Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes-Benz CLK 200 136 cp

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes-Benz CLK 200 136 cp

Salut tuturor . Am si eu cateva intrebari la modelul CLK200 cel fara kompressor (136 cp). De curand mi'am luat permisul si as dori sa'mi iau un CLK deoarece imi place foarte mult cum arata si nu numai Din cate am inteles de la unii posesori, cel cu kompressor nu este LAUDAT daca as putea spune asa deoarece pot aparea foarte multe defectiuni la kompressor si nu numai, defectiuni destul de costisitoare de altfel. Plus ca nu vreau un coupe care sa consume cat un hummer. Consumul in oras la unu de 136 cp ar fi in jur de 12-13(consum care deja e destul de mare cel putin pentru mine) pe cand la kompressor ar fi ceva mai mare din cate stiu eu. Am gasit unul din 98' la 6500 euro, nu l'am probat inca dar din poze arata extraordinar(am sa pun si poze).Are 126000 km insa nu pot fi sigur ca sunt reali (poate imi puteti spune cum pot sa'mi dau seama). Sunt nerabdator sa'mi iau un CLK insa nu vreau sa ma grabesc si sa fac o prostie. Poate imi puteti da niste repere la ce m'as putea uita in cazul in care merg sa ii fac o proba, chiar nu ma pricep, nu am mers niciodata cu unul. Va multumesc anticipat.
    Last edited by tooomy; 12-05-2009, 12:45 PM.
    http://www.clubmercedes.ro/vand-clk-...08-t27693.html

126.000 km din 98 si baba virgina...mai rar...
    Ca repere..te poti uita la scaunul soferului,sa nu fie rupt materialul.Asta e un prim semn de km fara numar.Pedalele,volanul,schimbatorul(daca este manuala) sa nu fie mult prea tocite..desi pot fi schimbate!!Despre consum nu stiu ce sa zic...decat ca un 2000 benzina sare si pe la 14-15 in Bucuresti..
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

Nu crede povesti de genul ca a fost adusa din germania si ca acolo a circulat o baba sau o doctorita cu ea si deaia are km aia. Masina preconizez ca are cel putin 250.000km . Uite aici un mic ghid http://www.ghidmasini.com/?p=38 cu indicii de uzura in interior. In rest, exact ce a zis si colegul mezzo.

Eu as recomanda versiunea Kompresor, care e foarte fiabila si asigura performate foarte bune la un consum decent. Nu e mare diferenta la consum, chiar in regim sportiv, aspiratul va consuma mai mult decat varianta Kompresor.
      Ca sa descoperi rulajul real poti lua seria caroseriei ( VIN) si poti ruga pe cineva de la reprezentanta sa aflii reviziile efectuate afara.SI o sa descoperi cu stupoare ca masina avea ultima revizie pe la 250-300.000 acum cativa ani cand a venit in romania.Asta daca a facut reviziile la reprezentanta.

Comment

Parerea mea este ca ar trebui sa vezi si sa probezi mai multe masini similare.Astfel iti poti da seama mai bine de kilometri aproximativ reali si de starea masinii.Eu cand mi-am luat actualul W211 gasisem una mai noua cu doi ani si 35000 km mai putin, dar arata ca si cum ar fi avut cu 200000 mai mult.Doar comparandu-le poti sa-ti dai seama cat de cat,dar nici atunci nu stii sigur ce cumperi .
        CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Va multumesc foarte mult pentru informatii. http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...0-8319342.html .... asta e site'ul unde am gasit'o (aveti aici poze pentru cei care vor sa vada masina). Dupa cum v'am spus, din poze arata excelent, asa cred eu(nu am vazut multe totusi). Partea buna este ca accepta variante si sunt dispus sa ii dau un Golf IV break 1.9 SDI, 2003, euro4 foarte ingrijit 180000 km REALI, a fost al mamei mele din 2005 pana acum. Omul a spus ca fara golf si 1300 euro nici nu discuta. M'a cam bagat in ceata si de asta as dori niste sfaturi de la cineva care se pricepe la asa ceva. Va multumesc inca o data!

Comment

Imi puteti spune daca merita sa fac schimbul ?

Comment

Pe autovit este acum listat la 5800 euro.
              Daca merita sau nu, tu decizi, gandeste-te intai in ce bani iti evaluezi tu masina tinand cont de preturile actuale (poti consulta statistica de preturi de pe autovit, luand in considerare pretul minim/mediu/maxim in functie de cum iti evaluezi starea masinii). Faci calculul si vezi ce iese. In rest mai citeste pe aici si pe forumurile din afara despre probleme uzuale si ce e de verificat.
              Last edited by bassfreak; 12-10-2009, 02:34 AM.
              W208 CLK200Kompressor 722.6 Avantgarde Designo
              W163 ML 55 AMG 2001
              W163 ML 55 AMG 2002
              W164 ML 320 CDI
              W251 R350

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF