Mai veniti fratilor MB-isti si voi la meeting ca nu e mare deranjul. Cred ca puteti sa va lasati vreo 2 ore nevestele, copii, amantele, iubitele putin singure si sa ne mai delectam si noi ca intre barbati si sa ne mai admiram si noi bijuteriile. A? Ce ziceti? Suna tentant? Eu zic ca da. Se intampla in fiecare duminica de la ora 16:00 la un bar inainte de Pasajul Piata Muncii pe dreapta venind dinspre Dristor. Multumim.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Mare meeting mare....
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Nu va impacientatzi. Lumea va veni, dar nu acum... Cind vor avea probleme cu mashinile, cind se va face combustibilul 5 mii de lei vechi... sau alte asemenea...
Atzi deschis topicul asta de pomana... Toata lumea care o arde pe forum se uita cel putzin o data pe saptamina la "Viitoare intilniri", ca d-aia ramine topicul numaru' unu ca vizionari pe tot forumul... si tot nu ishi mishca hoitul nimeni. Credetzi ca se mobilizeaza printr-un amarit de topic ? Revenitzi-va... sa trecem la lucruri mai serioase... lumea vede si tot nu vrea, asha ca nu e nimic de facut. Punct.
Comment
-
Aha...suna... Insa cind se face sorocul si vine duminica ratata, nu shtiu cum dracu' se face ca nu mai suna pe nimeni si la nimeni... Statzi, fratzilor, acasa... mai o pedala la muiere, sau o labutza, dupa caz, mai o berica... ce atita trambalat prin orash si futai in cur ?
Sa-mi fie cu iertare, dar de placi de genul "vin, domne", "sint prezent" sau alte asemenea texte sint satul pina in git. Exact cum spuneam si dincolo, mi s-a luat de dat mass-uri, telefoane si strigaturi pe octave superioare sa vina lumea la rande-vu. Treizeci promit si cinci vin... Din partea mea, lumea poate sa vina cind i-oi chema eu. Cinste celor care se deranjeaza. Iar atita timp cind un topic dedicat intilnirilor sta deschis, prevazut cu toata informatzia si detaliile aferente, restul mi se pare discutzie de discutzii.
Pe vremea cind se faceau in deal la Polivalenta, veneau ruminii ciorchine cu capota saltata la pomanageala. Foarte putzini erau aia care veneau de fapt la intilnire de dragul de a ne intilni... Asta se reflecta in ceea ce se vede in ultima vreme, duminica de duminica. Si asta va fi si de acum inainte. Nu va facetzi iluzii.
Comment
-
Doar suna interesant vorba lui DOK , asta nu inseamna ca o sa si vina lumea ca trebuie "sa-si faca ordine si curatenie in casa si in viata" vorba unui celebru).Noi am dat detaliile necesare deci....mai ramane sa ne vedem duminica, dar nu la pomanageala sau la "stii dok mi s-a stricat aia, aia, nu stii de unde sa iau si eu niste piese mai ieftine, sau ma ajuti si pe mine dok sa-mi schimb si eu nu stiu ce pe la masina", dupa care nu ii mai vezi la fata, dupa ce au primit informatiile.Ce sa zic.Nu se face asa fratilor.
Comment
-
Cand o sa faceti intalnirea aia intr-un loc respectabil, SI daca intre acele ore nu am alte activitati extra-curriculare cu program regulat, voi veni.
Hai sa nu mai guitzam de ce nu vine lumea. Ete nah, eu nu fumez si nu tolerez bodega aia ratata, care nu are nimic a face cu Mercedes sau cu mediul in care eu decid sa-mi afisez marele posterior.
Sunt sigur ca sunt multi care sunt de acord cu mine. Precum si multi care o sa sara la atac, ca vezi doamne, am avut de comentat, de ce nu propun eu o locatie s.a.m.d. Toate la timpul lor.1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra
Comment
-
Mai sunt si altii care nu fumeaza si totusi vin.Crezi ca daca ne-am intalni pe Dorobanti ar fi ok pentru tine?Pentru o pasiune si daca te simti bine in preajma celor cu care esti nu cred ca ar conta foarte mult locul de intalnire.Sa ii vad si eu pe aia care ar fi de acord cu tine......
Comment
-
Mda... Interesanta simbolistica... In acest caz, poate ar trebui sa ne prezentam la frac si patru ace intr-un loc minim Casa Vernescu, eventual sa ne conversam numai in frantzuzeshte... ca deh... purtam stigmatul...
Si stau si ma intreb... ne intilnim ca sa ne intilnim, sau ca sa epatam ? Ma intreb, oare m-ash simtzi mai bine la un local de bashini, unde dau pe aceeashi zoaie de cafea de trei ori mai mult doar pentru faptul ca platesc si firma de la intrare ? Tzigareta mea miroase a alt fel de cacat intr-un local "respectabil" ? Ce inseamna "local respectabil" ? Cred ca am ramas in urma... poate ca din cauza ca nu m-am nascut la Ritz si nu am trait dup-aia la Waldorf-Astoria...
Din cite gindesc eu, Mercedes sau orice alta troaca se asociaza cu un singur lucru. Cu fraierul care da banii pe ea. Punct. Mercedesul meu reflecta personalitatea mea, nu invers. Cine ishi ia Mercedes pentru imaginea personala, nu are decit sa suporte canoanele impuse de cultul pe care a platit suma de bani. Atunci da... aureola pe care mi-o autoinduc nu-mi da voie sa ma afishez in locuri nedemne de statutul meu. E bineeeeee...
Ca ultima idee, cei care sint de acord cu Marius si au propuneri, sint invitatzi sa le faca. Cu o singura rugaminte... poate vin propunerile cit mai sint in viatza, nu de alta, dar sa apuc si eu miracolul... Iar daca toata conjunctura in care se petrec somptuoasele si stufoasele noastre intilniri sint nedemne pentru statutul unora dintre colegi, ii rog cu tot respectul sa stea acasa. Chiar nu ar fi bine sa ne incurcam paduchii unii cu altzii... sa nu iasa mutantzi.
Ma opresc aici, azi sint prea bine-dispus ca sa ma stric... Doresc tuturor succes in activitatzile pe care gasesc de cuviintza sa le intreprinda duminica la 4 dupa-amiaza si, cum ziceam mai devreme, ii asigur, ca organizator al acestor intilniri duminicale, ca vor primi invitatzii atunci cind ii voi chema eu.
Comment
-
Originally posted by DMIHNEA View PostNici eu nu fumez,dar m-am dus la circiuma aia,dar daca nu e pasiune,nimic nu e...
Era sa uit... Va trebui sa dezbat cu cercul vicios de la Constantza problema cu intilnirile de baut bere pe bordura in fatza pravaliei lu' Greku si gratarele din batatura lui Adrian. Doar avem nishte pretentzii...
Comment
-
Ce inseamna STELUTA DE PE CAPOTA?
Pasiune?
S-au doar o perdea? (sa fim vazuti altfel decat ceea ce suntem)
Fratilor daca este vorba despre pasiune, nu cred ca locul de intalnire conteaza atat de mult.
Cat despre perdea.... Ce vor uni dintre noi? sa faca pe ceilalti din jur sa creada (mama asta are bani multi , are mercedes , bea si mananca unde altii doar au visat) hai sa fim seriosi si sa ne dam mastile de oameni AVUTI jos si sa pastram intalnirile ne-patate de orgoliul altora.
Nu vreau sa jignesc sau sa fac aluzie la cineva anume, vreau doar sa nu uitam cine suntem cu adevarat, si sa respectam pe cei care au placerea de a veni la intalniri, indiferent de locatie.
Comment
-
Tinand cont ca e iarna eu zic ca locatia este numai buna.Sa nu uitam ca iarna trecuta ne vedeam prin parcari pe langa aceste masini(Mercedes ce-i drept)) ..)Parcari care erau acoperite..sau nu.
Din cei care au fost de la inceput pe forum,sunt putini care ii vad la intalniri.Poate nu merg eu destul de des...nu`mi permite timpul mereu.Dar de fiecare data cand am fost in Bucuresti,macar timp de o cafea mi-am facut.Si acolo am vazut 2oameni vechi(dok si mihai)...si restul "generatia noua"(daca pot sa le zic asa).
Parca vad cum si topicul asta o sa devina o alta balcareala autohtona in spiritul clubmercedes....
Prezenta slaba la intalniri s-a mai discutat.Nu stiu daca are rost sa incepeti iar o discutie purtata de 20de ori.
Numai bine1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
Si o panarama de scuter
Comment
Comment