Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

CLS 350 CDI 4M SB 2013 - comportament ciudat cutie 7G Tronic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Originally posted by cl600 View Post
  Ai multe de citit, daca ești pasionat, e un thread aici pe forum foarte lung despre cutiile automate la MB.

  La modelul tau, schimbul de ulei sa face la fiecare 125K km sau 5 ani.

  Pe scurt, între cutie și motor ai un convertizor de cuplu, care conține un ambreiaj, care cumva dublează Nr de viteze ( pleci cu 1 alunecat, după ceva vreme devine 1 blocat, care se face iar 1 aluncat când vine 2 aluncat și tot așa...).

  Atât timp cat ca te joci cu pedala de accelerație, mașina va merge perfect.
  Imi cer scuze, am și eu o problema la cutia mea 7g tronic, dacă puteți sa aruncați o privire în topic la un C320cdi

  Comment


  • #32
   UPDATE :
   L-am solicitat pe cl600 si a reusit sa îmbunătățească comportamentul masinii. Schimburi mai line comportament mai agresiv la accelerație, reactivitatea cutiei ușor îmbunătățită... Dar in continuare departe de așteptările mele. Ii mulțumesc pe această cale dar in remote e destul de greu sa faci mai mult si asa cum mi-a zis si el posibil ca mașina sa fii avut o mica scurgere de aer pe admisie si duin această cauză chiar cu cutie nouă si iltimele update-uri de software sa nu funcționeze la 100%.

   Sunt convins ca daca as fi avut mai mult timp sa ma ocup si sa studiez problema si cu ajutorul lui (adaptri cutie in mers) as fii reusit sa o aduc la 100%.

   Dar timpul trece si tace... Garanția era pe terminate asa ca am trecut la CLS 350 CDI 4MATIC SB (facelift) 2015 tot 7g-tronic.

   Ca prim feedback motor+transmisie net peste cea veche. In sfarsit e ceea ce trebuie.
   Am avut probleme cu Airmatic batie spate dar s-a rezolvat relativ repede. MB mi-au schimbat ambele telescoape spate si acum merge impecabil.

   Mai simt o ușoară vibrație in volan si zgomot cand trec peste denivelări mari sau piatră cubica. Am verificat pe elevator si nu sunt probleme. Posibil sa fie flansele de la telescoapele fata....astept sa bata mai tare ca sa pot sa le schimb in garanție.

   In rest Airmatic e super...

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF