Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalnire Sighisoara 31 Iulie-1 August

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Desi mi-am zis ca nu mai scriu pe acest forum nu ma pot abtine...
    exista 2 categorii de oameni: oameni importanti, si oameni care vor sa fie importanti. Oameni care fac, oameni care zic. Cineva face, si devine important. Iar daca mai si vrea, pai iese treaba. Dar rufele murdare se spala in continuare in public, de asta ma gindesc ce bine primite vor fi anumite persoane la reuniunea asta.

Pacat e ca in loc sa se canalizeze eforturile spre ceva benefic, citim alegorii, si totodata pacat ca forumul este condus de oameni din a doua categorie.
    Eu cind am zis ca aici nu se misca nimic si cu calendarul ala si cu mai multe chestii am fost facut idiot de un "super moderator", iar altii cu un forum pe care il luati la misto fac intilniri nationale.

Toate cele bune

Comment

Sa stii ca si eu am zis ca nu mai scriu aici, dar cand vad atata ipocrizie, nu ma pot abtine sa nu comentez, asa forum, asa discutii. Si se pare ca ai inteles gresit, toata lumea e binevenita, numai ca fiecare va avea rolul sau).

Incearca sa-ti modifici ''Locatia''.
      Last edited by mircea600sel; 07-28-2010, 09:18 AM.
      i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Vali, draga, la fel radeam eu de "generatia" dinaintea mea... Acum tu vei rade de mine cand te vei imbata... Peste doi ani, vor fi altii care vor rade de tine cand se vor imbata... Fiecare la randul lui. Tot ce stiu ca o lista de nume cu oameni care o pot pune aici, nu poate fi alcatuita numai din tampiti... Inseamna ca titulatura de "cel mai bun prieten" acordata cu lacrimi in ochi in nenumarate ocazii, se acorda, statistic vorbind, tampitilor... Nu uita, Vali, ca tu nu ai vorbit cu mine, DELOC. Tot ce ai facut a fost sa ma ataci de cateva ori in public, iar eu nu am zis aproape nimic. Deci, nu stii nimic despre punctul meu de vedere care este mult mai vehement decat crezi si mult mai bine argumentabil decat reprosurile pe care mi le aduci tu, in mod subiectiv, din cate vad. Aici se opreste off-topicul. Va rog. Imi cer scuze colegilor pentru replica de mai sus, insa, chiar nu m-am putut abtine. MEA CULPA, domnilor... Errare humanum est.

Comment

Errare humanum est
          Draga Andrei ,am si eu rugamintea de a preciza de pe laptopul cui scrii dumneata acum?
          2 la mana intalnirea de la Sighisoara se vrea altceva decat intalniri gen dacia club sau logan club,fara fitze ,fara briz brizuri.
          Mercedes Benz W124 250 Turbo Diesel
          Mercedes Benz 190E din 1983.-Fosta

Comment

Dragii mei colegi pasionati de Mercedes,am citit cele cateva posturi dinainte si vad ca exista orgolii foarte mari care nu fac deloc cinste vreunuia dintre cei care iubesc steluta nemteasca asa ca,daca vreti sa mergeti la Sighisoara,duceti-va si simtiti-va bine impreuna,daca nu,nu va jigniti pe acest forum care are un cu totul un alt rol decat un chat sau celebrul MIRC al adolescentei mele;IUBITI MERCEDES,lasati la o parte orgoliile izvorate din mandrie si resentimente.
            Eu unul as merge si la Sighisoara daca nu as pleca pe 3 in concediu dar astept o intalnire nationala de anvergura organizata si pe acest forum la care sa particip si eu alaturi de toti ceilalti fara a astepta sa se imbete careva si sa rada de cei de langa el pentru ca un astfel de om poate sa isi ia o oglinda si sa rada de ceea ce vede in ea,nu de un egal al sau,iubitor de Mercedes cu aceleasi drepturi ca si el.
            Mult respect tuturor posesorilor si iubitorilor de Mercedes indiferent de forum sau grup!
            Distractie maxima la Sighisoara tuturor participantilor!
            Drumuri bune tuturor!
            condusul sportiv costa scump

Comment

@danyelys28 :Forumul a fost si este pt informare si primul scop a fost de a aduna oameni cu aceeasi pasiuni.La ce s-a ajuns acum asta e alta poveste,insa toate lucrurile pe lumea asta evolueaza ori catre bine ori catre mai rau.
              @Andrei : Dragule eu nu am sa uit cand in o duminica ai venit si m-ai ajutat cu placutele de frana si la fel altii la randul lor m-au ajutat cand am avut o problema (neconditionat) ,insa chiar trebuie sa lasam orgoliile de o parte si sa ne purtam ca niste oameni.

Comment

Originally posted by tovarasultau View Post
                Draga Andrei ,am si eu rugamintea de a preciza de pe laptopul cui scrii dumneata acum?.
                Nu intereseaza pe nimeni asta. Ai vreo problema, te balacaresti pe privat. Ai warn.

2 la mana intalnirea de la Sighisoara se vrea altceva decat intalniri gen dacia club sau logan club,fara fitze ,fara briz brizuri.
                Ai vreo problema cu loganul ?

Am sa va rog on topic, asteptam date despre fabuloasa intalnire de la Sighisoara, despre asta se vorbeste aici. Oricum vad ca au fost anuntate si pe alte forumuri (alea cu Most users ever online was 7 on 01 Jul 2010, 20:43 ).Am lasat gunoiul deasupra presului dar care mai abereaza ceva offtopic p-aici are ban direct o luna. Celor care se duc la intalnire le urez de pe acum distractie placuta si pahare pline. Multumesc pentru atentie !
                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Datorita faptelor:
                  -organizatorii nu au cont pe site
                  -nu au pretins nici aprobat cuiva sa se anuntze ceva pe site
                  Topicul se cere unstick si closed, fara a se mai oferi informatzii pe viitor,
                  cu mentziunea ca initziatorul poate confirma cele de mai sus.

Comment

Datorita faptelor:
                    -organizatorii nu au cont pe site
                    -nu au pretins nici aprobat cuiva sa se anuntze ceva pe site
                    Topicul se cere unstick si closed, fara a se mai oferi informatzii pe viitor,
                    cu mentziunea ca initziatorul poate confirma cele de mai sus.
                    Ai de la mine al doilea Warn.Nu mai sunt vremurile alea in care ''idolul'' vostru va accepta infloriturile de genul asta.

- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y sau alte abrevieri de mIRC)
                    este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
                    aceasta va fi sanctionata cu avertisment verbal iar in cazul
                    repetarii cu warning/ban;

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Deja vad ca lumea abereaza mai mult decat este cazul... Cu laptopuri si alte balarii si chestii spuse doar pe jumatate (ca de, daca se zicea si cealalta parte chiar nu mai era asa cusher) si chiar mi-e scarba. Aveti numarul meu, stiti unde stau, astept un semn de la domniile voastre. Asta daca vreti sa auziti si punctul meu de vedere.

Avand in vedere primul post si faptul ca intentia de FLAME este mai mult evidenta, topicul se inchide. Cine vrea sa ajunga la Sighi, deja stie ce si cum. Aberatiile se pastreaza pentru privat sau telefon sau mesaje cu fum... Distractie placuta, domnilor. Mai ales celor care stau si citesc nelogati acum... Stiu ei care.

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF