Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cer ajutor.Ma paste amenda?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai aia e chestia, ca nu obtin autorizatia pe culoarea asta.Ei vor cremurile lor si pace.Am un amic care a construit un fel de moll,ceva mai mic, un centru comercial si voia sa-l faca tot pe verde.Ei bine nu a putut.A trebuit sa-l faca crem cu maron.
    In fine mi se pare o tampenie sa imi impuna cineva ce culoare sa-i dau restaurantului MEU. Cireasa de pe tort e ca in 2 zile m-au calcat D.S.V.-ul si garda financiara.Pentru D.S.V. tot respectul. In schimb baietii de la garda au primit o atentie de 1000 ron si au strambat din nas ca e putin(aerele lor m-au deranjat enorm).Si eu incerc sa ma conformez cat pot la cerinte.Fiind mai rebel din fire nu am putut sa-mi tin gura si...
    E din ce in ce mai rau.
    O vand da-o dracului de afacere.M-am saturat sa fiu cu spinarea de cauciuc,sa ma conformez la toate aberatiile statului, sa indop bugetul cu taxe si impozite fara sa imi ofere nimic,ba chiar dimpotriva.

Comment

Originally posted by cocos_san2000 View Post
      O vand da-o dracului de afacere.M-am saturat sa fiu cu spinarea de cauciuc,sa ma conformez la toate aberatiile statului, sa indop bugetul cu taxe si impozite fara sa imi ofere nimic,ba chiar dimpotriva.
      Mor cand citesc chestii d-astea pt. ca si eu ma lupt cu niste rahati d-astia care n-au fost in stare de nimic in toata viata lor. La noi municipalitatea a refacut trotuarele si bordurile cu pavele din alea de 2 lei si pentru ca mi-au pus cateva dale din alea la garaj mi-au luat 8 miliopane pt. ca garaju' e pe pers. juridica. Pt. firma luminoasa pe care am dat o caciula de bani mi-au luat 90 de ron pe anul 2008 taxa de firma si alte multe rahaturi ....
      Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
      http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
      http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by cocos_san2000 View Post
        Salutari.Situatia se prezinta in felul urmator: detin un restaurant, pe care l-am renovat in mare parte.Am bagat o roaba de bani,termopane,ventilatie,toalete noi,gresie noua,rigips,tavan fals,spatiu pentru nefumatori si alte harfe europene, etc.......
        multumesc anticipat
        Salut!!!
        Am citit despre problema ta. Situatia se prezinta asa: daca restaurantul tau este cumva intr-o zona istorica atunci da, trebuie tinut cont si de culoarea din zona sau predominata sau mai stiu eu ce reglementari de urbanism sunt prevazute de zona respectiva.....in mod normal tu trebuia sa fii pus in tema de aceasta problema prin certificatul de urbanism, pe care presupun ca l-ai avut in prealabil inainte sa te apuci de proiect.....daca acolo este sprecificata si culoarea atunci da ar fi trebuit sa tii cont ....si repet, ar mai fi trebuit sa tii cont in conditile in care esti in zona istorica sau in vecinatatea unui monument istoric sau in zona de protectie a vreunui monument.....
        Verifica certificatul de urbanism, vorbeste si cu arhitectul care ti-a facut proiectul....si vezi cum sta treaba...si inca ceva..respectivul de la primarie ti-a dat amenda doar pentru culoarea fatadei?
        Eu o sa ma mai interesez despre asta si cu ce te pot ajuta se rezolva.....intre timp poate imi dai mai multe detalii de cum s-a intamplat totul...mai in detaliu...

Bafta!

Comment

Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF