Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by arhitect
    Mercedesul e mercedes si in shantz
    Hai ca logo-ul ala cu "faptele bune.... " era mai de actualitate , trebuie sa recunosti , ce sa mai !...
    Last edited by tomac; 05-30-2008, 15:26 PM.

Comment

• Originally posted by adrian_pindici View Post
      Un singur lucru ma ingrijoreaza, sa nu se termine camerele duble! Astept de ieri mesajul care sa-mi explice in ce fel sa platesc rezervarea. Ca om de banca, cred ca era mult mai usor daca ne comunicau un cont in care sa putem vira banii pentru rezervari, iar dupa ce verificau urma sa ne trimita un mesaj de confirmare, mesaj cu rol de contract.
      Hai ca ne vedem noi pana la urma!
      Am vb la tel cu ea si am rugat-o sa nu plece de la calculator pana nu trimite pe mail ce are de trimis sper ca ati primit deja.

Pe masura ce platiti spuneti-mi sa va trec in lista sa avem o evidenta a celor care merg si daca mai este nevoie de cazare sa iau legatura cu alta pensiune de langa aceasta!!!!

Pana astazi vineri la ora 16.40 sunt ocupate 7 camere de 2 pers... au mai ramas 3 camere si 4 apartamente de 4 persoane.

In apartamente ar fi bine daca s-ar cupla 4 baieti sau 4 fete sau.... treaba voastra ce faceti in particular dar ganditi-va cum sa le ocupam si pe acelea. Sigur 90 la suta din cereri sunt ptr camerele cu 2 paturi...
      Last edited by arhitect; 05-30-2008, 15:39 PM.
      Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Primit mesajul mult asteptat! O sa completez lista cand platesc, daca mai ajung azi la banca.

Comment

• Buna ziua,
          La incasarea avansului se va face rezervarea ferma pentru o camera in perioada 01-03 august 2008.Va doresc o zi extraordinara. Adresa pt.mandat postal este Pensiunea Cheile Oltetului, comuna Polovragi, jud.Gorj.
          Cu respect,

Mihaela Sandu,
          Director Executiv,
          tel: 0729 - 777425

Acesta este e-mailul primit...suma pentru avans ramine un mister...in ciuda intrebarii mele in mod expres....dau o fuga la posta sa vad daca mai este deschis....

Comment

• Originally posted by asfalttango View Post
            Buna ziua,
            La incasarea avansului se va face rezervarea ferma pentru o camera in perioada 01-03 august 2008.Va doresc o zi extraordinara. Adresa pt.mandat postal este Pensiunea Cheile Oltetului, comuna Polovragi, jud.Gorj.
            Cu respect,

Mihaela Sandu,
            Director Executiv,
            tel: 0729 - 777425

Acesta este e-mailul primit...suma pentru avans ramine un mister...in ciuda intrebarii mele in mod expres....dau o fuga la posta sa vad daca mai este deschis....
            Verifica atasamentul, mail-ului respectiv.!!! Acolo vei gasi factura proforma!

Comment

• Va rog sa imi spuneti cand platiti avansul pentru a va trece pe lista celor care participa.
              Pentru actualizari - locuri libere verificati aici:
              http://www.clubmercedes.ro/showpost....&postcount=202
              Last edited by arhitect; 05-30-2008, 16:17 PM.

Comment

• Am platit avansul 100 ron prin posta...Pot fi trecut pe lista

Nu am attach la e-mail....
                Last edited by asfalttango; 05-30-2008, 16:57 PM.

Comment

• asfalttango: Cate persoane veniti? 2? Ai luat o camera de 2 pers?
                  Te-am trecut.

Arie destinata evenimentelor ce au loc sau urmeaza, posibile intilniri ale membrilor, etc.

Comment

• Camera de 2 persoane...si vin si cu fata mea de aproape 4 ani...ii va avea impliniti atunci...

Comment

• gata, am primit mesajul cu factura proforma si am si platit avansul prin internet banking. Asa ca, vreau pe lista !
                      Attached Files
                      100% oltean
                      Oo\=|=/oO

Comment

• Topicul se inchide.

Comment

• Intalnirea Nationala - August 2008

Asadar si prin urmare ... facem o continuare. Macar de dragul listei.
                          Am primit si eu astazi factura proforma, pacat ca dupa ora 17, astfel incat nu mai pot ajunge la banca si Luni dimineata la 9 plec in vacanta pentru 10 zile. O sa las cuiva proforma s-o plateasca Luni sau Marti. Il invit pe Arhitect sa continue lista actualizata aici.
                          Detaliile inca odata:

Perioada: 1 august, 2 august si 3 august
                          Locatia: Polovragi
                          Cazare: www.cheile-oltetului.ro, Tel: 0729.777.425

Comment

• Pai sa vedem cine vine pina la urma....Chiar cu bete in roate,anvelope desumflate,fluieraturi si thread-uri blocate tot voi ajunge la intilnire....ca doar am platit avansul si am promis.....

1-3 AUGUST POLOVRAGI-Lista de prezenta

1.Asfalttango(+sotie+fetita 4 ani)--Mercedes w201
                            2.
                            3.
                            .....

Comment

• Fara cuvinte ... sunteti number one cu totii !
                              Pentru ce a trebuit sa se retraga Arhitect ? De ce s-a inchis topic-ul ?
                              El a organizat toata intalnirea ...
                              Pe cuvantul meu daca mai inteleg ceva ... Nu-mi vine sa cred, atata munca depusa de Arhitect care se duce pe apa sambetei din motive numai de voi intelese.
                              La revedere !

Comment

• Cred ca ai inteles gresit....
                                Eu nu vreau sa imi insusesc munca lui ARHITECT....
                                M-am trecut doar pe o lista...

1.
                                2.
                                3.
                                4.
                                5.
                                6.Asfalttango...
                                7.
                                8.

Cred ca asa e mai bine nu?

Comment

Working...