Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Amenda de la politia locala pentru oprire in statie Taxi...ce se poate face ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Amenda de la politia locala pentru oprire in statie Taxi...ce se poate face ?

    Salut, astazi am fost pana pe str.Take Ionescu si am oprit intr-o statie taxi pentru a merge sa cumpar ceva. Cand m-am intors surpriza, dupa ce am intrat in masina a oprit o masina de la politia locala langa mine, mi-au cerut actele si mi-au intocmit un proces verbal pentru stationare in statia taxi in valoare de 500 lei pe care nu l-am semnat, dar cand a venit agentul eu aveam motorul pornit, iar cand au facut poza cred ca aveam si farurile aprinse. Ce e de facut? Se poate anula PV-ul sau exista vreo portita pentru a scapa de amenda?
    1982 Mercedes w123 240D
    1992 Mercedes w124 200D

  • #2
    Salut! Ar trebui sa fie o smecherie,intre oprire sau stationare.Stationare trebuie sa fie dupa 5 min,iar tu daca erai cu farurile pornite cand ti-au facut poza si erai langa masina,poti spune ca ai oprit doar ca sa vezi daca nu ai pana.Sau mai stiu eu ce.Nu stiu exact,daca erau de la locala,exista vreo HCL(hotarare de consiliu local) in temeiul careia ti-au aplicat sanctiunea. Depune contestatie si vezi cum o rezolvi.Teoretic daca o scrii bine,ai sanse mari sa o castigi.SI eu am facut una acum cateva luni,asa ca la carte si am castigat.Bafta!

    Comment


    • #3
      In Buc din cate stiu aia de la locala cand ridica masini se posteaza cu masina linga ,,inculpate " si le filmeaza 5 min ( diferenta intre oprire si stationare ) ,daca ai ,,norocul " sa fi facut si baietii aia la fel cam greu cu contestatia ...

      Comment


      • #4
        Am vazut ca astazi au avut o actiune in tot perimetrul central, au ridicat cateva masini si au dat amenzi. Hotarati baietii! Ce poti sa faci, e sa depui o contestatie in care sustii ca nu ai stationat ci doar ai oprit, dintr-un motiv oarecare. Asta in cazul in care nu au filmat masina mai mult timp, ca sa reiese ca ai stationat. Vezi ca daca ai iesit din masina e stationare nu oprire. Daca nu au filmat decat atunci cand aveai motorul pornit si farurile aprinse, poti sa mergi cu tupeul pana la a spune ca pe fondul actiunii desfasurate astazi, au facut exces de zel si tu nu esti vinovat. Oricum cere sfatul unui avocat si da-i detalii cat mai exacte.

        Comment


        • #5
          Deocamdata astept, inca nu am primit nimic in posta...sper ca a gresit ala ceva date pe acolo sa se poata anula fara nici o problema.
          1982 Mercedes w123 240D
          1992 Mercedes w124 200D

          Comment


          • #6
            PV-ul , daca ai refuzat sa il semnezi (el a trecut lucrul asta la mentiuni) nu iti va fi comunicat - nici in mana si nici in posta !
            Daca te decizi sa il contesti (sa fii in graficul de 15zile ei invoca prima data tardivitatea indiferent de situatie) va face instanta adresa la politie pentru a depune la dosar procesul verbal contestat , incheiat la data de XX.XX.XXX pe numele lui Yyyy Yyyyy.
            Dar daca o lasi in aer, o sa ai surpriza la finante cand iti platesti impozitul ca vei avea cei 500 RON la pachet !! ( Amenzile se trimit la finante )
            Daca ti'a facut poza , indiferent unde te aflai, se poate contesta. Daca ti'a facut poza cu o camera oarecare, nu are valoare de proba, ci tb sa fie o camera omologata.
            DAR NEAPARAT FA CONTESTATIE !!!!!!!

            Salutare!

            Completare: Subscriu la ideea cu diferenta intre stationare si oprire.
            M-am confruntat cu o situatie asemanatoare si noroc ca am iubita avocat de am rezolvat!
            ATENTIE : NECUNOASTEREA LEGII SI ASTEPTAREA IN ZADAR (DESI LEGEA E FACUTA CU CURUL ) NU ESTE MOTIV DE CONTESTATIE !
            Last edited by hannymax; 02-07-2012, 00:57 AM.
            pasiunea NU cunoaste limite !
            My project - click! MBUNIVERSE

            Comment


            • #7
              Originally posted by hannymax View Post
              PV-ul , daca ai refuzat sa il semnezi (el a trecut lucrul asta la mentiuni) nu iti va fi comunicat - nici in mana si nici in posta !
              Eu am trecut pe rosu,m-au oprit imediat dupa colt..nu am putut sa cad la pace(cand am vazut ca nu merge,nu am fost asa politicos)..am plecat fara sa semnez,decat cu dovada de 15 zile.Cu o zi inainte sa imi expire dovada au venit niste politisti la mine la poarta(nu stiu daca erau cei care mi-au retinut permisul pentru ca nu eram acasa)si mi-au adus procesul verbal.Peste o zi primesc instiintare prin posta sa ridic o recomandata..ma duc,o ridic si era o instiintare de la Politie cum ca mi-au retinut permisul pt 30 de zile si daca voi fi prins la volan in timpul asta imi vor face dosar penal.Deci in concluzie eu am primit instiintare din ambele parti...

              Comment


              • #8
                Originally posted by tu_marus View Post
                Eu am trecut pe rosu,m-au oprit imediat dupa colt..nu am putut sa cad la pace(cand am vazut ca nu merge,nu am fost asa politicos)..am plecat fara sa semnez,decat cu dovada de 15 zile.Cu o zi inainte sa imi expire dovada au venit niste politisti la mine la poarta(nu stiu daca erau cei care mi-au retinut permisul pentru ca nu eram acasa)si mi-au adus procesul verbal.Peste o zi primesc instiintare prin posta sa ridic o recomandata..ma duc,o ridic si era o instiintare de la Politie cum ca mi-au retinut permisul pt 30 de zile si daca voi fi prins la volan in timpul asta imi vor face dosar penal.Deci in concluzie eu am primit instiintare din ambele parti...
                Ai luat dovada aia, in cazul tau e alta situatie. In situatia permisului ridicat difera. Dar in cazul de sus mentionat, nu e vba de rutiera ci de locala, astia nu se complica, tocmai in baza ca tu ai sa astepti mult si bine. Politia locala, hcl-urile sunt dovada ca suntem stat in stat. Deseori difera practica de la un judet la altul.
                pasiunea NU cunoaste limite !
                My project - click! MBUNIVERSE

                Comment


                • #9
                  Originally posted by hannymax View Post
                  Daca ti'a facut poza , indiferent unde te aflai, se poate contesta. Daca ti'a facut poza cu o camera oarecare, nu are valoare de proba, ci tb sa fie o camera omologata.
                  DAR NEAPARAT FA CONTESTATIE !!!!!!!
                  Chestia asta cu, camera nu o stiam, mie mi-a facut poza cu telefonul mobil ). Dar nu stiu cum trebuie formulata o astfel de contestatie, ma poate ajuta cineva ? Si unde trebuie trimisa?
                  1982 Mercedes w123 240D
                  1992 Mercedes w124 200D

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by stronger666 View Post
                    Chestia asta cu, camera nu o stiam, mie mi-a facut poza cu telefonul mobil ). Dar nu stiu cum trebuie formulata o astfel de contestatie, ma poate ajuta cineva ? Si unde trebuie trimisa?
                    Greseala mea!! In cazul meu a fost o eroare de la ei , SE COMUNICA PRIN POSTA! Deci asteapta sa ajunga procesul, si de la data ridicarii , atunci se contesta. Te ajut eu cu contestatia daca e nevoie. SPor!
                    pasiunea NU cunoaste limite !
                    My project - click! MBUNIVERSE

                    Comment


                    • #11
                      Salut. Daca ai domiciliu inTimisoara, pv-ul o sa fie afisat de baieti la adresa de domiciliu, daca esti din afara va fi trimis prin posta. De la data primirii(comunicarii) ai 15 zile daca vrei sa depui contestatie, dar vezi ca ai doar 48 de ore timp(de la data comunicarii) pentru a achita jumatate din minim adica 250 de lei-faptul ca ai achita jumatate in 48 de ore nu i-ti anuleaza dreptul la contestatie.Exista riscul ca daca nu achiti in alea 48 cu reducere si mergi doar pe mana contestatiei sa pierzi in instanta si sa platesti la final suma intreaga adica cat ti-a stabilit agentul la fata locului.

                      Comment


                      • #12
                        Si ca o paranteza,daca tot vrei sa fii smecher. Proba lor,adica poze sau filmarea cu telefonul mobil sau ce o fi,nu este valabila,daca dispozitivul folosit pt a poza,a fost legat la un calculator pt a descarca poza.Deoarece,eu consider ca pe calculator iti fac ce vrei tu,iti pun masina cu rotile in sus in poza.Se pot face multe.
                        Stiu prieten care a contestat la radar cu pretextul asta,stiind ca la radarele noi se inregistreaza pe HDD,care periodic se conecteaza la calculator pt a se descarca memoria.
                        Te duci pe varianta ca agentul are ceva cu tine,si ca vroia neaparat sa te "incalte" cu amenda.Si sa fii atent daca dispozitivul folosit pt a filma este omologat,sa fie din dotare si nu personal in nici un caz.
                        Astea care le-am enumerat mai sus sunt niste criterii de care te poti lega,dar in cazul tau nu e nevoie pt ca nu e atat de grav,incat sa recurgi la ele,oricum majoritatea contestatiilor se castiga.
                        Am avut si eu o contestatie cu baietii de la locala,si le-am facut-o la meserie.I-am starnit un zambet in coltul gurii judecatoarei cand a citit-o.

                        Comment


                        • #13
                          Sau mai bine platesti amenda si data viitoare opresti doar unde este permis. Personal nu ii inteleg pe cei care fac legea de ce nu o modifica sa nu mai existe o gramada de portite de scapare.
                          Nu iti convine ca nu sunt locuri de parcare la urmatoarele alegeri il votezi pe ala care face ceva sau a facut si nu votezi pentru malai, ulei sau 100 de ron.
                          DIESEL FAN

                          Comment


                          • #14
                            Aloooooooo Serviciu Eliberari Permise Arges? Vedeti ca mai sunt cativa care confunda oprirea in statii taxi sau in statii ale transportului public de persoane cu stationarea!?!?!
                            Domnilor in statiile de taxi/transport in comun este interzisa oprirea.

                            Comment


                            • #15
                              Perfect de acord cu ambii predecesori!
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF