Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mare meeting mare....

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Exact, domnu' Mezzo.

Tin sa ii anunt pe luptatorii de pe acest topic ca am fost la intalniri, inclusiv in bodega de cacat in care se intampla acum. De cand sunt pe forum, ba chiar am fost la intalniri anuntate public la care am venit doar eu (ca deh, ploua, iar cumetrii nu isi pot murdari masina), sau doar eu cu inca doi. Asa ca ia scutiti-ma de tratamentul livrat. Am lipsit doar odata in vara (fiind plecat din tara) si de la unele din recentele intalniri pentru ca am ora de sport platita in fiecare weekend la orele respective.

Spor la afumat.
    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

... si uite asa presimt ca se mai destrama putin clubul asta... si asa suntem putini oameni...

Stau si mai uit pe alte forumuri dedicate marcilor de automobile cate lume misuna si ce bine se inteleg se intalnesc si chiar se bucura de masinile care le au fie ele BMW sau Trabant , Dacia...

Comment

Nu se destrama nimeni, stai cuminte... Este doar mersul normal al lucrurilor, numai ca romanul tinde sa faca mereu o tragedie din treaba asta... Oamenii mai dispar, ishi mai vind mashinile sau nu le mai convin diverse chestii, apar insa altzii noi, intotdeauna apar... mereu se gaseshte cite un pushti care ishi ia cite un cazanel si e dornic sa cunoasca lumea, chit ca are 20 sau 50 de ani... Dezinvoltura, spiritul deschis, eventual in rare cazuri nevoia de socializare sint trasaturi care aduc lumile la asemenea tip de intilniri. Restul lumii are intotdeauna ceva mai bun de facut. Si mi se filfiie mie ca ei nu vin... daca ar veni, ar face-o fortzat, doar pentru a face act de prezentza...Asha ca mai bine ishi vad ei frumushel de treaba lor. Am si eu printre cunoshtintzele personale la afacerishti scortzoshi cu nemiluita, cu tot felul de mashini, dar nu i-ash chema sa participe, deimpreuna cu bashinile lor, nici daca m-ar plati cineva cu dublul masei mele corporale in aur... N-are sens sa fortzezi un personaj sa presteze ceva ce nu gusta. Cam asta e ideea. Si decit sa il fortzez sa guste intilniri, iar eu la rindul meu sa ii inghit scirba cu care o trateaza... mai bine lipsa. Deci motivul este pina la urma egoist, ca in fond eu organizez inca chestia asta si o fac cum vreau eu.

Cine doreshte, nu are decit sa se intilneasca separat. In locuri cu shtaif, la varice in deal la Polivalenta, pe blocul Scala, la cimitirul Bellu, in singele femeii...n-au decit. Si cu cine vor. Nu ii va infiera nimeni ca se intilnesc separat. Doar e o tzara libera... Atita timp cit nu au dat o sugestie practica si aplicabila pina acum cu privire la subiect, orice comentariu asupra locului unde se desfashoara treaba asta a noastra este de prisos si prost plasat.

Topicul asta trebuia canalizat spre latura constructiva a problemei. Daca tot a fost deschis... Dar daca ne luam deja aere de superioritate, discutzia devine circoteca. Iar in cazul asta e bine de cei cu simtzul umorului... al meu e la pamint...

Booon. Ashadar, daca cineva are ceva de zis strict la obiect, mai exact o propunere viabila si palpabila, nu are decit sa ne incinte cu mareatza idee. Restul de scuze, muze si alte aberatzii nu vreau sa vad, ca sint satul pina in git.

Daca simbata care vine fac abuz de telefonul din dotare si de vasta mea lista de messenger, la momentul alocat prezentza va fi de 40+... Dar de ce sa fac abuz ? Este o intrebare retorica, nu trebuie sa raspunda nimeni...
        Last edited by doktor4carz; 02-23-2009, 16:19 PM.

Comment

Topicul l-am deschis nu pentru balacareala sau ca sa isi arate unii dintre noi aerele de superioritate, viciile sau plecarile in strainatate, l-am deschis pentru a da o informatie legata de locul intalnirii ca am crezut ca ar mai fi multi interesati sa vina si nu stiu unde.Asa m-am gandit eu.

Ma rog.Poate nu o fi fost o idee foarte stralucita.Dar ca sa vii sa spui ca nu poti ajunge la intalnire ca trebuie sa-ti faci ordine in viata, sau ca nu fumezi (te apuci macar aiurea), sau ca locatia este o bodega mi se pare chiar jalnic.

Si vorba lui Dok "cine vrea sa vina vine cine nu sa stea acasa" ca noi ne simtim bine atati cati suntem acolo in "bodega" "locul cel mai drag si unde......", dar sa nu vina o data la 2 ani la intalnire si atunci sa se apuce sa-l intrebe pe Dok tot felul de probleme legate de cazanel (de unde cumpar si eu cutare, unde ma trimiti Dok sa repar si eu mai stiu eu ce piesa, dar sa nu imi ia foarte scump ca stii.....), dupa care sa dispara ca magarul in ceata.

Cam atat am avut de spus.Multumim membrilor care vin in fiecare duminica.Respect.

Comment

Din pacate, informatzia exista si este perfect conshtientizata de catre marea majoritate a userilor activi. Asta pot s-o zic eu cu 100 la suta sigurantza, pentru ca shtiu absolut tot ce mishca pe forumul asta, cine intra, cine iese, la ce se uita si alte asemenea statistici. Insa ramine la stadiu de uitat punct. Si de uitare vor si avea parte.

Topicul ramine deschis la idei constructive. In cazul in care nu mai este nimic de zis, se va inchide, iar cine doreshte sa mai adauge ceva, ma contacteaza pe privat. Sticky l-am facut deja...

Comment

Pina nu puneti cadine in genunchi pe sub mese si mobila renaissance io nu mai vin la bodega

Comment

S-a notat. Am avut superoferta la cadine, dar am renuntzat, cind am aflat ca sint toate homosexuale...

Comment

Va mai aduc eu niste brichete.....Asa suna mai interesant?

Comment

Eu vreau bricheta cu "clubmercedes.ro".... )))
                    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                    Si o panarama de scuter

Comment

DOK....Lemne am,am luat si ZAGORKA si KAMENITZA,carnea o luam pe loc,am luat si vin rosu italian ca ala romanesc ne sta in git...Dj Sammy abia asteapta sa mai bea un "visiky"...daca da si un pic caldura e perfect.Tinuta nu este obligatorie!Doar prezenta...Hai ca rugineste platforma!

Comment

Salut , am citit si yo ce ati scris pe aici si am ramas surprins ca acele intalniri au loc in zona unde locuiesc , am sa va vizitez dar nu cred ca duminica asta pt ca e posibil sa plec la munte , dar daca nu plec trec sa bem o cafea , un vin , o bere , ce au ei acolo de vanzare . Apropo mai au formatie acolo care canta impreuna cu o femeie ? Tin minte ca am fost de cateva ori pe acolo si poate chiar erati si voi , dar nu am stiut ca va intalniti acolo . Daca nu ajung duminica asta cealalta voi ajunge , ati spus ca dupa orele 16 ? Ma uitam la o emisiune la tv si am vazut ca cei de la KIA , forumistii marcii KIA au stabilit cel mai mare eveniment national si spera sa intre in cartea recordurilor cu 138 de masini parca , spre rusinea acestui forum numit MERCEDES BENZ , ar fii cazul sa aratam ca MERCEDES BENZ e MERCEDES BENZ si ca forumistii acestei marci de masina se ridica la acel nivel la care s-a ridicat si acesta marca , adica hadeti fratilor sa stabilim toti o data sa votam o data la care sa ne intalnim si sa punem la punct toate detaliile unei intalniri nationale la un nivel la care este ridicata si aceasta marca , ma uitam cu invidie la acei forumisti care au reusit ceva frumos , pacat ca nu se intampla si in acest forum , haideti sa incercam ca poate cine stie reusim sa facem intradevar ceva de neuitat ceva mare la un nivel mult mai mare decat al celor de la KIA , am sa urmaresc in continuare si doresc daca se poate sa fiu si yo anuntat in caz ca se va stabilii ceva . Pana atunci daca sambata nu plec la munte undeva in zona Sibiului , Duminica va vizitez , daca nu sigur Duminica viitoare si pana atunci forumistilor din tot Bucurestiul asta treziti-va si incerca-ti imposibilul sa ne vedem si sa faem si noi ceva frumos .
                        E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Multi citesc si raman cu cititul.Toata lumea spune ca va veni la meeting dar nu apar decat cei care vin de fiecare data, adica sunt perseverenti.Si inca o data revin cu aceeasi nemultumire ca UNII vin doar cu anumite intrebari pentru Dok, iar dupa ce afla ce ii intereseaza dispar ca magarul in ceata.Nu este frumos...Striga-te au mai fost cu locul de intalnire si detalii, dar in zadar, asa ca nu prea ne mai intereseaza cine poate si cine nu poate sa vina, cine poate sa-si lase iubita sau nevasta sau amanta ("sau sa vina si cu ele" by Mezzo) doua ore si cine nu prea poate, ca de, a fost 1 si 8 Martie ziua femeilor si normal ca unii nu le-au putut lasa sa stea singure...Ce sa-ti spun ca ele tare grijulii sunt pe 9 Martie ziua BARBATILOR...Asa ca give me a break...Salutare si RESPECT inca o data si de nenumarate ori celor care vin in fiecare Duminica la meeting si cu care ne distram si radem...

Comment

Cu ocazia asta,imi cer scuze pt lipsa mea de la ultimele intalniri..dar nu am nimerit nici o Duminica in Bucuresti.Cu prima ocazie...cu cea mai mare placere.Va salut
                            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                            Si o panarama de scuter

Comment

Frumos de fiecare data la meeting-ul nostru de la vestita bodega pe care o critica toata lumea......Ce or avea bai fratilor cu ea?Dar sa mai punem si niste poze...mai vechi ele dar sunt...

M1hai eeeeeeeee, am reusit sa pun pozele frate...Sa intri sa te uiti...Vali iiiiiiiii, arata-i iubitei tale pozele de la meeting-urile noastre ca sa te mai scuteasca frate de stat pe calorifer si vorbit la telefon cu orele cand vii la meeting...
                              Attached Files
                              Last edited by florineasca; 03-18-2009, 22:27 PM.

Comment

Imi pare mie sau in prima poza de mai sus Doktoru` fura cu manutza dreapta telefonul colegului mercedesist?)

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF