Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Caut tinichigiu vopsitor pentru vopsire completă exterior

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Red_Bull
  replied
  Eu am retusat masinile aici si cam toti prietenii si cunostintele au vopsit masinile aici si au fost multumiti.
  Poti vedea masini in diverse etape,"inspecta" intregul service,poti intreba tot ce iti trece prin cap.....
  Primesti coatatie pe lucrare pe loc in urma evaluarii.

  http://autococodesign.ro/
  Last edited by Red_Bull; 07-31-2015, 14:38 PM.

  Leave a comment:


 • steradulescu
  replied
  L-ai vopsit complet?In primavara vreau sa o fac si eu ,sunt curios in timp cum se manifesta(exfoliere sa nu fie).Cat a durat cu totul?
  Last edited by steradulescu; 07-17-2015, 22:31 PM.

  Leave a comment:


 • vegeftw
  replied
  Pentru cei care vor sa-si vopseasca masinile sau care pur si simplu vor sa capete ceva cunostinte in domeniu, trageti o fuga pana in Freidorf, imediat dupa pod, pe partea dreapta. Preturi acceptabile. Ex: w209 demontat/montat, indreptat/retusat mici infundaturi/zgarieturi, vopsit complet - Standox + lac ceramic- 700euro.

  Leave a comment:


 • steradulescu
  replied
  Eu am vopsit un A class acum vre-o 7 ani la Suzuki LA Deva si a fost ok l-am mai tinut 3 ani si nu am avut probleme cu vopseau,in schimb asamblare a fost jalnica ,bateau toate plasticele de ziceai ca or sa cada.

  Leave a comment:


 • ugod
  replied
  Am mers si la firma ca deh sa dea factura si garantie .
  Am vopsit un kit de bari si dupa 3 luni sau scorojit , erau ca si cand leam cumparat , nici macar nu lea matuit , la 300 euro 2 bari . ce sa mai zic .

  Leave a comment:


 • steradulescu
  replied
  Asta cu vopsitul e greu de gasit o firma serioasa.

  Leave a comment:


 • ugod
  replied
  Eu inca nu am gasit vopsitorul care sa faca masina perfecta .
  Am tot dus masini in diferite locuri la recomandari . la prima masina iasa totul aproximativ ok la a doua deja e bataie de jos .
  Ultima experienta am avut cu vopsitorul de la BMW banat car de pe calea lugojului , am dus un passat pregatit de mine si am specificat ca nu am pretenti prea mari 1000 lei a costa vopsitul cu tot cu vopsea si in 3 ore am luat masina . la a doua masina am specificat clar pretenti maxime , lac ceramic si fara coaja de portocala fara gazari , a pregatit masina el sa nu fie discuti a lucrat 1 luna la ea cu toate ca 80 % era deja pregatita de mine si masina era chelita fara nici un plastic fara geamuri , o duc la cabina in repezentanta cand o iau totul bine si frumos , in 2 locuri scurs lacul in alte 2 locuri stropi de apa , si o portiune de 20 cm gazata adica lac cam lipsa , toata distractia 700 euro . Cand iam arata defectele a zis ca le corecteaza . Eu nui inteleg dece sa corectezi o lucrare cand poate sa iasa perfecta din prima . Nu suport sa am masina cu parti de vopsea polishata . Aia nu se numeste lucrare .
  Alte experiente si mai grave 2 ani sa vopsesti o masina dusa pregatita doar sa o finiseze retuseze si vopsit dus materiale tot ...azi se apuca cand ma vede mai ia un smirglu in mana se face ca mai da o mana ...deci 2 ani de zile a durat o vopsire , evident ca din prima nu a iuesit ca sa exfoliat vopseaua , eu am dus absolut totul si diluant , el a folosit diluantul si lacul la alti cleinti cand a ajus la masina mea a folosit diluant ordinar care a dus la exfoliere . Evident nu e vina lui e de la vopsea . Merg la Mipa de unde era vopseaua au inceput ai asa rada de mine , Asaceva nu exista . la a doua vopsire iasa ca porcul toata masina ...si omu a trebuia sa suporte pe langa cheltuieli si ceva bataie ca altfel nu se poate cu asemenea exemplare .
  Si mai am si altele dar nu mai are rost ... daca tot cer niste bani care nu se justifica in lucrarile lor si mai nou se incep vopsirile de la 1000 eur in sus , pai eu la bani astia am asteptari , nu sa iau masina si dupa 3-4 spalari sa zboare vopseaua de pe bari .

  Leave a comment:


 • nora-marian
  replied
  Nu vreau sa te dezamagesc, dar pentru un R.C. cum vrei tu, greu gasesti pe cineva care sa se apuce de treaba. Din proprie experienta-ti spun ca este multa munca, chiar daca aparent este simplu, cand incepi sa racai te ia durerea de cap. Daca ai avea posibilitatea unei sablari a caroseriei ar fi ideal. Abia dupa sablare sti cat este de carpit.

  Leave a comment:


 • adidc
  replied
  Eu am lucrat cu niste baieti de pe strada Cercului cand am lovit Mercedesul (acum cativa ani) si am fost destul de multumit. Cum intri pe strada, de pe linia tramvaiului 7 in zona fratelia, chiar pe unde trece linia de tensiune.
  Mai este un baiat foarte priceput (Dumitru) pe strada Chisodei intre str. Izlaz si E. Zola...si cu el am lucrat si e destul de ieftin.

  Leave a comment:


 • racataian
  replied
  Ma paste si pe mine in cate luni o reparatie capitala la caroserie care e plina de rugina si apoi un vopsit si antifonat, aveti ceva recomandari de ateliere, experiente bune?
  Merci!

  Leave a comment:


 • Luxian
  replied
  @victoria: pe mine m-a costat destul de ieftin operațiunea, însă nu sunt sigur dacă mă ține mult. Trebuie să văd cum o să o ducă vopseau până la vară.

  Cel mai ok mi s-a părut la Dl. Pera (ai numărul mai sus), însă e scump. Mie mi-a făcut ceva ofertă cu 40 de mil vopsire + tinichigerie, și pe lângă asta vreo 6 milioane aripa + 80 euro o ușă.

  A doua opțiune ar fi la Ilie în Chișoda. El mi-a făcut ofertă de 800 euro + piesele mele (ușa + aripa). Am văzut acolo la el un ochios vopsit, era chiar ok. N-am mers acolo în schimb că părea că face totul în mare grabă (și la tinichigerie nu îmi doream așa ceva).

  La final, vreo m-a dus vreo 600 euro (fără să schimb aripa - din diverse motive - și fără să schimb ușa - era mult mai ok să o păstrez pe a mea decât să scot toate chestiile nituite din ușă să le pun pe alta).

  Dacă te hotărâști să vii cu ea aici, poți să-mi dai un telefon, și vorbim mai multe. În total cred că am fost pe la vreo 8 vopsitori de prin zonă.

  Leave a comment:


 • cutaresku
  replied
  Pai are deja ceva pozne:
  http://www.clubmercedes.ro/prezentar...10-t23287.html

  Leave a comment:


 • Zeus
  replied
  Acum am vazut si eu postul.
  Aceleasi ganduri le am si eu cu masina... vopsitul o va paste.
  Clasicele probleme cu rugina la pasajele de roti si incuietoarea de portbagaj.
  Daca ai vopsit-o, pune te rog poze, sunt scoruri mari la Bucuresti, mai bine
  vin la Timisoara sa o fac, si asa vroiam sa-l vizitez pe Mircea.

  Sanatate multa!

  Leave a comment:


 • Luxian
  replied
  Aștept numărul de telefon, deși decizia e aproape luată. Aș fi vrut la Pera, însă prețul final e puțin cam mare (mai mult decât dublu fața de atelierul unde vreau eu să merg). Dacă nu ar fi fost problemele recente (mi s-au dus suporții de motor și un capăt de bară ~ 200 euro), poate aș fi mers la el. Sunt prea la limită cu banii dacă aleg să merg la el, și nu vreau să-mi stric planurile de vacanță doar ca să vopsesc mașina.

  O să vă țin la curent. Până la urmă nu cred că o să schimb ușa. Prefer să o las întreagă și să curăț rugina.

  Leave a comment:


 • arnie_arnie
  replied
  Salut
  Nelu m-a ajutat. Am ramas in mijocul Bucovinei cu masina in mijlocul drumului(mi s-a rupt pivotul inferior din brat care e turnat) si mi-a dat bratul la un pret zic ok (cu tot cu pivot) - cam 210 lei. L-am montat la un vecin in curte. Ne-am cam luptat cu arcul sa-l punem la loc dar a fost ok. Are piese multe si daca e forumist poate iti face o reducere. Mi s-a parut om fain.
  Pentru vopsit o sa vb cu Popeye (din Giroc). Face lucruri de calitate iar pretul sper sa-ti fie ok. O sa-ti dau nr lui de telefon. Atelierul e curat si are si cuptor.
  Revin miine seara cu nr de telefon. Si eu vreau sa-mi vopsesc msina la el. Il cunosc printr-un prieten.
  Revin.....nu mai bine.
  Last edited by Luxian; 06-23-2011, 08:30 AM.

  Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF