Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Caut tinichigiu vopsitor pentru vopsire completă exterior

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Caut tinichigiu vopsitor pentru vopsire completă exterior

    Anul ăsta mi-am propus să rezolv problemele estice la ochios, aşa că aş vrea să-l vopsesc complet (pe la începutul lui iunie). Asta mai ales după ce mi s-a accentuat rugina după iarna asta nasoală.

    Vopsitul o să fie făcut doar la exterior (fără demontare interior cum se face la schimbarea de culoare - de exemplu când vrei să scapi de culoarea de taxi)

    Ca tinichigerie ar fi următoarele:
    • schimbat aripă stânga faţă (e umflată rău de rugină şi e şi puţin atinsă lângă far)
    • înlocuit uşă şofer sau curăţit stâlpul de rugină (depinde la ce bani găsesc piesa în dezmembrări)
    • toate aripile curăţate de rugină (nu sunt umflate, însă a sărit vopseau de la drumurile de iarna asta)
    • rezolvat problemă rugină de la colţul uşilor din spate (lângă aripă şi prag) - aici în funcţie de cât e de grav s-ar putea să meargă doar curăţat sau decupat şi schimbat toată porţiunea cu kit de reparaţie (deşi n-aş prea vrea să se ajungă la sudură)
    • diverse zgârieturi mărunte (maşina are încă vopseaua originală - 10 ani)

    Aşadar am nevoie de ajutorul vostru în privinţa tinichigiilor sau vopsitorilor.

    Momentan am vorbit doar la SEVEN MLB (curba de la CFR - bogdan petriceicu haşdeu nr. 1), şi mi-au dat o estimare de ~ 32 - 34 milioane cu aripa şi uşa luate de mine. Din astea vreo 12 mil sunt vopseaua şi vreo 8 milioane manoperă tinichigerie.

    Voi pe unde v-aţi vopsit maşinile de curând?

    PS: dacă e nevoie, pot pune poze cu problemele.
    ...

  • #2
    Am mai vorbit astăzi cu Sandu, de la fermă (după Dumbrăviţa). Total 1000 euro.

    Mai aştept sugestii de la voi (care mai sunteţi de prin zonă) înainte de a mă decide. Dacă nu ştiţi ateliere calumea, măcar pe cele de care să mă feresc
    ...

    Comment


    • #3
      Am vb cu cineva din Campina si mi-a zis ca mi-o face cu 1800 ron cu totul pe a mea. Daca te intereseaza iti las numarul..
      Last edited by Luxian; 05-30-2011, 14:28 PM.
      Cearta pe net e ca la paraolimpiada: chiar de castigi, tot handicapat esti...

      Comment


      • #4
        @hitman1234: Este foarte departe de mine. Însă sunt curios ce vopsea foloseşte de iese aşa ieftin. La mine am înţeles că numai vopseau e vreo 12 milioane (dacă o fac cu Policolor costă doar 6 mil)?
        ...

        Comment


        • #5
          Teoretic face cu materiale de calitate (SATA,DeVilbiss,Rupes,3M,Standox,Spies Hecker etc )
          Last edited by Luxian; 05-30-2011, 14:28 PM.
          Cearta pe net e ca la paraolimpiada: chiar de castigi, tot handicapat esti...

          Comment


          • #6
            Ar merita sa incerci si aici: Strada bucovinei peste drum de numarul 32. Ca nu stiu exact ce numar este acoo, dar stiu unde am stat. Este scump, dar e cel mai bun vopsitor din oras! Se chiama domnul Pera. Mergi si vorbeste cu el, vezi ce zice, dar te va costa.
            Nu o sa-ti para rau.

            Comment


            • #7
              @radu16b: Am auzit de dl. Pera. Însă nu ştiam cum să dau de el. O să merg să vorbesc şi cu el. Mersi mult! Acum să sperăm că nu e cu mult mai scump
              ...

              Comment


              • #8
                De Pera am auzit si eu ca e bun, in schimb la Sandu din Dumbravita mi-am facut o masina si a iesit execrabil, abia au finisat fillerul si au dat cu vopseaua asa, toata era valuri zici ca era plina de chit masina. Service-ul arata intradevar bine si Sandu se pricepe la PR ca doar a fost prin SUA, Germania etc. Poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile la el, la mine a fost acum vreo 2 ani evenimentul.

                Comment


                • #9
                  @totel: Mersi mult de informaţie. Sincer nici n-aveam de gând să mă mai întorc la el. Mi-a dat estimarea în 30 de secunde de cum m-am dat jos din maşină. Fără să se uite deloc la maşină. Dacă îşi dă la fel de mult interesul şi când munceşte... Mie nici nu-mi venea să cred că nu se uită la maşină. I-am arătat eu, fără să întrebe el, problemele şi se uita de parcă nu îl interesa deloc.

                  Acum după ce mi-ai zis şi tu, e clar că nu are rost. Săptămâna asta o să merg la Pera (str. Bucovinei) şi sper să ajung şi la Ilie (Chişoda).

                  Sunt încă deschis la sugestii, mai am o săptămână şi ceva până să mă apuc
                  ...

                  Comment


                  • #10
                    Si Ilie e bun, niste baieti de la el mi-au asamblat-o pe a mea dupa ce am vopsit-o ca vopsitoru a trebuit sa plece in UK. Oriunde o faci trebuie atentie sporita la rugina daca nu e facuta treaba buna revine in 2 luni, ai vazut la mine...

                    Comment


                    • #11
                      Am reușit să dau și de domnul Pera. Mi-a făcut ofertă mai bună ca Sandu de exemplu. A zis că nu-mi vopsește plafonul (nu are nimic și mai bine îi dă doar un polish), și în rest, cu toată tinichigeria, vreo 35 mil (cu piesele mele).

                      Am atașat cartea de vizită, în caz că mai are vreunul din voi nevoie. Mersi radu16b pentru indicații, că nu cred că dădeam de el altfel. Deseară o să ajung și la Ilie și sper să mă văd și cu un prieten de-al lui Mircea.

                      PS: link către locația dl. Pera (orar luni-vineri: 8:00-17:00). Dacă este poarta închisă puteți intra și îl găsiți în garajul din spate.
                      Attached Files
                      Last edited by Luxian; 05-31-2011, 09:01 AM.
                      ...

                      Comment


                      • #12
                        Între timp am vorbit cu mai mulți oameni, printre care și Ilie (Chișoda), Neluțu (Chișoda) și încă vreo doi. O să merg cel mai probabil să o fac la Pera, și sper să se apuce de ea în aproximativ o săptămână.

                        Acum rămâne doar să-mi fac rost de o aripă stânga față. Am găsit ușa șofer impecabilă (și pe culoarea mea - nu că ar conta din moment ce vopsesc), dar e varianta fără facelift (din câte am înțeles se potrivesc).

                        Dacă aveți ceva numere de la dezmembrări de prin zonă v-aș fi recunoscător. În Timișoara am căutat cam peste tot și n-am găsit niciuna. Sunt dispus să mă deplasez inclusiv în Arad, Reșița, Caransebeș etc.
                        ...

                        Comment


                        • #13
                          Salut
                          Vezi pe drumul Sacalazului. Dupa coborirea de pe pod pe partea dreapta este un schrot mare.
                          Bafta.
                          Stiu pe unu in Suceava care are cam tot ce a porduc Mercedez. Mie mi s-a rupt bratul de pe dreapta (drumuri romanesti) si am fost la el. Am dat 50 de euro cu tot cu pivot. L-am schimbat in 3 ore. O sa fac de nr lui de telefon si te anunt daca vrei.

                          Uite aici

                          Cred ca te va ajuta.
                          Last edited by Luxian; 06-23-2011, 08:29 AM.

                          Comment


                          • #14
                            Pentru piese second de mertan, este pe drumul dintre Mosnita si Timisoara la fosta ferma Avicola un baiat ce dezmembreaza numai mercedes. Ai putea incerca, are de toate.
                            Last edited by mircea600sel; 06-19-2011, 18:54 PM.

                            Comment


                            • #15
                              @arnie_arnie: La schrott-ul dinspre Săcălaz am fost. O să încerc la Nelu Mercedes (care e şi user pe forum din câte ştiu)

                              @radu16b: Dacă nu mă înşel, te referi la Arcadie (sau la fratele lui, Arthur). Am sunat deja cu ei şi n-au avut aripă, aveau doar uşa.

                              Cineva mi-a zis că ar mai fi cineva care dezmembrează Mercedes prin zona Prinţul Turcesc, însă nu ştie cum să dau de el.

                              Între timp, am mai dat întâmplător de un tip de se ocupă de tinichigerie / vopsitorie, şi mi-a facut o ofertă la jumate de preţ. Am văzut o lucrare de a lui, şi pare ok. Rămâne să văd ce ofertă finală îmi face dl. Pera (iniţial nu mi-a inclus plafonul în preţ).

                              În legătură cu uşa care mi-am luat-o am ceva dubii însă. E cam cheală (nu are nimic în ea: macara, încuietoare, etc), şi din câte am văzut toate astea vin montate în nit-uri oţelite. Nu ştiu cât de coomplicat e să reuşească cineva să-mi mute toate astea de pe uşa mea pe asta şi să iasă ok. A mai făcut cineva transferul?
                              ...

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF