Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cer ajutor.Ma paste amenda?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cer ajutor.Ma paste amenda?

Salutari.Situatia se prezinta in felul urmator: detin un restaurant, pe care l-am renovat in mare parte.Am bagat o roaba de bani,termopane,ventilatie,toalete noi,gresie noua,rigips,tavan fals,spatiu pentru nefumatori si alte harfe europene, etc.Este conform proiectului initial insa la exterior am schimbat culoarea din alb in verde olive.Fara autorizatie ce-i drept. Vine un destept de la primarie sa ma arda cu 3000 ron amenda ca vezi tu,exista un cod al culorilor pe orase la care sunt obligat sa ma conformez.Adica sa schimb culoarea in galben,bej,crem,nu stiu ce nuante de maro ca daca nu... Exista asa ceva? Ma pot obliga sa schimb culoarea? Vreo solutie exista? Nu VREAU sa renunt la ea din motive financiare + ca imi place enorm culoarea.Acum fiecare banut este calculat,mai sunt multe de facut, sunt rupt in qur de bani, ultimul lucru de care aveam nevoie era cheltuiala asta in plus.

multumesc anticipat
    Attached Files

Nu cred ca poate sa iti impuna o anumita culoare, dar pentru modificarea aspectului fatadei, asta include si culoarea, ai nevoie de autorizatie din cate stiu.
    Exista doua tipuri de masini :
    1. care au fost lovite
    2. care vor fi lovite

Comment

Eu unul nu am auzit de asa ceva, mi-am facut 3 case dar la nici una nu este specificata culoarea in acte, pot sa mi-o zugravesc din doua in doua luni in ce culoare vreau eu. La tine e specificata culoarea in vreun act ?
      Off Topic : Cu ce este acoperita ? Onduline, Bituwell, (placi ondulate din rasini bituminoase) ?, daca da, parerea mea este ca prinderea lor doar in 4 cuie nu este corecta, prinderea se face in aproximativ 20 buc. cuie/placa.
      Last edited by orca; 04-01-2008, 13:43 PM.
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

scoate o autorizatie repede pe culoarea ta, vorbeste cu un arhitect ceva si gata...
        W110-2.0 D 1966
        W115-2.0 D 1971
        W123-2.4 D 1982

Comment

ete na. si-o gasit statu sursa de venituri.

Mai in gluma mai in serios, eu as insista ca aia e culoare alba. daca inspectoru lu peste vede verde i-as recomada o vizita la oftalmolog. restaurantu tau e alb, se vede si in poze

Comment

La firme(persoane juridice), trebe autorizatie pt orice(si ca sa traga directoru vanturi ). Scoti banu de vrei de nu.Cum zicea colegu, fa o autorizatie si esti linistit.
            1. care au fost lovite
            2. care vor fi lovite

Comment

pai daca nu scrie nicaieri ca inainte a fost alb, nu vad care e problema. daca fatada nu ai refacut-o si doar ai vopsit-o, nu cred ca se poate numi renovare. ii potgi spune chiar ca tu cand ai luat cladirea, chiar era verde

Comment

Nu cumva esti nou pe piata? Nu cumva ai deranjat pe cineva, un eventual patron de restaurant din vecinatate, care se teme sa nu piarda clientii? Daca este asa, de la asta ti se trage... iar cel de la primarie sau de unde dracu' o mai fi el, a venit ca a fost motivat (chiar si financiar) de catre concurenta, ca sa iti faca zile grele! Sa te faca sa renunti... sau mai e varianta cand vine din proprie initiativa, se leaga de orice kkt, ameninta cu amenzi, etc, doar - doar iesi si tu cu ceva la inaintare, ca e foame mare (vorba cuiva:"e foame de bani, baieti!")
                Asa isi mai face omul ceva la vila, mai schimba masina, ca doar e bugetar, ce draqu!
                DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY !!!

Comment

Cauta un referent din primarie, de la disciplina in constructzii, trebuie sa fie vreunu baiat bun. Si eu am avut ceva diverse cind am renovat casa, da le-am scaldat prin metoda asta. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul... Amenzile is tare consistente si te pot arde dupa cum le e cheremul, deci fatzi o relatzie ca sa nu iasa cu felatzie. E cel mai cusher. Pe mine ma pashtea bartai amenda pentru ca gardul trebuia sa aiba ghizete, cum le zic io, adicatelea gauroaie, si io leam futut neamu in cursu saptaminii si l-am facut plin cap-coada. Am scaldato cu nea carbax de la siti hol si toata lumea a fost fericita.

Comment

salut! dupa ce am citit ce zice lumea mai sus, ma bag si eu cu o vorba...cred ca ai 2 variante :1) te imprieteneshti cu nenea de la primarie, contra ceva shpaga....2)ori faci alb, bej,maro sau ma rog ,culoare agreeata ,ori faci proiect ,cu autorizatie ...etc ,pentru culoarea asta olive(frumoasa, de altfel )
                    eu personal am avut de-a face cu primaria pe subiectul asta si cind aveam magazin intr-o zona veche a orasului si am renovat fatada casei unde era magazinul la parter si la apartamentul unde stau acum, ca am spart prin el diversi pereti....si n-ai ce face...tre sa te comformezi....au niste amenzi, de inghetzi....bafta multa !!

Comment

Originally posted by cocos_san2000 View Post
                      Salutari.Situatia se prezinta in felul urmator: detin un restaurant, pe care l-am renovat in mare parte.Am bagat o roaba de bani,termopane,ventilatie,toalete noi,gresie noua,rigips,tavan fals,spatiu pentru nefumatori si alte harfe europene, etc.Este conform proiectului initial insa la exterior am schimbat culoarea din alb in verde olive.Fara autorizatie ce-i drept. Vine un destept de la primarie sa ma arda cu 3000 ron amenda ca vezi tu,exista un cod al culorilor pe orase la care sunt obligat sa ma conformez.Adica sa schimb culoarea in galben,bej,crem,nu stiu ce nuante de maro ca daca nu... Exista asa ceva? Ma pot obliga sa schimb culoarea? Vreo solutie exista? Nu VREAU sa renunt la ea din motive financiare + ca imi place enorm culoarea.Acum fiecare banut este calculat,mai sunt multe de facut, sunt rupt in qur de bani, ultimul lucru de care aveam nevoie era cheltuiala asta in plus.

multumesc anticipat
                      Nu am mai auzit pana acum de asa ceva (cod al culorilor). Pe de alta parte, cand ai obtinut autorizatia de construire, daca ai mentionat vreo culoare pentru fatada, trebuie sa o pastrezie pe aia (cand iei AC, ti se stampileaza toata documentatia depusa cu "vizat spre neschimbare").
                      Consulta un arhitect local (care stie reglementarile locale) si vezi dac exista acel cod al culorilor si ce e de facut.

Comment

Va salut! Din pacate exista asa ceva, o tampenie la nivel de consiliu judetean ca sa nu fie domne orasul sorcova cica dauneaza la aspect, iar 2 la mana isi fac si ei un viitor prosper prin toate astea.
                        a_andreea_s poate sa va spuna mai multe ca lucreaza in domeniu.
                        Toate cele bune!

Comment

Din cate stiu, ai nevoie de autorizatie pentru schimbarea culorii fatadei doar daca cladirea se afla la o strada principala. Am sa caut legea si iti spun exact (s-ar putea sa fie legea cu disciplina in constructii). Oricum, superb olive, e exact nuanta pe care as alege-o si eu pentru fatada/masini/etc.
                          Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
                          Mercedes W116 200D (Amalia)
                          Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
                          BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
                          Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
                          http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A

Comment

Dragii mei solutie se pare ca nu este.Trebuie sa ma conformez.Practic am refacut fatada(am facut termosistem) fara autorizatie,am schimbat culoarea deci sunt la mana lor.Si mai am nevoie de ei ca deh... Din partea concurentei nu vine nici o plangere caci nu prea am in acea zona.Cladirea nu se afla la o strada principala ci mai rau, langa statia C.F.R. In fine, dupa discutii duioase a ramas sa varuiesc in ce cacat de culoare agreeaza ei si scap de amenda. In situatii similare s-au mai aflat si altii. Si mai sunt.Printre care si o biserica(e tot un fel de verde )

Comment

baga de o autorizatie de constructie si varuiesti cum vrei tu...............
                              1. care au fost lovite
                              2. care vor fi lovite

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF