intamplat, m-a lasat fara cuvinte ,,la cobta mea de 3000 impozitul e mai mare decat valoarea masinii ,inacceptabil!!! Nu o sa platesc impozitul.Cred ca varianta o sa fie Bulgaria . Incredibil, HOTII .

                  Comment


                  • Originally posted by Nelu Patrascu View Post
                    Muhutz, din câte-mi dau seama tu eşti un caz special, pentru tine (şi te felicit pentru opţiune) măsura nu are efect.
                    Dane, dându-ne dreptate unii altora nu vom schimba nimic. Petre Ţuţea spunea că numai el a fost în stare să facă 13 ani de puşcărie pentru un popor de idioţi, şi din păcate remarca lui biciuitoare este perfect actuală. Faptul că nu se ridică nici o "voce" şi protestul nu ia nici măcar forma unei silabe este copleşitor. Chiar se poate face orice cu noi?
                    Oricare dintre noi poate fi ''un caz special''.Cine te opreste?

                    Comment


                    • Originally posted by Eugen Gaftoneanu View Post
                      Ca sa faci ceva trebuie sa te organizeze cineva ,acel ,,cineva " te organizeaza si te scoate in strada nu pentru ca ii e mila de tine ci pentru ca are un interes politic sau material (vezi partide politice sau sindicate ) .Ca sa iasa romanii de capul lor nu ai sa vezi sau daca o fac or sa fie citeva sute razlete la Bucuresti ,alte cateva sute la Timisoara sau in alt loc din tara si degeaba ies ... Ce a fost in 89 nu o sa mai vedem prea curand
                      La noi in nenorocita asta de tara functioneaza perfect fenomenul de turma.Daca da cineva startul mai mult ca sigur ca il vor urma destul de multi , avand in vedere ca noi nu militam pentru un scop politic.Dar ,din pacate , ducem o lipsa acuta de oameni cu initiativa.
                      Off-topicentru interesati www.exploziv-news.ro (scuze moderatorilor dar asta nu e reclama , e un fapt real din pacate,poate mult prea real)

                      Comment


                      • Originally posted by w124researcher View Post
                        De asemenea, Guvernul a adoptat si dublarea impozitului pe autoturismele cu capacitate de peste 2.000 cmc.
                        Yupii, traiasca bicicleta chinezeasca !
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                        Comment


                        • Sunt curios daca va fi vreo scadere de pret la ce inseamna motor mai mare de 2800cc, dar la modelele vechi, ma refer aici la ce inseamna 123,124 si 126. Sunt curios sa vad cat va cere cineva pe o cobra de 2800 sau pe un w126 de la 420 in sus... indiferent daca e inmatriculat sau nu.
                          Cred ca in scurt timp vor incepe sa apara asociatii, (zic asociatii si nu fundatii, pentru ca la infiintarea unei asociatii se pune in banca pentru cont, salariul minim pe economie, iar la fundatie in jur de 10000lei). M-am gandit si eu la varianta asta de fentare a inmatricularii si a impozitului.

                          Comment


                          • Originally posted by Mihutz View Post
                            ...Cine te opreste?
                            Ai dreptate, nimeni nu mă opreşte, dar oare asta-i soluţia, să plecăm cu toţii?
                            Protestul unei naţii porneşte de la nivel de individ şi nu trebuie să te organizeze nimeni ca să-ţi spui părerea răspicat. Numai noi românii putem fi conduşi oricum şi de oricine.

                            Comment


                            • Originally posted by Nelu Patrascu View Post
                              asta-i soluţia, să plecăm cu toţii?
                              Protestul unei naţii porneşte de la nivel de individ şi nu trebuie să te organizeze nimeni ca să-ţi spui părerea răspicat.
                              Asta ramane la aprecierea fiecaruia.Eu am luat aceasta decizie radicala destul de greu.Dar daca poate cineva sa ma convinga ca peste un an,doi va fi bine in Romania eu personal renunt la viza de 4 ani de Australia.Dar numai cu argumente solide va rog.
                              Referitor la individ
                              Hmm...care individ?Nu mai avem nici un pic de mandrie,nu mai avem nimic.Avem doar varianta sclavagismului modern(munca pentru a plati facturi , rate , impozite ,etc).Dar asta e alta discutie.Hai sa ne oprim aici.

                              Comment


                              • NU mai merge cu asociatia nici cu fundatia ... impozitul se plateste la fel.
                                `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

                                now - bicicleta !

                                0744 239 949

                                WEB
                                http://garajautodiag.blogspot.com

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF