Salut tuturor . Am si eu cateva intrebari la modelul CLK200 cel fara kompressor (136 cp). De curand mi'am luat permisul si as dori sa'mi iau un CLK deoarece imi place foarte mult cum arata si nu numai
Din cate am inteles de la unii posesori, cel cu kompressor nu este LAUDAT daca as putea spune asa deoarece pot aparea foarte multe defectiuni la kompressor si nu numai, defectiuni destul de costisitoare de altfel. Plus ca nu vreau un coupe care sa consume cat un hummer. Consumul in oras la unu de 136 cp ar fi in jur de 12-13(consum care deja e destul de mare cel putin pentru mine) pe cand la kompressor ar fi ceva mai mare din cate stiu eu. Am gasit unul din 98' la 6500 euro, nu l'am probat inca dar din poze arata extraordinar(am sa pun si poze).Are 126000 km insa nu pot fi sigur ca sunt reali (poate imi puteti spune cum pot sa'mi dau seama). Sunt nerabdator sa'mi iau un CLK insa nu vreau sa ma grabesc si sa fac o prostie. Poate imi puteti da niste repere la ce m'as putea uita in cazul in care merg sa ii fac o proba, chiar nu ma pricep, nu am mers niciodata cu unul. Va multumesc anticipat.

Comment