Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mare meeting mare....

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai uita-te inca o data bine la poze si pe urma vorbesti.Suntem prieteni si nu ne furam unii pe altii.Si mai ales Dok de la noi...

Comment

Era gluma mai taur rosu,noi astia mai vechi de pe forum mai si glumim cateodata...Pe Dok il stiu de multa vreme si ne mai si....glumim sometimes(sometimes insamna cateodata).
      Oricum uitati-va la fata lu` Dok sa vedeti cum arata un profesionist cand fura))

Comment

Redbull felicitarile mele pentru poze! In sfarsit ai reusit sa le postezi! Poate data viitoare cand faci poze le pui imediat dupa intalnire

Comment

Bine ca esti tu destept M1hai eeeeee.

Hai ma M1hai eeeee ca am glumit.Dar m-am suparat "telcean 1", ca nu prea suport eu sa ne jignim unii pe altii.Si stai calm ca inteleg si eu putin mai multa engleza.
          Last edited by florineasca; 03-18-2009, 22:27 PM.

Comment

Hai ca m-am intors si eu acasa, pe cand un gratar la AsfaltTango? pe platforma.
            (profit de topicul asta sa va salut, colegilor)
            Marinarul.tk
            Proud owner of C180/96

Comment

Sa se mai incalzeasca...Vezi pina atunci ca baietii se string la GOGOLOI la bar si la cafea si la sprtitz!

Comment

Salutare fratilor

Salutam cu respect membrii clubului....in special pt Dok....am reusit sa apar si eu din nou pe aici si vad ca aceleasi discutii. Sper ca duminica asta sa va gasesc la "bodega" aia de la pasaj....Numai bine

Comment

Ohoho...Bine ati revenit!Si vorba lui shexpir...pe unde ati umblat atit?

Comment

Multumesc frumosc, colegu "tauras", ai reunit familia. Hai care ne combinam si noi duminica asta la un gratar la Cernica? Ne laudam cam de multa vreme, hai ca se aude si vreme frumoasa.
                    i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Se aude vreme frumosa, de sapatamana urmatore.

Comment

M-am uitat pe 3 site-uri diferite, fiecare cu prognoza lui...
                        i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Originally posted by asfalttango View Post
                          Ohoho...Bine ati revenit!Si vorba lui shexpir...pe unde ati umblat atit?
                          Da pe unde "vorba lui shexpir" nu am umblat!!!....nici nevasta-mea nu a prea avut parte de mine prin weekend-uri, insa cred ca in curand revin la normal....nici "buburuza" nu am mai scos-o...m-a dat la disparuti... abia astept sa vina caldura sa ma dau cu ea....

Comment

Stai sa vezi ce spritz a tras STEEN ,GOGOLOI,GREKU,si DJ SAMMY ...eu am baut doar fara alcool si m-am tirat repede...

Comment

Daca se va face un gratar la Cernica nu se va anunta aici pe forum ci doar la meeting la "bodega", asa ca vor merge doar cei care au fost constiinciosi si si-au facut temele.Multumesc.Si acum injurati-ma...

Comment

Duminica la ''bodega ''?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF